Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 18
greenfrog spune:
andira si eu tot in IOR vreau sa ajung. cred ca fac cam 20 de minute pe jos cu carutul pana acolo. Noi stam pe Ramnicu Sarat.
nafi spune:
Buna fetele!
Acum m-am intors si eu din plimbari si am incercat sa recuperez un pic din urma!
Eu nu am noutati , doar eterna durere de sciatica si ceva contractii nedureroase...Miercuri seara am programare la ginecolog si atunci voi avea vesti proaspete. abia astept!!
Si pentru mine noptile au devenit un fel de bau bau ptr ca pana la 4-5 am sunt agitata , imi ia 10 minute sa ma intorc de pe o parte pe alta (mai nou ma trag de pijama in directia in care vreau sa ma intorc ptr ca asa ma doare mai putin bazinul 
) si uite asa vin zorii si eu fac 13/14 , abia dupa 5am reusesc sa adorm pana pe la 9am...Asta e...sa zicem ca fac practica ptr noptile in care voi fi de "garda" cu bebe.
Referitor la numele de familie...eu nu l-am schimbat asa ca Riccardo il va lua pe al sotului. sa le fi luat pe ambele iesea o polologhie aiurea
si nu era cazul sa ne batem joc de numele copilului.
De iesit din casa dupa nastere, avand in vedere ca va fi vreme frumoasa si calda cat decurand...voi astepta maxim o saptamana. Chestia cu 40 de zile sau dupa botez nu se aplica ptr ca botezul il fac relativ tarziu, spre sfarsitul anului...ptr ca vreau sa-l fac tara, in orasul de bastina si cu ocazia asat il botez si ortodocs.
Bumbitza - sper ca te simti bine si bebe sta cuminte in culcus! hai ca o zi a trecut deja! 
Bobita - nu mai fi trista! plansul nu ajuta! te simti asa ptr ca poate erai deja obisnuita cu ideea ca trebuie sa faci cezariana si acum trebuie sa te pregatesti psihic ptr nastere naturala. dar nu ai cum sa stii cum ar fi fost mai bine! asa cel putin a decis bebe si cu siguranta oricum se va naste va fi varianta cea mai buna. Trebuie sa fii pozitiva! 
Atb - bine ai revenit printre noi
si ma bucur ca ai parte de un bebe Denis asa de bun si ca tu te simti bine! Ne dai curaj mai mult si noua vazand ca sunt mamici care isi revin asa repede!
Hai ca mi-am adus aminte ca trebuie sa cumpar ceva de la magazin. maine inainte sa ajunga sotul acasa vreau sa fac un salam cu biscuiti si am uitat sa cumpar cacao si esenta de rom! Am fugit! pe mai tarziu!
Sper sa avem curand vesti si de la Liliana!
37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Lindal spune:
Oanka, imi pare atat de rau ca nu te simti bine, sper sa-ti treaca cu tratamentul si probabil ceva comprese, nu ma pricep.
Am fost si eu la dr. si mi-a dat bilet de internare pentru data de 6 aprilie, deci bebe trebuie sa mai stea 2 saptamani "la crescut". Pana atunci eu trebuie sa stau cat mai linistita (la pat + 3 no spa/zi) pt ca colul este "cam" deschis. Nu stiu cat inseamna asta sau daca mai am dop. Insa este deschis de la 14 sapt, asa ca... asta e... cum o vrea DD... Noi il asteptam pe bebe cu drag oricand va vrea sa vina.
36+ (AMR max 3+)
Lindal spune:
Brumari, ma bucur ca ai mai scris, credeam ca abia ce te-am trecut in lista ca ai si disparut. Hai mai scrie. Acum daca ai intrat in hora...![]()
Din categoria vise de gravida: am visat ca i-am "luat" parul cret al Castelanei, m-am spalat pe cap si acum il zvantam in aer liber, ca sa stea frumos si carliontat. Numai ca ea si-a dat seama si a venit sa si-l ia inapoi.![]()
Stiu, e ceva in genul dayanarei care se imbraca cu un Porsche rosu... parca.![]()
36+ (AMR max 3+)
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bobita2010 sucit in prezentatie pelviana dr. meu nu este adeptul cezarienei - nici eu nu tin neaparat - dar cand ma gandesc la forceps si la altele asemenea ![]() ![]() ma bufneste plansul instantaneu - dr. mi-a spus ca vom incerca natural cand se declanseaza contractiile si vom vedea cum merge ![]() ![]() ![]() |
Stai linistita, ca nu e nimic de plans. Eu pe Tudor l-am nascut in prezentatie pelviana si totul a fost bine. La nasterea in pelviana nu se foloseste forcepsul.
Si cred ca medicul tau te-a sfatuit corect, incearca naturala, daca ti-e prea greu poti intra in cezariana imediat, dar macar incerci natural.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
linda, al meu era ferrari , te rog 

