Fiv in Ungaria 97
Raspunsuri - Pagina 22
samira33 spune:
pamy...pai da...ca nush ce sa spun...ma dor tzatzele rau de tot.
azi-noapte mi-a fost imposibbil sa stau pe burta
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 |
Ce vrea sa insemne asta? Ne traduci? E de bine? Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
alinamolnar spune:
ei, na, ca mi-ai raspuns cu 5 secunde mai repede decat am pus intrebarea.
Las' ca e de bine, daca te dor.Eu asa stiam ca nu mai e sarcina, ca nu ma mai dureau sanii si nu mai aveam pofta de mancare.(asta la sarcinile naturale) Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
adipapazi spune:
sami, no answer de la cumnat. cica s-au terminat bobitele de acum 2 luni. tre sa ne trezim mai devreme.pup
goggy spune:
citat din mesajul lui pamy goggy ,oare exista mai multe feluri de cycloproginova?Eu am citit prospectul la el si scrie la atentionari ca nu e indicat sa se fixeze o sarcina sub tratament cu acest medicament. |
nu stiu sa existe mai multe feluri de cyclo progynova... doar foliile acelea impartite in jumate pastile rosii, jumate albe.
acu' nici prednisonul nu stiu cat de indicat e in sarcina dar trebuie luat in Fiv.
Probabil conteaza foarte mult protocolul dupa care sunt luate pastilele, o fi contraindicat sa le iei p-alea rosii....chiar nu stiu. Dar am vazut ca e un medicament care se foloseste frecvent in tratamentul de sustinere ca suport pentru endometru.
6+
adipapazi spune:
citat din mesajul lui samira33 nu-i bai adina...poate ca nici nu mai avem nevoie |
doamne ajuta!
pamy spune:
goggy adica sunt si albe si rosii in aceeasi cutie?Tu le iei doar pe cele albe?Te pup si scuze ca tot intreb ca pisaloaga
samira eu cred ca e de bine si ma bucur rau de tot ptr ca trebuie sa-mi ridic moralul,ca eu ma bucur si sufar alaturi de fiecare.De multe ori cand vad o nereusita imi zic ca gata nu mai vreau pe forum.Stai ca era sa uit:tie doftorasul cu ochi albastrii ce tratament de sustinere ti-a dat?Asa ca sa mai uiti de durere .Te stresez si pe tine putin