Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
Florina, am gasit!!! Nu credeam ca mai lucreaza. Este vorba de Dr. Simona Radulescu...acum eu tin minte ca am fost la o Dr. Radulescu la parazitologie dar nu stiu daca o chema Simona, oricum ar fi coincidenta prea mare sa lucreze doua Radulescu la aceiasi sectie .
Uite link cu datele de contact si tot ce ai nevoie: http://www.spitalul-colentina.ro/scc-ro/spitalul_colentina.htm
La mine a fost ok, foarte amabila si mi-a explicat pe indelete de ce trebuie sa stau linistita .
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+
ALEXA1985 spune:
Ma puteti ajuta cu recomandarea unor medici buni, cu care sa nasc?? Pe adresa de mess alicascarlat@yahoo.com ?
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Ma puteti ajuta cu recomandarea unor medici buni, cu care sa nasc?? Pe adresa de mess alicascarlat@yahoo.com ? |
imi pare rau dar eu nu te pot ajuta .nu am nascut in romania..dar sigur te pot ajuta fetele care au deja bb1 si daca vrei poti intra la 1 pag de la odisee la topicul:doctori de care sa NU te feresti si acolo cred ca poti gasi niste recomandari.sau la o odisee unde fetele deja au nascut.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
florina22 spune:
mirunam merci muult!
dupa ce imi iese testul de aviditate cred ca ma voi duce sa ii fac o vizita dnei doctor. o gasesc fara sa imi fac programare? pur si simplu ma duc la spital? ce ciudat cand aud de cate un medic care se poarta ok fara interventii, spaga si alte chestii...
am modif la semnatura, merci de ajutor!
[+6 sapt si 5 zile]
sashenka_h spune:
alexa 1985, scuze abia acum am mai intrat si eu. eu peiustin l-am nascut cu protopopescu denisa la municipal dar nu o recomand, iar pe sasha cu gheresie cristian de la cf2 si tot pe mana lui vreau sa merg si acum asa ca ti-l recomand cumare caldura si spitalul este super - cel putin sectia de maternbitate.
fetelor va invidiez ptr ca eu nu am apucat sa mErg la eco. abia joi ma duc si nu mai am rabdare, sunt curioasa sa vad ce analize imi da si mie sa fac. in rest ma simt destul de bine cu mici exceptii
Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Florina, eu am fost la nimereala atunci si de am dat... pur si simplu la noroc. De principiu cred ca mai bine suni si intebi. Oricum dimineata ar tebui sa fie in spital. Da, e ciudat sa gasesti oameni amabili fara sa ii platesti mai ales in domeniul acesta. Eu m-am rugat de ea sa ia ceva, pentru ca vroiam pur si simplu sa ii multumesc si nu a vrut pentru ca nu a facut nimic... nu cred ca realiza cat m-a ajutat.
Alteia in schimb i-am lasat plicul si tot eu l-am luat pentru ca nu mi-a fost de ajutor si m-a tratat superficial ca la nebuni.
Alexa1985 eu iti pot recomanda dr cu care am nascut primul bebe. Sarcina a fost urmarita de Iulian Badea de la Municipal dar am nascut cu Georgeta Badea, sotia . Acum merg la ea . Amandoi sunt medici foarte buni, cauta pe google si gasesti multe comentarii, toate favorabile. Ea are mai multa rabdare (nu ca el nu ar avea dar cu ea poti forta nota si nu o sa vezi semne de nemultumire ), asculta toate aberatiile (si el dar sceptic) si usor pasionata de analize . Au cabinet particular unde consultatia este 100 ROn. Cam la 5-6 consultatii ai una gratis, asa la alegerea lor.
Probleme: daca nasti in afara intervalului 9.00 - 13.00 sau in weekend ramai in mana colegilor lor. Si ei sunt instruiti tot de Iulian Badea, deci in mare sunt foarte buni... Eu ce am vazut in afara de el a fost ok, dar nu ii stiu pe toti Aici ezit si eu insa sper sa am noroc si sa ma incadrez in program
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+
ALEXA1985 spune:
Mirunam este ft ciudat ce imi spui tu. De ce nu sunt si ei ca alti medici? Acum va trebui sa planific nasterea? Sa nasc pana la ora 13?
BebyCry spune:
BURTICUTE am si eu o intrebare cine a mai nascut in Anglia??am vb cu cateva fete de pe aici(englezoaice)si me-au sp ca aici dupa 3 max 4 ore te externeaza nu te tine cu bebi la spital doar daca are bebe probleme daca nu te externeaza la maxim 4 ore dupa ce ai nascut dar iti trimite acasa timp de 15 zile o asistenta de 2 ori pe zi. sunt unpic speriata totusi sa nu stai macar o zi in spital? Daca a mai nascut vre-o mamica aici sa imi sp si mie cum e
+5