Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
Multumesc pt raspunsuri fetelor
e clar, pt mine cel putin, ca trebuie sa am o atitudine mai ferma ,la modul normal desigur, altfel vorba unei prietene ,daca toleram prea multe o sa ajungem ca americanii sa ne trezim ca la 4-5 anisori ne ameninta copiii ca suna la protectia copilului Doamne fereste ...si apropo de discutiile astea sincer va spun ,cand eram mica ,mami nu m a batut niciodata sau poate a facut o dar asa de "finut"ca nici nu mi amintesc ,dar modul in care am fost educata ,m a ajutat foarte mult ,niciodata n am indraznit sa ridic tonul la ea sau sa i vorbesc urat ,sa nu mai vorbesc de programul ce l aveam ,ora maxima(si asta in clasa a 12-a)era 11:30 si va spun cu toata sinceritatea n am indraznit vreodata sa intarzii pt ca imi era rusine ,nu frica ,nu mi placea s o supar

iar legat de explicatia ce trebuie sa i o dam copilului sunt perfect de acord ,dar daca nu intelege nici cum sau nu vrea sa inteleaga ,eu zic ca nu strica o mica pedeapsa ,gen:fara tv,fara jucaria preferata
C imi zice ca ma stresez prea tare ,dar tu fetelor si azi dimineata spre exemplu am intrat la dus (C plecase la birou) lasand o pe minunatia mea cu lapticul in fata televizorului ,cand mi am terminat dusul (aprox 15-20 min) d soara mea era in sufragerie ,a reusit sa scoata paharele de rubin si sa le puna pe pat ,i am atras atentia spunandu i ca nu i voie ,moment in care a luat un pahar si l a trantit de podea ,ce era sa fac ???in urmat secunda am trimis o in colt ,chiar am considerat ca o alta explicatie e inutila

ma bucur ca am deschis acest subiect si ca putem sa ne spunem fiecare parerea ,ca de invatat avem ce invata .....o gramada

o sambata frumoasa
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

O plamuta la fund cred ca nu strica nimanui, ca doar nu dam sa-i invinetim, nu? De multe ori sunt prea mici sa intelega de ce nu au voie, sau pur si simplu nu vor sa inteleaga si la noi de exemplu nu merge intotdeaua explicatul cu calm, asa ca recurg la "fara creioane", "fara cartea preferata" pana se linisteste si isi cere scuze.
Alex si la mine la 17 ani n-aveam voie la discoteca, ora maxima de intrare in casa era 22.30, nu indrazneam nici eu sa calc pe bec ca nu-mi placea s-o supar pe mama, cand eram mica mai luam si eu la fundic cate o palmuta, da mare n-a dat in mine, oricum de rusine nu ma riscam sa vin mai tarziu in casa, dar acuma vremurile sunt altele, copiii sunt tot mai independenti, mai maturi si prea li se ofera toate pe tava si daca au si personalitate puternica, atunci cumva trebuie tinuti in frau.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - E nazdravana tare Tiadris.Tie si Gabrielei v-am povestiti probabil mai multe despre relatia mea cu parintii mei minunati, despre prietenia adevarata pe care o am si acum cu ei.Aceeasi situatie era si la mine, mi-era jena de ei, nu le ieseam din vorba tocmai pentru faptul ca erau prietenii mei cei mai buni, prieteni care mi-au expus intotdeauna cele 2 variante; bine sau rau.

Pot sa marturisesc, au fost fermi cu mine si dojenitori in momentele in care am gresit, de aceea cred si-mi sustin parerea ca un copilas trebuie sa stie din start cand esti suparat pe el sau cand esti fericit ca a procedat corect.O laud f. mult pe Daria cand face lucruri bune dar o dojenesc atunci cand greseste si mai tip la ea din cand in cand.

Dupa cum spunea si Kitzy, cate o palmuta la fund (bineanteles nu in public) nu cred ca strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao fetele!

Acum am terminat si eu de spalat geamurile, de mutat mobilele si de aspirat, de spalat faianta din bucatarie si frigiderul. Am fost si la cumparaturi azi, nu mai merg pina dupa pasti, am luat azi de toate. urasc aglomeratia, asa ca m-am rezolvat de azi.

In alta orine de idei, vad ca vine imediat ploaia...s-a ridicat un praf in marasti, de zici ca e furtuna de nisip in sahara. e incredibil cit de jegos e orasul asta. am inceput sa-l urasc si daca as putea, as pleca miine de aici. nici nu ma mir ca sint bolnavi copii astia non-stop, la mizeria in care traim...no comment. da' l-as invita pe primar sa faca o "plimbare" pe strazile clujului sa vada daca ii place sau daca intra in prima farmacie sa-si cumpere masca...

nu va puteti imagina cum imi arata masina azi dimineata cind m-am dus la cumparaturi...praf de un deget pe ea. si a stat parcata in spatele blocului de trei zile (am pus-o acolo curata), nu e la strada. vorbe in vint. cred ca n-o sa traiesc sa vad orasul asta curat, sa am un an fara rinite si fara alergii de la praf si gaze de esapament! si vine vara! vai de noi!

No, scuze de placinta, dar sint furioasa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare fetelor!

First subscriu la ce a scris Anca; eu una abia astept sa vina caldura sa fugim iar la tara (deocamdata are rosu in gat si stam acasica); ma intreb insa ce voi face atunci cand ma voi intoarce la serviciu - o tin langa mine in apartament si scurte iesiri in parculete amenajate intre 2 blocuri si sosea, fara verdeata si pline de praf, sau o trimit la tara la aer (mai) curat, la curte si gradina dar (prea) departe de mine? Uof, mai bine nu ma gandesc ... mai e un pic pana atunci.

