Help, furnici!
Raspunsuri - Pagina 2
cgeea spune:
Anul asta inca nu m-au vizitat furnicile, dar anul trecut cand le-am vazut chiar m-am speriat. Cand am intrat in bucatarie am vazut ca facusera o tentativa de musuroi langa usa. Asa ca am pus mana pe singurul spray mai puternic pe care-l aveam in casa - un Mister Muscolo pentru cuptor - si le-am stropit fara mila (sadic, nu? ) Au mai aparut si in zilele urmatoare, dar mai putine. Le-am aplicat si lor acelasi tratament si pana la urma au renuntat.
Daca ma viziteaza si anul asta, nu mai am spray din ala. Cred ca voi incerca cu Farmec pentru bucatarie - e destul de puternic si ala.
sotul meu
Allure spune:
cu creta (sau var?): http://www.ehow.com/how_5018622_rid-ants-chalk.html
mai tineti minte cum se vopseau copacii cu var pina la jumate? se mai practica chestia asta? nu cumva era impotriva ginganiilor astea?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure cu creta (sau var?): http://www.ehow.com/how_5018622_rid-ants-chalk.html mai tineti minte cum se vopseau copacii cu var pina la jumate? se mai practica chestia asta? nu cumva era impotriva ginganiilor astea? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X |
Daaaa, eu imi amintesc, ahhhh ce vremuri, mirosul ala de primavara, si copaceii proaspat varuiti...eu ma gandeam ca o fac in scop estetic, dar acum ca zici...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Alex@Sara spune:
mama sta la parter si tot asa,primavara invazie de furnicutze.Eu le gasisem leacul cu zahar amestecat cu boia iute,presaram pe langa peretele pe unde veneau si scapam
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
carolinah spune:
se fac capcane dintr-o cutie gaurita in care se afla zahar cu acid boric (de la farmaciile cu laborator). practic ele duc acidul in "stup" si mor toate. saracutele, eu n-am avut inima sa fac asta, inca incerc sa omor cat mai putine poate se prind si pleaca singure. naiva, stiu...
Nicoleta spune:
Noi am folosit spray pana la urma (am lasat casa singura 12 zile, cu sprayul dat pe unde veneau...). dar le-am regait, in masina de spalat vase! Si spal zilnic vase! Si zilnic gasesc alte furnici acolo... Pe unde intra??
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
danangie spune:
Vai ce naspa...aceeasi problema am avut si eu anul trecut. Dar locul de unde veneau era sub masa si eu am cumparat un spray plus un praf special pentru furnici si a functionat. Dadeam cand ieseam afara. Cum noi avem obiceiul sa stam afara intre 2 ore si 2,5 ore.....isi facea efectul. Cand ajungeam in casa, spalam si aspiram locul si reluam procedura a doua zi. Am facut asa cred ca vreo 3 zile si au disparut. Cumnata mea tocmai imi vorbea zilele astea ca si pe ea au invadat-o....am sa-i transmit remediile voastre de aici dar ea zicea ca functioneaza si cu sare...Adica asa stia ea.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Nicoleta spune:
Fara spray la noi nu merge! De vreo 2 zile nu am mai vazut (mai vad ocazional 1-2-3, intr-o zi au venit muulte la niste paine veche pusa langa gunoi, de aruncat dimineata...). Sper sa fi prins mesajul!!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.