Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

ALINUSHCA:Mami meu a zi ca nu e bine sa alaptezi daca ai ramas iar ca lapticu nu mai e bun si bebi nu se mai satura. Cat despre intrebarea ta imi pare rau dar nu stiu nimic. Burtici va multumesc de raspuns MAINE E O ZI MARE,acum imi fac listuta de intrebari pt doctor revin,ajutati-ma si pe mine cu ceva intrebari pt prima consultatie??????

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu sunt fara simptome deocamdata ...alinushca eu la amandoua sarcinile am auzit inimioara la 7 saptamani..ganditi pozitiv pt ca este foarte important...bebe o sa se dezvolte linistit in ritmul lui/ei

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

si eu stiu ca atunci cand esti gravida este recomandat sa nu mai alaptezi...cred ca stii ca pt productia de lapte corpul consuma din rezervele de fier ale mamei si in sarcina oricum esti predispusa la anemie .

Mergi la inceput

oricum cred ca in 2 luni se opreste singur laptele...din cate stiu eu..am mai citit acum..se pare ca nu exista riscuri pt ca oricum placenta reduce cantitatea de lapte tocmai pt a nu afecta noul bebe..este posibil si ca gustul laptelui sa se schimbe dar daca copilul tau accepta nu e obligatoriu sa intrerupi.dar daca ai avut vreo nastere prematura sau ai risc de avort atunci ar fii bine sa intrerupi alaptatul deoarece alaptatul provoaca usoare contractii ale uterului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

mirunam, merci mult de tot pentru info despre CMV (ce bine imi pare ca mai am cu cine sa impartasesc si eu chestiile astea)
Daca vrei poate imi spui si mie (nu stiu daca ai voie aici sau pe mesaj separat) numele doctorului infectionist la care ai fost.
pentru ca dra mea care imi urmareste sarcina mi-a spus ca, daca vreau sa stau linistita si sa nu ma mai intreb in fiecare saptamana daca e totul ok, sa ma duc eventual sa vb si cu un medic infectionist.
Oricum m-am mai linistit fata de acum 2 saptamani...

Out of the subject - mi-am schimbat si eu la semnatura sa imi apara poza cu burtica si cu nr de sapt insa nu s-a modificat nimic, stie cineva? dureaza mai mult pana se face update?
Pupici la burtici!

[/size=6 si 5 zile]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Douradoudou, cum sa ma supar . Glumeam. Eu l-am facut ieri si aparea ok, chiar fusese vizualizat dar nu scria nimeni, de frica

BebyCry stai linistita. Si eu am acelasi simptom de baza, durerile de burtica, de fapt cred ca sunt contractii. Nici eu nu am greturi dar nici la primul bb nu am avut, niciodata si a fost totul ok.

Alinushca felicitari ca mai alaptezi, la 6 luni am cedat psihic.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

nu ma mai luati in seama cu semnatura, acum vad ca s-a modificat!
ce bine-mi sta cu burtica! he he hee!

[/size=6 si 5 zile]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

ALINUSHCA:Mami meu a zi ca nu e bine sa alaptezi daca ai ramas iar ca lapticu nu mai e bun si bebi nu se mai satura. Cat despre intrebarea ta imi pare rau dar nu stiu nimic. Burtici va multumesc de raspuns MAINE E O ZI MARE,acum imi fac listuta de intrebari pt doctor revin,ajutati-ma si pe mine cu ceva intrebari pt prima consultatie??????

+5

pai depinde de tine ce vrei sa stii...de ex poti intreba ce cauze pot avea durerile de burta..ce analize trebue sa faci...despre alimentate..nu stiu ce sa zic depinde ce stii si ce vrei sa stii acum la inceput.. oricum eu iti recomand sa fii cat mai relaxata .iti inteleg emotiile e nrmal dar crede-ma este mult mai bien sipt tine si pt bebe sa fii cat mai relaxata pe tot parcursul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina22

mirunam, merci mult de tot pentru info despre CMV (ce bine imi pare ca mai am cu cine sa impartasesc si eu chestiile astea)
Daca vrei poate imi spui si mie (nu stiu daca ai voie aici sau pe mesaj separat) numele doctorului infectionist la care ai fost.
pentru ca dra mea care imi urmareste sarcina mi-a spus ca, daca vreau sa stau linistita si sa nu ma mai intreb in fiecare saptamana daca e totul ok, sa ma duc eventual sa vb si cu un medic infectionist.

Out of the subject - mi-am schimbat si eu la semnatura sa imi apara poza cu burtica si cu nr de sapt insa nu s-a modificat nimic, stie cineva? dureaza mai mult pana se face update?
Pupici la burtici!

[/size=6 si 5 zile]

Florina, nu imi amintesc numele dar o caut. Este o d-na in varsta de la spitalul Colentina, foarte draguta. Nu am avut recomandare sau alte interventii... trebuie doar sa ii identific numele.

La semnatura pui [ gravired] 6+ / ce vrei tu sa scrii. Partea aceea cu[/size= nu are ce cauta.

Revin cu numele, sper sa o identific cumva si sa mai lucreze.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Pupici la burtici!

[/size=6 si 5 zile]

gravidutza apare dar cred ca pt nr de saptamani nu e nevoie sa pui intre paranteze si nici size...doar + si nr de sapt..hai ca nu mai scriu pt k am acaparat forumul

Mergi la inceput