Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
Eleysa spune:
Ma duc si eu la culcare ...o noapte linistita va doresc !!!
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
evyme spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui micki_mica
e comandata de pe net, de catre nasi. au vazut-o pe www.lumanaridragstar.ro/produs/lumanari-botez-1-bleu-inaltime-60cm-sculptata-la-ambele-capete-/121" target="_blank">aceasta ne-au aratat-o, ne-a placut si am comandat-o. a sosit si arata exact ca cea de pe site. si am inteles ca sunt f amabili si au primit-o destul de repede. adevarul ca nici eu nu mai vazusem asa pe la noi. la botez a fost motzat tare, printul nostru! poate place cate ceva de acolo. Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
Multam de site, foarte frumoase lumanarile, probabil ca o sa luam si noi de acolo...
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui elefantica
noi ne-am incuscrit cu andrelina inca dinainte de a se naste bb-lina (de fapt cred ca noi am dat tonul la incuscrit pe aici ) ..da ne primiti in peluza fanilor ?? _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Poze mai vechi si mai noi |
Nu mai stiam daca aveati sau nu un printisor, am zis sa incerc si eu marea cu degetul, dar se pare ca nu mi-a iesit... Sunteti binevenite in peluza fanilor
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://good-times.webshots.com/photo/2440734140105915686AbkEER pozeeeeeeeeeeeeeee Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Ce ochisori are Ivan Si eu mi-am dorit sa-i ramana albastri, dar n-a fost sa fie
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Nu e nici o fata tehnica pe aici sa faca un nou capitol? Eu mai stau putin pe aici... Pustiu` se pare ca a decis sa ma scuteasca azi si doarme... Bineinteles, cu treziri din ora in ora pt (a papat la 18.00, la 19.00, la 20.00, la 21.00, deocamdata a sarit peste 22.00), dar macar nu mai plange Tati lucreaza de noapte saptamana asta, asa ca sunt singura in perioada lui de concertat; in doi parca era usor, ca-l pasam de la unul la altul pana adormea definitiv, dar poate tine cu mami lui si saptamana asta sta linistit
Aaaaa, in seara asta i-am facut baie singura Succes total!
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Se pare ca in seara asta e randul meu sa monologhez... Nu mai e nimeni pe aici? Ati fugit toate la sau faceti plantoane cu bb-ii?
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
poze bebe Sebastian
arwen92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Aaaaa, in seara asta i-am facut baie singura Succes total! fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
eu decand am venit cu copilul acasa,ii fac singura baita la copil...tati sta langa noi si se uita cum se manifesta ratusca la baita si pisocul la masaj
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii