Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
Onana spune:
Neata, fetelor!
Uau, Sabina, 2 saptamani??? Ce putin mai e pana vin bebelinele!!! DEci au devansat data, pana la urma...Tocmai ce termini cu mancarica si distractia de Paste si...incepe distractia adevarata!! Felicitari si asteptam sa incepem galeria!!
Cred ca ai super emotii..
Ale, bine ca sunteti amandoua bine, ne bucuram ca si colul ramane pe pozitii! Si ca bebelina creste, creste..
Anamaria, bafta la eco, asteptam vesti bune!
Azi-noapte Matei a dormit relativ bine in noul patut, desi s-a trezit de 2 ori, dar na, pt prima noapte in camera si patut nou e ok. Dimineata tot drumul pana la gradi tot repeta: "Matei n-o sa panga dupa mama", si cand am ajuns la poata gradinitei, zic eu: Matei, asa sa faci, sa nu mai plangi dupa mama, ca stii ca mama vine sa te ia...si mai bine taceam...el atunci incepe sa planga si se agata de picioarele mele, ca sa nu plec, ce sa zic...mi s-a rupt inima sa-l las acolo plangand, e prima data cand face asa si credeam ca dupa o saptamana de gradi a trecut pericolul cu plansete si jale, dar vad ca la noi de-abia incepeUff, nu vreau sa faca ceva pt care nu e pregatit, care nu-i place, dar totusi cred ca ar trebui sa-i las un timp sa vedem daca se obisnuieste si incepe sa-i placa sau nu. Oricum, am plecat de la gradi cu inima stransa sa-mi fac si eu analizele de trim 3 (hemograma, glicemia si sumarul de urina)
Cam atat cu noi, azi m-am programat la tuns si vopsit, maine la cosmetica. Iar joi dimineata vreau sa merg la kidex, plus eco. Se anunta o saptamana plina la noi.
Va doresc o zi frumoasa, cu vesti bune!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 33+ Tudor
Ioana5255 spune:
Sorana uf te cred ce greu ti-a fost. Poate se va obisnui. Asa e de azi mai sunt fix 2 saptamani. Mai am pe lista sa mananc drob cu ceapa verde si mi-am cam facut toate poftele. Cum ar veni bebelinele pot veni linistite.
Nico am intrat acum pe kidex.ro si apare ca va fi pe 25-28 martie la Romexpo.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Legat de celule stem noi ne-am hotarat la Biogenis. Ni s-au parut cei mai ok. Plus ca celule se tin in Polonia si nu in Romania. Am tot intrebat in stanga si in dreapta si din 3 parti diferite ni s-a spus de ei, fara sa vb unii cu altii.
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
NicoletaB spune:
Pana la urma recoltati celule si voi? parca erati mai neincrezatori!
Noi vom recolta cu STEM SURE, politica spitalului, desi vroiam cu Cord Blood. Preturile sunt tot pe acolo si vor fi depozitate in Danemarca.
26+
Virgi17 spune:
Sabina, Oau...mai e nitelus si vin fetele ! eu deja de vreo doua saptamani am inceput sa experimentez emotiile.Abia astept sa imi strang fetita in brate, dar stiu ca pentru asta trebuie sa ma taie pe burta si mi-e fricaaaa...am mai facut la 17 ani o operatie de apendicita,a fost cu anestezie generala, senzatia a fost ciudata si nasoala, fricile si atunci mari.Dar acum, ca taie si uterul...nu stiu cum o sa fie sa fiu si pe "viu", sa aud discutiile lor, sa fiu constienta de ce fac acolo. Tu macar stii la ce sa te astepti.Mie imi transpira palmele cand ma gandesc.
Ziceai ca luni ai consultatie la dna doctor? La ce ora? Ca eu am la 15.00 si poate ne intalnim pe acolo, ca tare mult mi-ar placea sa te cunosc.
Ieri nu am mai ajuns la nici o eco la Herghelegiu.Plecasem de acasa cand sunt sunata de pe drum ca dnul doctor trebuie sa plece la o nastere si nu ma mai poate primi. Sa vedem daca vineri mai au loc si pentru mine. Daca nu, am tot luni la dr Pop programare. Bine ca nu am anulat-o intre timp, stiam eu ca pana nu te vezi pe pat la ei nu poti fi sigur de programarile astea.
A, dna doctor face operatiile programate martea?Sau o mai avea si alte zile? Ca daca e asa, peste 6 sau 7 saptamani, mi-o veni si mie randul.
Azi iar ma duc la dermatologie.ca tot nu mi-a trecut umflatura de la axila de la aparatul de ras. Nu mai e asa de inflamata, e chiar ok vizual insa o simt la mana. Am dat aproape doua sapt cu Fucidin si nimic. De Betadina mi-e teama sa ma apropii caci vad ca nu prea e recomandata in sarcina.Or trece mai greu chestiile astea? ca nu mai stiu cu ce sa dau.Si pana luni cand ajung la dna doctor am zis sa imi mai incerc norocul la dermato la alt medic.
O zi frumoasa sa aveti burtici!
