Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
pai nu am nici un motiv intemeiat sa nu mai alaptez (gen avorturi, contractii). cat despre ideile ca nu ar mai fi laptele bun si altele asemenea sunt perimate, pur babesti si fara nici un temei stiintific. o alimentatie corecta aduce aportul necesar de fier, iar eu una ma simt foarte bine. iar laptele de mama este cel mai mare castig imunitar pentru copil. va recomand cu caldura sa cititi cat mai mult despre alaptat (celor care sunt la prima sarcina, sau celor care nu au reusit sa alapteze la primul copil), pentru ca numai de voi va depinde sa ii acordati copilului vostru aceasta mare sansa in viata. la spital nu e musai ca va va ajuta cineva sa alaptati, iar intre cunostinte sigur veti gasi multe idei prostesti pe tema asta care nu va vor ajuta.
alexa, eu am nascut prima data cu Corina Echim de la CF2. este o doctora atenta, preocupata, nu tine cont de cati bani ii dai in felul in care se poarta cu tine si in principiu merge pe natural. este insa si foarte deschisa spre cezariana pentru cine vrea musai asa. la municipal am fost la Badiu dar pentru nimic in lume nu l-as mai recomanda cuiva. s-a schimbat mult.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 6+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
douradoudou spune:
eu nu am nascut in anglia dar faptul ca iti dau drumul dupa cateva ore de la o nastere fara probleme nu cred ca e f rau...mai ales daca zici ca iti trimit asistenta aia acasa...dupa nastere oricum iti face doctorul vreo 2 controale si daca totul este in regula nu vad de ce ar fii rau.eu la cateva ore dupa nastere eram ok..doar adormita si unnpic obosita si spitalul ma obosea si mai rau pt ca eu nu pot sa dorm in alt pat... a 2 zi dimineata pe la 9-10 am plecat.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Mirunam este ft ciudat ce imi spui tu. De ce nu sunt si ei ca alti medici? Acum va trebui sa planific nasterea? Sa nasc pana la ora 13? ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pai amandoi sunt de mult timp in acel spital, el are vreo 60 de ani, desi nu pare (nu iti imagina vreo frumusete dar nu arata varsta)iar ea nu stiu sa apreciez...oricum are baiat de 30 de ani acum... Vechimea ii scuteste de garde si alte neplaceri (gen nasteri nocturne). Eu nu am adus in discutie subiectul insa imi este frica sa nasc cu altcineva. La prima sarcina eram ceva mai relaxata.
Acum evaluez posibilitatea sa imi urmareasca ei sarcina si sa nasc la Medlife... dari aici nu poti naste decat la termen
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Hai ca iar scriu scrisori
![](floare.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](oac.gif)
![](gravida.gif)
douradoudou spune:
eu sunt totally pt alaptat cat mai mult..doar ti-am spus ce am citit ..care ar fii "riscurile" .daca tu te simti bine si copilul tau la fel atunci nu e nici o problema..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
ALEXA1985 spune:
Inseamna ca trebuie sa ma pun bine cu bb sa se nasca intre 9-13 si in nici un caz sambata sau duminica.Trebuie sa ma uit cum cade 17.11
mairis spune:
Hop Top,
Am fost la eco, avem doi a caror inimioare bat de numa numa!
Au aproape 7 mm amandoi si sunt bine!!!!!
E o senzatie extraiordinara sa vezi doua puncte cum pulseaza.... inimioarele puiutilor mei!
Va pup!!!!!
Irina, +6
tigrutz spune:
citat din mesajul lui mairis Hop Top, ![]() Am fost la eco, avem doi ![]() ![]() ![]() Au aproape 7 mm amandoi si sunt bine!!!!! ![]() E o senzatie extraiordinara sa vezi doua puncte cum pulseaza.... inimioarele puiutilor mei! ![]() ![]() ![]() Va pup!!!!! ![]() Irina, ![]() |
ce sentiment minunat sa auzi inimioarele
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
mirunam spune:
citat din mesajul lui mairis Hop Top, ![]() Am fost la eco, avem doi ![]() ![]() ![]() Au aproape 7 mm amandoi si sunt bine!!!!! ![]() Va pup si va doresc numai reusite!!!!! ![]() Irina, ![]() |
Mairis, felicitari pentru cei doi bbei
![](coreografie.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](oac.gif)
![](gravida.gif)