Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 9
claudinna spune:
din gama ceclor i-am dat si eu lui R cand a avut maigdalita.
e vb de concursul asculta sunetul![]()
luminita2008 spune:
hello,
suntem mai bine azi, muult mai putini muci si tuse usoara, fara febra. insa au ragusit
. inca nu stiu ce sa fac maine cu cresa, eventual ii duc sa-i vada doctorul acolo si sa decida el. inca au muci si mie nu mi-ar conveni sa vina altii copii cu muci in grupa alor mei, ma gandesc si la ceilalti...
irina, multumesc mult, am notat!
babytza, sanatate multa, si eu sper sa va treaca repede!
paula, multumesc, am si eu sinupret in casa, verific si cu dr, merci!
mimihoo
, eu zic s-o lasi sa se obisnuiasca treptat, daca nu incepi serviciul imediat. oricum e f probabil sa planga, iar prima zi e chiar grea... sau asa a fost la noi
. oricum, exceptiile sunt putine, rare sunt cazurile de copilasi care s-au acomodat imediat si n-au plans mai deloc. eu zic sa incepi cu 4 ore, daca se poate si mai putin, apoi poti creste cu o ora/saptamana, pana ajungi la program full-time. acomodare usoara va doresc!!
eu am primit indemnizatia cu o zi mai devreme...
ada, bafta multa, multa maine! ma gandesc la voi!
xor, da, asa zic si eu, sa-i duc totusi maine chiar daca mai au muci si tusesc usor. dar mi-e teama sa n-o dea si celorlalti copilasi, ca nu-i corect. pe mine m-ar deranja... off.
claudinna, dya
, merci de intrebare, suntem mai bine azi, desi vad ca raman fara voce usor-usor... si maine cat or mai plange la cresa, mi-e groaza sa ma gandesc
.
iepurila, sanatate multa Elenei! rabdare.... rabdare... si eu am zis de muulte ori ca nu mai pot, si totusi se poate. 
lidia, sanatate multa puilor!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
Lumi, asa e...si atata timp cat nu esti constransa de situatie sa-i duci, poti sa-i mai lasi acasa o zi-doua, sa le treaca, dar vezi ce zice si dr
Lidia, sanatate si voua!! probabil ca Iza e irascibila si din cauza ca e slabita de la febra. ai rabdare cu ea
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Lumi, asa e...si atata timp cat nu esti constransa de situatie sa-i duci, poti sa-i mai lasi acasa o zi-doua, sa le treaca, dar vezi ce zice si dr Lidia, sanatate si voua!! probabil ca Iza e irascibila si din cauza ca e slabita de la febra. ai rabdare cu ea www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
de febra am scapat de miercuri ...deci nu prea are cum sa fie de la febra...
in general ..se juca bine mersi..si la un moment dat se supara pe ceva..intra in "transa" si nu o mai impacai cu nimic..urla.. tipa..se tavalea..etc
asta se intimpla destul de rar..dar de citeva zile a inceput sa faca scene de astea si la trezire ..si la culcare...si inainte de masa ..
de exemplu.. la trezire.. nu vroia nici sa ii vorbesti..nici sa o iei in brate..nimic nu era pe placul ei..
sau ..seara la culcare..cind ..ma rog..ziceam noi ca e obosita..si de aici i se trage..
alteori ziceam ca e de foame...dar azi a facut deja 3 scene ..si e prea mult pentru o zi..mai ales ca avind si muci..si urlind..si tusind..era destul de solicitant pentru ea ..iar noi incercam neputinciosi sa o impacam..dar ea ..nu vroia sub nici o forma sa se calmeze..
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
laureta spune:
Mi a trebuit somn acum am capul greuuu
lumi la noi a trecut raguseala imediat cu eurespal, tantum verde si nurofen. Eu nu i as duce, is sensibili si pot oricand sa faca si febra de acuma.
ada noi nu suntem racite deocamdata, doar nedormite, is capiata efectiv cu somnul. Noroc in weekend cand e sotul si mai sta el cu fetele sa dorm io
Vreau si io raspunsul la joooooc, facem jumi juma daca castig![]()
Daca nu se poate pe PM atunci pe Facebook domne sa stie toata lumea ![]()
![]()
![]()
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 lidia, sanatate multa puilor! Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
kllemi spune:
Buna fetele...mai nu pot sa cred ce de copii bolnaviori..in loc sa na bucuram de primavara ca ne-am dorit-o atat de mult...stam cu medicamente si prin spitale...oooffff..fir-ar sa fie de treaba 
babytza deja prea multe zile...nu vrei sa ii dai anitbiotic???....si eu ma gandesc ca trebuia sa erupa daca era ceva de erupt....ooofff...

..multe multe...sanatate muuuulta si sa treaca cat mai repede
lumi nici nu a-ti inceput bine cresa si deja ave-ti muci...sau nu vau trecut de sapt. trecuta...scuze dar am cam citit pe diagonala....ma gandesc la voi...sanatate multa 

Noi intrasem sa va spunem cu mare surle si trimbitze ca:

NE-A IESIT PRIMUL CANIN a dat dumnezeu si maica domnului dupa 5 luni si ceva de asteptare ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Mimihoo spune:
Lumi, da, cred ca treptat o vom lua .. s-ar putea sa ma razgandesc iar, nu stiu ... din aprilie o sa mearga acolo. saptamana viitoare mergem sa vedem din nou ca au facut un palier doar pentru cei mici si mergem sa-l vedem. Cu ocazia asta poate ii va place Sofiei si va intra in njoaca cu cei mici, ca data trecuta n-a vrut.
Paula, super! este o singura grupa pentru astia mici pana in 3 ani!
Nerantula, eu iti pot recomanda medicul nostru, poate pentru mai mult decat pentru trimiteri ;)
mama ei de indemnizatie! sper ca maine sa-mi vad contul plin!
O seara buna!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
laureta spune:
Iepurasul a venit mai devreme la Biancu , e foarte preocupata acuma![]()
http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/00064273000000/ImageID/184/language/it-IT/Default.aspx