Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
n_a_n_a spune:
Salutare la toata lumea !
Am intrat si eu de dimineata pe site la ExpoArad, ca sa am neplacuta surpriza sa aflu ca targul pentru copii care trebuia sa se desfasoare in acest week-end s-a amanat cu o luna... La fel si targul de Paste, redenumit targul de primavara... Si eu care imi faceam mini procese de constiinta ca m-am grabit cu lucrusoarele Adelinei, ca cine stie ce o sa gasesc la targ; da' nu-i nimic, ca azi se deschide mall-ul cel nou, poate gasesc ceva interesant pentru fetita (mai am nevoie de cadita si cateva salopete cu si fara maneci, si ceva rochite mici-mici, plus ca pentru mine inca n-am cumparat absolut nimic).
Azi am vorbit cu fotograful la telefon si ramane sa ne intalnim tot azi sa-i vad portofoliul, si daca sunt multumita sa programam sedinta foto canva dupa sarbatori.
Gabi felicitari pentru fetita maricica, si ai grija in continuare de tine !
Sabina , wow, felicitari pentru noul DPN!!! Da, intr-adevar am mare noroc cu femeia asta, poate din cauza ca nu e baba (are patruzeci si ceva de ani) si e profesionista, nu o pensionara plictisita sau stransa cu usa de pensia mica; eu am avut "loc" la ea in agenda pentru ca a murit o clienta de-a ei; vine o data pe saptamana si-mi curata toata casa: gresie, faianta, geamuri, lustruit mobila, curatat covoare, schimbat asternuturi, etc. - si totul dureaza vre-o 4 ore intr-un apartament de doua camere, iar curateniile generale de dimineata pana seara.
Nico, ma bucur ca surioara ta e mai bine !
Alesicoo, ai vazut ca totul a fost o furtuna intr-un pahar cu apa? Bine ca totul e in regula .
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Asa ne-am gandit si noi, ca mai bine stiu ca am aruncat niste bani, decat sansa copilului la vindecare in caz de "Doamne fereste"! Sunt o groaza de bani, dar cu vremurile astea...... 26+ |
sanse de compatibilitate cu fratii si parintii este de 25-50%. Poate daca pe vremea mea era aceasta posibilitate, cumnatul meu se ridica acum din scaun. Asa ne-am gandit si noi ca pana la urma, banii se duc pe toate prostiile. Si asa acum daca e balci, sa fie pana la capat. Sa fie sanatoase fetele, restul nu mai conteaza.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
tigruta spune:
Oau Sabina 2 saptamani si ai dat startul..felicitari si sa vina bebelinele cu bine,sanatoase si mancacioase..mai e atat de putin..ce emotii m-au luat
Noi azi mergem la eco,sa vedem ce mai face bebicu..
Va doresc o zi frumoasa..
Elena 27+ Luca
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
sanse de compatibilitate cu fratii si parintii este de 25-50%. Poate daca pe vremea mea era aceasta posibilitate, cumnatul meu se ridica acum din scaun. Asa ne-am gandit si noi ca pana la urma, banii se duc pe toate prostiile. Si asa acum daca e balci, sa fie pana la capat. Sa fie sanatoase fetele, restul nu mai conteaza. Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
sanse de compatibilitate sunt. Sorry de expimarea de 2 bani.
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
Sabina, si la voi un avantaj urias este ca gemenele sunt monoplacentare, deci compatibilitatea dintre ele este de 100%, asa ca celulele stem vor fi efectiv in cantitate dubla fata de normal, deci vor ajunge pentru o greutate mult mai mare, in consecinta, vor putea fi folosite fara probleme de catre o persoana adulta.
Maria, esti o burtica frumoasa !
bubu30 spune:
Neata si de la noi !
Uauuu Sabina, felicitari pt. noul tau DPN ! Ce putin mai este ! DD sa v-ajute sa va intoarceti cu bine si sanatoase acasa !
La Cord Blood Center eu voi plati pt. recoltare la gemeni 5300 lei.
Nana daca nu te superi poti sa imi zici cat ii dai pt. cele 4 ore femeii care vine la curatenie ?
Te intreb pt ca preturile vehiculate in Cluj mi se par astronomice.
Mi se pare mie sau nu am vazut-o demult pe Mary ? si ea intra des .
Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Sabina, si la voi un avantaj urias este ca gemenele sunt monoplacentare, deci compatibilitatea dintre ele este de 100%, asa ca celulele stem vor fi efectiv in cantitate dubla fata de normal, deci vor ajunge pentru o greutate mult mai mare, in consecinta, vor putea fi folosite fara probleme de catre o persoana adulta. Maria, esti o burtica frumoasa ! Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -9 |
nu stiu inca daca sunt monoplacentare sau ba. O sa vedem la nastere. La prima vedere asa par, dar s-a vehiculat si ideea ca nu ar fi. Nu m-ar mira sa fie fata si baiat. Atunci sa vezi ce ma distrez, ca nasele au cumparat deja hainutele.
AMR - 3 saptamani
n_a_n_a spune:
Ruxi, nu ma supar deloc. Ii dau 200 de lei pe luna, deci ar veni cam 50 de lei pe saptamana, ceea ce mie mi se pare super rezonabil. Dar pentru ca imi place mult de ea, ii mai dau cate ceva din cand in cand, cate 50 de lei, ce mai primesc si eu de pe la tara (oua, pui, muraturi, etc. ), ce mai primeam pe la serviciu de la clienti (oups!!! spaga ) si nu foloseam eu (ciocolata, cafea, cate-un parfumel ieftin...).
Gabriela10 spune:
NicoletaB, multumesc pentu felicitari. Am fost la Fundeni la dr Uscatescu ca avem valoarea mai mica la Proteina S in sange si am tinut un tratament iar acum mi-au luat sange sa repetam analiza. Maine avem rezultatul.
Sabina - ce putin a mai ramas, chiar m-au luat emotiile. Suntem alaturi de tine . M-ai mai linistit legat de pozitia lui bebe, eu am simtit in weekend ca si-a schimbat pozitia, dar nicio clipa nu m-am gandit ca este cu capul in jos. Stiind ce probleme avem cu colul, imi e frica sa nu vrea sa vina inainte de o perioada mai sigura, ca sigur nu prind 40 de saptamani
Gabi +28 Sofia
n_a_n_a spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 nu stiu inca daca sunt monoplacentare sau ba. O sa vedem la nastere. La prima vedere asa par, dar s-a vehiculat si ideea ca nu ar fi. Nu m-ar mira sa fie fata si baiat. Atunci sa vezi ce ma distrez, ca nasele au cumparat deja hainutele. Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Nu stiu de ce, dar eu ramasesem cu ideea ca ale tale sunt monoplcentare si ale Carlei nu. De Ruxi nici nu poate fi vorba . Da' cum de nu se poate vedea daca sunt doua placente sau nu?! La prima ecografie s-a vazut un saculet amniotic, sau doua?