Gravidutze si mamici de Cluj - 155-
Raspunsuri - Pagina 3
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Meli esti o draguta ca te gandesti la noi!!Nu scriu ca daca intru numai apuc sa citesc ca Eric nu prea ma lasa.Eu fizic sunt bine,psihic e mai nasol.Sper sa trec de perioada asta!Acum imi concentrez atentia sa imi gasesc ceva job caci in mai mi se termina maternitatea si firma la care lucram nu mai are activitate.In caz ca stiti ceva va rog sa ma anuntati,eu am termant Poli,dar acum in perioada de fata orice job cred ca e ok. Acum seara Eric asa mi-a vomat asa dintr-o data,nu stiu ce are ,si saptamana trecuta exact aceeasi faza.si nu mancase nimic neobisnuit.Sper sa nu aiba nimic!! Va imbratisez si noapte buna!!! Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 9+ Evolutia lui Eric |
andreea , acestea ar fi simptomele pt rosu in gat

meli...
, astept un raspuns de la ioana , atre nasol ma simt 

sper sa treaca rapid pana miercuri cand primesc acea supapa ......
manual mulg ff putin 50 ml dar pana al 200 ml mai e ceva

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
| citat din mesajul lui Andree27 Meli esti o draguta ca te gandesti la noi!!Nu scriu ca daca intru numai apuc sa citesc ca Eric nu prea ma lasa.Eu fizic sunt bine,psihic e mai nasol.Sper sa trec de perioada asta!Acum imi concentrez atentia sa imi gasesc ceva job caci in mai mi se termina maternitatea si firma la care lucram nu mai are activitate.In caz ca stiti ceva va rog sa ma anuntati,eu am termant Poli,dar acum in perioada de fata orice job cred ca e ok. Acum seara Eric asa mi-a vomat asa dintr-o data,nu stiu ce are ,si saptamana trecuta exact aceeasi faza.si nu mancase nimic neobisnuit.Sper sa nu aiba nimic!! Va imbratisez si noapte buna!!! Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 9+ Evolutia lui Eric |

Elena , mamica lui
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Va invit la 
Elena, ai rezolvat cu pompa? Mult succes
Andreea, iti tin pumnii sa gasesti un job care sa-ti placa
. Si eu sondez la greu piata locurilor de munca si nu mai am cuvinte sa spun cat e de greu. Eu de bine de rau lucrez acum dar tot e loc de mai bine
Mult succes, draga mea!
Alex, am vazut pozele voastre, pot sa spun ca mi-ai facut o pofta cu placinta / prajitura aia...
Co, sunteti niste frumoase iar Carina e o domnisoara adevarata! Cum e cu somnul la gradi, e ok?
Despre noi, ce sa va zic, tot asa
Eu cu serviciul si scoala si Alexia tot departe. Imi fac tot felul de scenarii cum sa o aducem inapoi si cand dar nu stiu cand si cum sa le punem in practica. Cel mai mult ma inspaimanta faptul ca nu avem un om de baza care sa o ia de la gradinita, in conditiile in care noi lucram pana la 17,18. Dar sunt optimista, o solutie trebuie sa gasim.
In rest, va zic si eu precum Andreea, daca auziti de un loc de munca, dati un semn, va rog
Va
, o saptamana frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
alinabojuc spune:
buna dimineata. 
daca e cum zici tu elena cu 85% inseamna ca primesc indemnizatia prin iulie de ziua mea
minunata tara
nici alocatia nu mi-a venit. ce mai... elena eu cu pompa la un moment dat nu mai scoteam mare lucru asa ca faceam lucru manual zi si noapte
cand imi aduc aminte cum imi suna alarma telefonului la 1.30 si 4 noaptea
ce greu e cu mulsul.
Andreea grea situatie ai. sper sa treci cu bine peste toate 
noi trebuie sa mergem cu alex la ortoped la cluj. ieri era zi de programari la telefon si am uitat
sa vadpe net la ei daca rezolv ceva.
o zi frumoasa si multa sanatate la toti 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg
Ioana13 spune:
Elenuta, nu am mai citit aseara. Te-am sunat dimineata, astept sa va treziti
sa vedem cum ajunge pompa la voi.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
neata fetelor, ce matinale sunteti azi!
adriana, multumin de cafeluta
, nu-ti face pb cu Alexia daca e bine ingrijita, iubita, are compania copiilor eu zic sa o mai lasi la aer curat si peste vara si doar din toamna sa o aduci la gradinita, stiu ca e enooorm de greu fara ia insa am cunostinte care abia asteapta sa vina vara si isi duc copii la tara si evita sa-i tina "pe betoane" vara.
andree27,
fii tare si optimista ...din pacate e cam nasol cu joburile si de gasit si d.p.v. financiar
, plus ca la privat cer obligatoriu
disponibilitate la program prelungit si fac figuri daca aud ca ai acasa copil mic
, mare porcarie in tara asta ..imi este lehamite...sa nu mai zic ca cer experienta...pai cum f sa ai experienta daca abia ai terminat facultatea ???
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui elenuta23 ANDREEA e prea devreme sa primeasca bani, mai are de asteptat cel putin inca 4 luni, dupa cum e sistemul din Ro ![]() am prietene care au 85% indemnizatia si abia cand avea bebele 10 le-a venit , au facut economii rabdare multa mamici ![]() simina ce mai faci????Andrei???????????? Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009) |
vai de capul nostru...saracile mame...ce se fac cele care n-au alte venituri, soti, ajutoare? doamne, in ce tara traim...

mersi d einfo..o anunt...ca mai are de astpetat pana la Craciun...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
ancab..si noi ne/am saturat de viroze..in ianuarie stefan o sapt , eu doua..in martie, stefan 2 sapt, eu trei, sotul 2..ne/am pus bine iarna asta. oricum, cata vreme nu e caz de antibioitc, e ok. acum in sfarsit suntem bine cu totii..:):)
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
salutare
ioana
mersi mult si scuze ca ai purtat-o degeaba, insa aseara nu mai puteam 
am inceput cu frisoane......iar acum sunt fff bolnava, frisoane, ma doare tot corpul, parca sunt neputinciaosa, incerc sa nu ma las , abia stau pe picioare 
am facut o supika, Iulia doarme iar Dragos se joaka cu hainele care le-am stars de pe uscator , orice numai sa nu ma solicite ca nu is in stare 
acum vreau sa ma mulg si apoi am vedea ce mai afcem, tati e la servici
, tocmai acum cand am mai mare nevoie de el ..............offffffffff
andreea 

nu stiu ce ma faceam fara tine pana dimineata acnd imi dadea Ioana pompita 
va sarut
Elena , mamica lui
Gabriela77 spune:
pana citesc din urma, va las sa vizionati niste poze, am fetita mare de 2 luni
, ocazie cu care am fost gratulati de Co cu o sedinta foto

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

de
9+
Evolutia lui Eric