Simina imi pare tare rau ca aveti asa o pasa proasta; ce pot sa iti spun ... fii tare, ca doar stii ca dupa ploaie si vreme urata iese soarele! Sa dea DD sa fie cat mai repede.

Noi am fost in parc azi si ... (oare) am vazut-o pe Ani(puisorul) cu Stefana (frumoasa domnisoara)!.

Pupam fetele ca s-a trezit gongutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Nina, multa sanatate Iarinei

Anca, din pacate asa e de crud adevarul, asa cum il povestesti tu. Eu insa cred ca in tara asta peste tot e la fel..daca ati stii cum ma apuca cateodata ideile de plecat in afara. Sunt satula si eu de atatea lucruri care au legatura cu minunatat tara in care traim...

Eu sunt franta, am fost o mica furnicuta azi Alexia astazi a ajutat-o pe matusa ei sa faca curatenie iar ei i-a revenit partea de aranjat cosmeticele...si le aranja si ii spunea ca de are si mamica ei..si o intreba daca se poate da cu parfum

Va, o seara frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ce harnicute ati fost toate azi!!!! felicitari!!!

Nina, sanatate multa! mi-as dori sa am si eu posibilitatea de a-l duce pe stefan undeva la tara...macar in vacante...

Adriana, sincer mi imi vine sa plec din romania de 3 ori pe zi...inca nu mi-am revenit din "depresia" de dupa intoarcerea din anglia. va vine sa credeti ca acolo, o saptamina, nu a fost nevoie sa-mi sterg pantofii de praf? si asta in conditiile in care mergeam pe jos zilnic minim 8 ore!!!!

ca sa termin ziua bine: MI S-A STRICAT FRIGIDERUL!!!. S-a dus ovi acum sa gaseasca un depanator...sa vedem ce reuseste sa faca. daca nu-l repara pot sa arunc tot ce am in el...pina luni-marti cind imi livreaza cineva acasa unul mi se strica toate.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, poate e termostatul si ala se schimba repede, nu e grav. Am patit-o si noi si a venit depanatorul duminica dimineata, am gasit numarul de telefon in Piata A-Z. Deci asa a fost in Anglia...foarte interesant...nici nu ma mai gandesc ca iar imi fac inima rea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

DULCINNEA OF OF...viata asta.am citit aseara pana tarziu si ce-ai mai scris anterior,dar n-am reusit sacsriu ca era f traziu deja.CAPUL SUS atata pot sa-ti spun si eu si gandeste-te ca ai cea mia mare comoara langa tine.parintii vostri?familia nu va pot ajuta?va tinem pumnii sa gaseasca ceva si sa iesiti din perioada asta proasta

MELI mersi de pm..

DARIANDRA mersi..a gasit matusa mea la cora cu Hanna montana...oare ce-o fi de capul lui?numa firma?

GABY f frumoase fetele..si mari.si eu ma gandesc pt sara la cresa din aprilie...mai.dar si cand vad parcul plin de copii,ma gandesc ca nu stiu cat rost ar avea.orucm din toamna merge la gradi..

NICo f frumosi fluturasii...si eu sunt f calma de felul meu,dar cateodata si mai ales de cand a venit pe lume alees,sara e tot mai neascultatoare,si asta observ ca atunci cand e acasa cu mine.cere atentie clar,ca vede cat timp imi ocup cu alees.il iubeste f mult,dar o vad ca i-ar trebui mai multa atentie.si mi-e si mie ciuda cand mia ridic tonul si astept de la ea mai multe,fiind mai mare.acum aseara de ex ii faceam baita lui alees si prosopul il lasasem pe calorifer sa se incalzeasca.am rugat-o pe sara sa mi-l aduca,si nu-i prima data.de obicei il aducea frumos.acuma atata m-a tinut,ba imi aducea un piaptane,ba un papuc...numa sa ma enerveze..si eu numai puteam despate cum il tineam in vanita si mi-era sa nu-i fie nici frig.pana la urma m-i l-a adus..dar a reusit sa-mi ridice putin tensiunea.si eu spun ca ar trebui sa-i explic mia mult cand greseste,sa am mai multa rabdare..oricum ei ne invata sa fim parinti,de unde sa stim si noi atatea?si parintii mei sunt divortati de cand avema 10 ani,dar mi-au fost intotdeauna mai mult decat prieteni.asa sper si vreau sa le fiu si eu copiilor mei.

ANDREEA sa vad si eu ce am mai mic ramas de la sara.

multe am mai vrut sa scriu...dar acuma vad cat ecesaul..am crezut ca e 12..nu 1..am fugit..somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

nico tot cu gandul la fluturasele tale, sunt zilnic si ma simt asa de vinovata fata de Dragos , sper ca el m-a iertat si nu se va mai intampla , sper sa nu imi mai pierd calmul si sa tip la el sau sa ii dau o palmuta la fundic

anca tare harnicuta ai fost , ca o furnicuta
mare dreptate ai , avem o tara tare frumoasa si murdara
am fost si noi in Spania, dar asa ceva nu vedeai acolo, zilnic spalau inclusiv trotuatele cu sampon , jos palaria
mai avem mult de trait sa vedem asa ceva si la noi

si eu azi , am profitat de timpul acesta frumos si am spalat toate hainele de iarna sa le pun la pastrare ,
plus luna si bec casuta si abia pe la 00 am terminat
acum am facut o baita si sunt fresh

adriana mai ai o saptamana si iti vezi iubita

fug al muls si apoi la somnik
noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput