Help, furnici!
Salut.
M-au napadit furnicile, de ieri. Si nu oriunde, ci in living. Vin de undeva de sub blatul de la fereastra... Nu am mancare in living, nu stiu de ce au venit (fiindca pot??), ce cauta, cand vor pleca... eu sper sa plece repede. Ma ajutati sa le alung??
Multumesc.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Nico, trebuie sa gasesti locul prin care intra si sa-l astupi cumva. Eu am patit asa la fosta casa, imi intrau tot in sufragerie de pe terasa, am gasit locul, am bagat vata cu otet in el si am oprit invazia.
Nicoleta spune:
Cristina, sunt locuri mici-mici la imbinarea dintre blat si fereastra, nu prea am cum sa le astup, doar sa scot blatul (este vorba de un geam-perete si de o usa la care se ajunge urcand 2 trepte) si sa astup, insa parchetul a fost inlocuit anul trecut... noi nu ne pricepem... Ma gandesc eu ca poate exista ceva substante care sa "avertizeze" furnicile sa nu mai intre ca e de rau! Mi-a spus cineva de otet, am sters in zona cu apa si otet, dar tot am mai vazut o furnica. Am cumparat de la Billa niste pastile, cnad vine sotul meu sa imi spuna cum se folosesc... Uf! Sper sa scapam totusi de ele, ca vad ca tare insistente sunt!
roli25 spune:
Eu am scapat cu Regent. Se gasea la unele farmacii si cabinete veterinare. Intr-o perioada auzisem ca nu se mai gaseste. Intreaba la vreo farmacie sau cabinet veterinar, poate a aparut din nou sau poate au un inlocuitor.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Nicoleta spune:
Locul pe unde vin este foarte la vedere si la indemana, nu pot risca sa puna mana copiii (ce mic are aproape 2 ani!). Am mai aflat si de felii de lamaie... Incerc tot ce se poate pana sa apelez la chimicale.
Nicoleta spune:
Otetul nu are nicio treaba cu furnicile... asa ca am casapit vreo cateva si am trecut la operatiunea "lamaia"!
nikole spune:
Cuisoarele sunt bune, pune prin locurile unde intra cate 2-3 cuisoare, si vezi...o cunostinta m-a sfatuit sa incerc, intr-ucat m-au invadat si pe mine ,de fapt bucataria...
bine macar ca-s din alea micuuute, abia le vezi, dar seara neaparat trebuie curatata luna bucataria(pereti, podele cu produse speciale) altfel dimineata e transformata in musuroi, habar nu am de ce vin, la ce trag, ca nu las mancare afara.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Nicoleta spune:
Hmmm, nici nu mai stiu: sa ma bucur sau nu? In dimineata asta nu au mai aparut. Sper ca au inteles, chiar daca mai greu...
Nicoleta spune:
Hmmm... tot vin, cred ca au dormit pana mai tarziu sa poata invada mai cu spor...
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Hmmm... tot vin, cred ca au dormit pana mai tarziu sa poata invada mai cu spor... ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Sa ne spui ce ai facut, cum si daca ai scapat, dar ma gandesc ca poate e o perioada, o invazie trecatoare...
eu tot uit sa cumpar cuisoarele alea, azi sper sa-mi amintesc ca e ziua de cumparaturi.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Nicoleta spune:
Noi plecam vineri de "acasa" pentru 12 zile, vom da cu spray in zona inainte sa iesim din casa (ultimul, probabil eu...). Sper sa rezolvam. Si da, este o invazie trecatoare, vecinii de la parter de dedesubt au spus ca se intampla in fiecare primavara, trebuie sa te lupti putin cu ele si la un moment dat ele renunta...