Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana, da, greata e din ce in ce mai putina. Acum imi e frica de pofte. Incepe din nou sa-mi placa sa mananc, am deja 6 kg in plus ( de dinainte de sarcina, luate cu lasatul de fumat), si-s mancacioasa si pofticioasa! Am toate motivele sa-mi fac griji!

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hey, am ajuns acasa!!!

Am mers mai tarziu la dr ca a venit sotul mai tarziu.
In sfarsit e totul ok . Uterul e curatat, ovarele sunt "bunutze" (asa a zis dr-ita) dar eu cred ca sunt super ok, ca sunt ale mele si nu am avut niciodata pb cu ovulatia.
Deci 3 luni pauza si dupa aia bebe

Pup fetele! Haideti cu carucioarele alea !!!

Multumesc tuturor pentru incurajari!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

SAlutare!

Mada Bravo!!! Asteptam cu nerabdare sa treaca cele 3 luni.
MaYA Nu fi suparata ca eu presimt ca asa in 23 luni si tu vi cu vestea cea mare!

CRINUTZA Ai grija de tine si NU TE MAI SUPARA!

BUBURUZA, EVELIN Tin pumnii pt maine.

ALE, MIHAELKA Bravo pt semnaturile cele noi!

Multumim pt Urari!La fel va doresc si eu voua sa ajungem impreuna la 40 sapt cat de repede si de usor.

Va pup pe toate!
Somnic usor!!!

Edith 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata floricele! Iete ca sunt prima pe-ici sa va dau o cafeluta sau un laptic cald.
Azi ne-am rotunjit si noi la mult doritele 12 saptamani! Cata asteptare! Nu mai am rabdare pana maine dimineata, noroc c-am sa plec la scarbici si voi reveni diseara! Si ploua...era prea frumos, normal.
Asadar fetelor cu eco va urez cele mai frumoase vesti din lume si carucioarele in culorile dorite, celorlalte o zi frumoasa, calda si linistita.

Cristina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza la toate fetili,

Eu nu stiu ce sa mai fac, pt. ca dorm cu fetitza mea si pt ca ea inca suge si are un somn super agitat, imi primesc numai pumni si picioare in burtica.Uff greu mai dorm, sper sa se opreasca etapa asta odata cu somnul agitat.
Succes tuturor fetelor care merg sa auda vesti noi de la bebicii lor.Va asteptam sa ne ne povestiti.

in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor!
Multumesc de incurajari...am avut o noapte naspa, am visat urat, ca nu ajung la eco, ca s-a stricat masina....prostii... Is un pic intoarsa pe dos din cauza unor vesti nasoale...nu ma privesc direct insa m-au intors pe dos efectiv, sunt peste puterea mea de intelegere...
Macar de ar fi bine azi la eco!

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.problemele cu calculatorul m-au impiedicat sa mai intru.
ariciu, cu intarziere, la multi ani si tot ce-ti doresti.
bafta fetelor la eco.si mie mi se pare o vesnicie pana pe 30.dar ce sa facem asteptam.la noi cred ca a si miscat.nu mult si nu foarte des.o fi mic, dar eu asa zic ca nu-s crampe.am uitat cum e.
speram sa aflam si noi culoarea caruciorului pe 30.
o zi buna tuturor.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna dimineata burticute, in sfarsit mi-am facut si eu aparatia dupa doua weekend-uri pline am reusit sa recuperez tot dar ati scris nu gluma.
Bine ca am avut ocupatie saptamanile astea doua si nu am mai stat cu gandul la cat de mult mai e pana merge la echo si iata ca in sfarsit maine mergem si noi la echo...yupiiii.....cat am mai avut de asteptat.
Ariciule cu intarziere la multi ani si tot ce iti doresti.
Asteptam vesti bune de la fetele care merg azi la echo.

Alina 11+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Oupss am uitat sa schimbam semnatura

Alina 12+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata!
Inca o zi cu soare, asa ca va invit pe o terasa la o cescuta de cafea cu lapte sa incepem ziua cu dreptul

Iony te pup si multumesc pentru gandurile bune si eu sper sa ma ajute Dumnezeu joi mai ales ca e Bunavestire si bineinteles ziua ta

Alina felicitari pentru semnatura!!
Madutza felicitari pentru vestile bune, te asteptam in 3 luni printre noi cu mare drag

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata. Eu numai de serviciu nu am chef..

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput