Litoralul romanesc 2010

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

de vila Casa Blanca de la Costinesti stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexasicoe spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Elag, noi ne-am impacat foarte bine cu Saturn.
Hotelurile sant majoritatea la cativa metri de plaja.
Plaja este foarte lata (mai ales in portiunea dintre Saturn si Venus).
Poti manca ieftin la impinge-tava.
Este o faleza foarte lunga, pana in Mangalia, sa te tot plimbi.
Ai medic aproape.... noi am fost vreo 2 ani la rand la Spitalul din Mangalia cu Cristi.
Si sant mai multe locuri de distractii pentru copiii, inclusiv Circul.Pensiuni nu gasesti pe acolo... noi am incercat mai multe hoteluri: Hora, Balada, Cupidon (asta e mai ieftin). Nu e lux, dar este OK. Ingrid si Cristi 7 ani
Nu exista nici posibilitatea de cazare la particulari in Saturn ?
Noi avem experiente foarte neplaute cu mancarea de pe litoral si cu 2 copii mici as prefera un loc unde sa am acces la bucatarie . Am vrea sa merge anul acesta macar 7 zile si preferam saturnul .
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Din cate stiu, in Saturn nu sant particulari, dar poti cauta pe google... vile Saturn sau asa ceva.
Noi n-am avut surprize cu mancarea, prima data cand am mers Cristi avea 2,5 ani. Am mancat fie la restaurantul hotelului (aveam bonuri) sau la impinge-tava, sau la terasa pe plaja... n-am patit niciodata nimic.
Eventual poti sta in Mangalia

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la lido in mamaia a stat cineva? trebuie sa mergem din 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Noi suntem funi Costinesti... mergem de ani de zile si chiar nu ne plictisim deloc... e statiunea noastra de cand eram prieteni adica de prin 1997... nu regret ca nu merg in alte statiuni... desi le-am vazut pe toate in vizita asta e statiuena noastra preferata!

Atatea argumente si povesti legate de litaralul bulgaresc, grecesc si spanio incat noi tot aici tragem

Mami de nazdravanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ingrid , unde plecati in Bulgaria pe cont propriu? si cat va costa?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Lido - Mamaia. Aici am stat in ultimii doi ani. Camere maricele, mobilier alb, se face curat in fiecare zi. Mancarea este asa si asa, noi am avut doar mic dejun. Cel mai mare avantaj al acestui hotel este pozitia. Foarte aproape de plaja, daca mai voia copilul la baie sau aveam ceva de luat din camera in 5 minute eram inapoi. Nu este foarte aglomerat, ba chiar in cursul saptamanii este bine de tot, doar in we se mai aglomereaza.
Noi anul asta stam alaturi, la Comandor, ca suntem 4 si ne trebuie si mai mult loc.
Daca mai ai intrebari, raspund cu placere.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

catutza, vrem sa mergem la Skorpilovtsi (este in apropiere de Nisipuri). A fost anul trecut o cunostinta, din cate tin minte, a platit 35 Eur pe noapte un bungalow in care au stat 3 familii.
Ea merge si anul acesta, in iulie, si va veni cu vesti "proaspete"

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexasicoe

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Elag, noi ne-am impacat foarte bine cu Saturn.
Hotelurile sant majoritatea la cativa metri de plaja.
Plaja este foarte lata (mai ales in portiunea dintre Saturn si Venus).
Poti manca ieftin la impinge-tava.
Este o faleza foarte lunga, pana in Mangalia, sa te tot plimbi.
Ai medic aproape.... noi am fost vreo 2 ani la rand la Spitalul din Mangalia cu Cristi.
Si sant mai multe locuri de distractii pentru copiii, inclusiv Circul.

Pensiuni nu gasesti pe acolo... noi am incercat mai multe hoteluri: Hora, Balada, Cupidon (asta e mai ieftin). Nu e lux, dar este OK.

Ingrid si Cristi 7 ani

Nu exista nici posibilitatea de cazare la particulari in Saturn ?
Noi avem experiente foarte neplaute cu mancarea de pe litoral si cu 2 copii mici as prefera un loc unde sa am acces la bucatarie . Am vrea sa merge anul acesta macar 7 zile si preferam saturnul .
Multumesc

Exista posibilitatea sa va cazati in Mangalia,este lipita de Saturn.In statia de titicar,o sa gasesti tot timpul oameni care inchiriaza.Sau la gara.Si nu e f scump.Noi am fost 9 ani cazati in Mangalia,si faceam plaja fie in Mangalia,Saturn sau Neptun.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

multumesc ioana

Mergi la inceput