sa stea bebe acolo inca 2 saptamani sau cat vrea el
oanka imi pare rau prin ce dureri treci si tu....daca totusi te mulgi intr.una si suge aia mica, poate nu ajungi la operatie, doamne fereste
oana ce.o mai face? sper ca e acasa cu bebe eric
atb si greuceanu ma bucur sa citesc de voi
bebe cuminte
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmine yaya - eram sigura ca la expresia aia te referi |
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Bumbitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
AUUUUUUUUUU pai eu tocmai ce am tuns acum iar ca nu mai puteam de cald, am ajuns cu parul pana la umeri acum, nu l-am mai avut asa scut de multtttt!!! castelana fericita 37+ ![]() |
Eu am maine programare...sa ma mai duc?

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Ina_3040 spune:
Fetelor va pup pe toate. intru si eu in viteza sa zic Bravo Mihaela si Anca, sa va creasca copilasii mari si sanatosi!
va multumesc celor ce mi-ati raspuns pe tema suzetei, am incercat azi dar Robin nu prea a fost incantat, o scuipa imediat. oricum mai incercam noi :) azi a plans incontinuu de la 12 la 16 cred ca de la colici. eu nu prea ma stiu cu dieta in timpul alaptatului asa ca am mancat niste mandarine, poate de la ele.
incerc sa il pun la san cat mai mult, si mie imi e teama de probleme cu congestia. Oanka, imi pare rau sa citesc de problemele cu sanul, trec pana la urma dar imi imaginez ce dureui groaznice. si eu m-am cam iritat pe mamelon, primele secunde cand il pun la san ma doare parca pana in creier, apoi ma mai lasa un pic durerea. am incercat cu garmastan si cu o crema ce se da pe aici cu lanolina dar bebe a cam dat afara dupa supt, sigur nu i-a placut crema desi nu scria ca trebuie sa o speli. acuma imi pun comprese cu lapte de-al meu, asa m-a invatat o tanti la maternitate.
Castelana cum mai e cu pregatirile? sa pui poze ca sunt curioasa cu maturiile ce le faci. am pozat si eu marturiiile noastre, sunt in linkul cu poze de la semnatura.
in rest toate bune, a venit mama aseara, mana cereasca ce mai. sa nu va zic ce mancaruri am papat azi :)
va urez nastere grabnica celor ce abia asteapta sa nasca (in frunte cu Roxana desigur care ne moseste pana la urma pe toate) si asteptare cat mai placuta si fara neplaceri celor ce mai au un pic pana la termen.
va pup si Doamne ajuta, sa ploua cu berbecuti sanatosi!![]()
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
ioanaa28 spune:
felicit si eu noile mamici

MIHAELA, ANCA, CRISTINA,
BUN VENIT BEBEILOR !! ANGELA IOANA,CODRIN FABIAN,INGRID EVELINE

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

sucit in prezentatie pelviana