Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
nemary spune:
neatza!
ne pregatim sa plecam spre spital. nu am dormit prea bine azi noapte si nu din cauza emotiilor ci a durerilor de burta/mijloc. nu stiu de ce, dar presimit ca nu va dura prea mult nasterea pt ca surioara vrea sa o cunoasca pe DAria.
va tin la curent 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
38+ AMR pana marti...sau chiar mai repedePovestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary neatza! ne pregatim sa plecam spre spital. nu am dormit prea bine azi noapte si nu din cauza emotiilor ci a durerilor de burta/mijloc. nu stiu de ce, dar presimit ca nu va dura prea mult nasterea pt ca surioara vrea sa o cunoasca pe DAria. va tin la curent ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) 38+ AMR pana marti...sau chiar mai repedePovestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
tinem pumnii sa fie bineeeeeeeee!!!!!!!!
sa fii curajoasa!
bafta la spital!!!!!!!!!!!!!

castelana fericita
38+
annya9 spune:
Bafta multa Nemary!!!
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
greenfrog spune:
nemary bafta multa!

noi am avut o noapte mai linistita. a dormit bebe de la 10 la 1 30 apoi s-a trezit din ora in ora. Mananca foarte putin noaptea si pica intr-un somn tare adanc dar care dureaza putin. am scapat de constipatie cu bonnisan, ne-a explicat doctorita ca are efect laxativ.
Ina cum mai stati cu colicii?
Andira mi-ar face mare placere sa ne vedem in parc.
Oanka cum te mai simti? Eu am un pic de stres ca nu reusesc sa scot prea mult lapte cu pompa si ma tot intreb daca bebe se hraneste suficient. Duminica se implineste o luna de la iesirea din spital si as vrea sa il cantaresc din nou ca sa vad cat a luat.
freedelia spune:
Fetelor ma imbolnavesc 

ma doare gatul si capul si am o stare naspa... sper sa scap, ca e naspa sa fii bolnav cand nu poti sa te odihnesti si sa zaci...
Honey -- nu e orice supa de peste, e un peste anume si cu anume ingrediente si nu are gust de peste deloc supa...
Castelana -- si eu am o gramada de suplimente de lactatie din tara, dupa cat de greu mi-a fost la ceilalti copii, am vrut sa fiu pregatita 1000%.
Andira -- pe bune, NU SE INCRUZESTE???? Ca io si acum fac asa, nu bag cutitul in ea ca se incruzeste. Daca mor de pofta, tai cu ceva de lemn sau plastic...
Dayanara -- nu cred ca ma paste depresia, sunt doar foarte sensibila si "needy", am nevoie de atentie, de laude... acum e mai bine...
Happyjoy -- da, alapteaza si la 10 minute daca asa vrea bebe, pana invata sa suga eficient. NU e nici o problema. Pentru sani, pune crema inainte de a baga sanul in gura la bebe, asa doare mai putin. Succes!!
Tre sa fug, nu am apucat sa citesc tot, dar revin mai incolo.
Pupuci!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
michelle_sf spune:
Neata, fetele! I-am trimis mesaj rebianei dar cred ca face nani. Vreau majorete!!!!! Sunt la spital, mi s-a rupt apa dimineata la 7, am contractii naspa dar inca pot sa cant in timpul lor, de se uita incrucis gravidele din salon care gem si plang... Mi-au luat analizele, acuma astept sa vad cand il scoatem pe bebe. Atata am asteptat momentul in care il trezesc pe sot si ii zic 'hai iubitel la spital ca vine bebe', si uite ca am ajuns si acolo. Era tare dulce dimineata cum alerga ca titirezul prin casa.
Am tot felul de emotii, se aud plansete de copii si parca nu realizez ca in cateva ore bebelusul care acuma inca da din picioruse in burtica o sa fie la mine in brate, o sa respire, o sa aiba ochisori, gurita, o sa planga, o sa fie suflet din sufletul meu si al sotului meu iubit...
Si uite asa mai trece o contractie...
Va pup, revin cu vesti cand ma trezesc
cu bebica de 38+
AMR 1 saptamana si un pic 

cum creste bebelusul meu drag
nibi_niki spune:
Neata

HAI NEMARY

HAI MICHELLE

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nibi_niki spune:
GREENFROG, imi pare bine ca ati scapat de constipatie.
la pui mic
OANKA cum te mai simti?esti ok?
OANA sper ca ai ajuns acasa langa baietii tai si ca esti bine
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
annya9 spune:
Nasteri usoare Michelle si Nemary

34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii