Am o gaina de casa, fierb la ea de 3 ore. Stiti vreun truc care a functionat astfel incat sa fiarba mai repede?
Mut-o sa fiarba sub presiune in kukta
E sigurul truc pe care-l stiu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
se zice ca daca e gaina batrana se pune in oala care fierbe o lingura {sau altceva}de inox....io n-am incercat..doar auzit
Am citit si eu asta, dar cica se pune inainte de a adauga legumele, ori eu le-am adaugat deja.
Nici eu nu cred ca mai poti face ceva daca ai pus legumele.Doar sa scoti carnea si sa o pui in alta oala sa mai fiarba apoi sa o adaugi la loc.
alexia_07
Multumesc de raspunsuri. Nu o servim acu, poate la cina. Noroc ca am pregatit si alte feluri de mancare.
daca tot nu fierbe klumea poti toca carnita si sa faci alta mancare decat cea pe care ti-o porpusesei cu ea
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m se zice ca daca e gaina batrana se pune in oala care fierbe o lingura {sau altceva}de inox....io n-am incercat..doar auzit |
asta cu bicarbonatul am auzit-o si eu dar nu am testat plus mai poti sa scoti gaina si sa o bagi acuma la cuptor si sa o mai lasi vreo 1 ora poate ca si friptura are sanse sa fie mai comestibila:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.