Virginia 30+ Ioana
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Pana la urma recoltati celule si voi? parca erati mai neincrezatori! Noi vom recolta cu STEM SURE, politica spitalului, desi vroiam cu Cord Blood. Preturile sunt tot pe acolo si vor fi depozitate in Danemarca. 26+ |
pai da eram cam sceptici, dar ne-am mai documentat si am zis sa nu ne para rau mai tarziu. Ptr 2 copii ne costa 80 de milioane. O gramada de bani. Le depoziteaza 18 ani, apoi copiii devin majori si preiau drepturile.
AMR - 3 saptamani
NicoletaB spune:
Asa ne-am gandit si noi, ca mai bine stiu ca am aruncat niste bani, decat sansa copilului la vindecare in caz de "Doamne fereste"!
Sunt o groaza de bani, dar cu vremurile astea......
26+
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Virgi17 Sabina, Oau...mai e nitelus si vin fetele ! eu deja de vreo doua saptamani am inceput sa experimentez emotiile.Abia astept sa imi strang fetita in brate, dar stiu ca pentru asta trebuie sa ma taie pe burta si mi-e fricaaaa...am mai facut la 17 ani o operatie de apendicita,a fost cu anestezie generala, senzatia a fost ciudata si nasoala, fricile si atunci mari.Dar acum, ca taie si uterul...nu stiu cum o sa fie sa fiu si pe "viu", sa aud discutiile lor, sa fiu constienta de ce fac acolo. Tu macar stii la ce sa te astepti.Mie imi transpira palmele cand ma gandesc. Ziceai ca luni ai consultatie la dna doctor? La ce ora? Ca eu am la 15.00 si poate ne intalnim pe acolo, ca tare mult mi-ar placea sa te cunosc. Ieri nu am mai ajuns la nici o eco la Herghelegiu.Plecasem de acasa cand sunt sunata de pe drum ca dnul doctor trebuie sa plece la o nastere si nu ma mai poate primi. Sa vedem daca vineri mai au loc si pentru mine. Daca nu, am tot luni la dr Pop programare. Bine ca nu am anulat-o intre timp, stiam eu ca pana nu te vezi pe pat la ei nu poti fi sigur de programarile astea. A, dna doctor face operatiile programate martea?Sau o mai avea si alte zile? Ca daca e asa, peste 6 sau 7 saptamani, mi-o veni si mie randul. Azi iar ma duc la dermatologie.ca tot nu mi-a trecut umflatura de la axila de la aparatul de ras. Nu mai e asa de inflamata, e chiar ok vizual insa o simt la mana. Am dat aproape doua sapt cu Fucidin si nimic. De Betadina mi-e teama sa ma apropii caci vad ca nu prea e recomandata in sarcina.Or trece mai greu chestiile astea? ca nu mai stiu cu ce sa dau.Si pana luni cand ajung la dna doctor am zis sa imi mai incerc norocul la dermato la alt medic. O zi frumoasa sa aveti burtici! Virginia 30+ Ioana |
Eu la 16 am programare la dna dr Chiscop la eco si inainte la 15.15 am la dna dr. Asa ca sigur ne intalnim. Tu iesi si eu intru. Dna dr opereaza martea si joia. Operatia de ceza nu se compara cu apendicita. Nu stiu cum a fost la tine la apendicita, dar la mine a fost tare naspa, mi-a fost un rau dupa anestezia lor si ma durea rau de la copci. La cezariana a fost f suportabil, eu care sunt rea de durere, dar mi-au bagat si anestezice si seara mi-au dat un calmant sa dorm toata noaptea, dar eu nu am dormit, decat pana pe la 3. Mai nasol pe timpul operatiei. Mi-a alocat o tanti anestezista si nu pre aimi convine, eu l-am avut pe dr Steriade, dar mi-a zis ca daca ma apuca noaptea sau neprogramat el nu vine. Il preferam pe dansul, acum asta e.
AMR - 3 saptamani
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 si cum nu ma pot abtine, v-am spus ca nasc mai devreme. pe 6 aprilie va fi marea intalnire cu fetele. M-au programat la cezariana, mi-au facut fisa, tot. Cand ma gandesc ca mai sunt doar 2 saptamani ma trec toate transpiratiile. Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
iti suntem alaturi
sa vina sanatoase si fara complicatii
fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 7 saptamani
ancutzicab spune:
Neata, dragelor!
Sabina - la tine deja AMR-ul a capatat noi sensuri, nu-mi vine sa cred ca peste 2 saptamani vor aparea primele floricele de liliac din odisee. Bafta multa si sper sa iti treaca durerile alea nasoale. Hai ca mai e putin pana la drobul de Pasti la care poftesti!
Sorana - nici nu vreau sa ma gandesc ce greu iti e sa il duci pe Matei la gradi. Luca e doar cu 2 saptamani mai mic decat el, ma gandisem sa il duc din ianuarie, la anul, dar sper totusi sa pot astepta pana in toamna 2011, ca sa faca si Maya ceva imunitate.
Nicoleta - sigur e Kidex saptamana asta, am vazut un afis pe la Cora. Nici nu stiu daca sa merg sau nu. Ca pentru Maya am cam luat cele necesare, poate niste sandale pentru Luca. Sa vedem si cum va fi vremea.
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca