Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: SufletDInger

Link direct la acest mesaj

Am o gaina de casa, fierb la ea de 3 ore. Stiti vreun truc care a functionat astfel incat sa fiarba mai repede?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mut-o sa fiarba sub presiune in kukta
E sigurul truc pe care-l stiu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Multumesc de raspuns. Din pacate n-am oala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

se zice ca daca e gaina batrana se pune in oala care fierbe o lingura {sau altceva}de inox....io n-am incercat..doar auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Am citit si eu asta, dar cica se pune inainte de a adauga legumele, ori eu le-am adaugat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Nici eu nu cred ca mai poti face ceva daca ai pus legumele.Doar sa scoti carnea si sa o pui in alta oala sa mai fiarba apoi sa o adaugi la loc.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Multumesc de raspunsuri. Nu o servim acu, poate la cina. Noroc ca am pregatit si alte feluri de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

daca tot nu fierbe klumea poti toca carnita si sa faci alta mancare decat cea pe care ti-o porpusesei cu ea

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

ms monica, asa am si facut.
bine ca s-a fiert pana la urma.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

se zice ca daca e gaina batrana se pune in oala care fierbe o lingura {sau altceva}de inox....io n-am incercat..doar auzit




scriu si eu tot din "auzite"
se pune in apa in care fierbe carnea, o lingurita de bicarbonat alimentar.


lili@domnisorica daria


my creature

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

asta cu bicarbonatul am auzit-o si eu dar nu am testat plus mai poti sa scoti gaina si sa o bagi acuma la cuptor si sa o mai lasi vreo 1 ora poate ca si friptura are sanse sa fie mai comestibila:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput