Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 10
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Iepurasul a venit mai devreme la Biancu , e foarte preocupata acuma http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/00064273000000/ImageID/184/language/it-IT/Default.aspx David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
ce misto este,de unde ai luat-o??? pleeeeeaaaseeeee

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
Si la noi a venit iepurasul cu un biberon estetic si o cutie de lapte prima crescinta...GATA, incepem procesul intarcare, sper ca in 2 luni sa si reusim fara traume din partea ambelor parti implicate
.
Ada 

Te scot maine la o bere sa plangi pe umarul meu?
Hai ca acum am si cu cine sa-mi las copilul si sa ma duc si eu la cursuri de specializare, ca doar nu mai ai program incarcat si poate o sa-ti fie dor de vreun copil mic
.
Eu inca incerc sa ma conving ca fac bine daca o dau pe Karinutza la cresa.Inca rumeg subiectul la greu, asa intentionez dar bolile ma cam tin in scurt.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andy_galro spune:
Salutari! Dupa cum stiti Andrei a facut o viroza uratacare de fapt am aflat ca era o bacterie care s-a complicat in inceput de pneumonie si inceput de otita si rosu in gat si a trebuit sa ne internam pentru ca dupa 3 zile de antibiotic el a inceput sa faca febra
asa ca trebuia sa-i dea antibiotic perfuzabil sau cum se spune(prin branula)
Am ajuns casa in sfarsit dupa 5 zile de spitalizare
...nu stiu cum sa va explic conditiile infecte si comportamentul animalic al cadrelor medicale de la sectia de pediatrie

...pe cat de multumita am fost de sectia de nou-nascuti de conditiile cand l-am nascut pe Andrei, pe atat de nemultumita sunt acum.....cu siguranta stiti si voi si nu ma mai lungesc cu povestea
...pacat....sectia de copii ar trebui sa fie cea mai frumoasa dar este cea mai urata
Ne-a dat in continuare tratament acasa dar problema este ca azi iar a inceput sa faca febra , deci eu nu mai inteleg nimic

...eu inapoi acolo nu ma mai duc
dar nici nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac...de ce in timpul tratamentului cu antibiotic totusi sa creasca febra????? nu mai stiu sa gandesc rezonabil la ora asta
laureta spune:
andy, probabil piticu a racolat altceva de la spital. Noi am fost internate cu laringita, am iesit ok si dupa 2-3 zile iarasi febra de data asta fu bronsita. Doct a zis ca a luato de la spital.
Uf, multa sanatate va doresc si tie multa putere
kllemi jucaria a fost trimisa de sora mea din Grecia.
Felicitari pt dintzoc
nicolici bafta cu intarcarea
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Iepurasul a venit mai devreme la Biancu , e foarte preocupata acuma http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/00064273000000/ImageID/184/language/it-IT/Default.aspx David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
seamana cu casuta smoby, super fain! sa se joace cu placere Biancu

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
babytza sanatate multa lui David ca am intels ca si este cu febra...aveti grija de voi
lumi sanatate hunisorilor
....
de fapt sanatate maxima tuturor boboceilor, ca din cate am citit sunt mai multi bolnaviori
gaia.nevia spune:
Andy, imi pare rau! Multa sanatate!
.
La ultima viroza si Radu si Teo au avut peste 39.5 timp de 7-8 zile. Viroza, deci fara antibiotic, i-am monitorizat continuu si nu au avut infectie. Dar febra mare, sub antitermice continuu - si tot apareau pusee de 39.6, 39.8...- ne-a speriat rau de tot.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
andy_g si babytza multa multa sanatate puilor.
De fapt tuturor ca am tot citit de bobocei bolnaviori...uffa.Greu greu sa ai copilul bolnavior.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Xor spune:
Andy_g - multa sanatate puiului...vezi cum se mai simte in noaptea asata si daca tot nu e ok, mai mergi la un medic....prea multe zile de febra...uff...
Babytza - va doresc o noapte linistita si fara febra
Lumi si Ada - sa visati frumos in noaptea asta
tuturor
angelynna82 spune:
Multa sanatate bobceilor bolnavi, mamicilor putere, rabdare si un camp de floricele
Kllemi felicitari pt canin 
Ada si Lumi ma voi gandi la voi maine 
Clau facem bine ... Crina e tare nastrusnica, tot felul de boroboate face
, ne apar si noua caninii de sus, o tine in temperatura de cateva zile, mica ce-i drept...nici nu prea mananca dar macar bea apa si lapte plus cateva lingurite de mancare
Unde trebuie sa apara trifoiul???
Saptamana aceasta am sa merg cu mama la dr...are nevoie de un EKG, se plange de dureri si ca o tine ceva la inima
, sper si ma rog sa fie bine
Am tot fost ocupata cu curatenia, mancarea si alte cele prin casa..mai nou iesim afara de doua ori pe zi...dimineata pana in pranz si seara inca putin...ea pietrele la verificat si le arunca in curte, sare de pe scara/trotuar de imi sta inima in loc, e geloasa nevoie mare...am luat o bebelusa in brate si normal a venit si ea
, tare interesata e de ochii si caciula lor
, se cearta cu mama pe limba ei, in cateva cuvinte e o mica mare rasfatata care pe fiecare zi ne uimeste cu cate ceva

va pup cu mare drag
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici 

Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole