Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata!!! Va ofer cate o aburinda si un pentru Lumi!

azi am primit trezirea la 8, ce bineeeee! Dupa o saptamana de trezit de la 6:30 ma simteam groaznic.

Mimihoo eu ma gandeam ca sa fac trecerea in mai multe etape, 2 chiar 3, daca imi va permite cresa. Desi pe de alta parte mi se pare ca zapacesc copilul, inca mai culeg impresii de la voi si inca am sucesc.

Mai sunt copii care inca nu vorbesc?
A mea zice numai "mama" si "ham", azi pentru prima oara a zis "papa" cu sens, nu ca ar papa ea dar eu ii dadeam sa manance si ea ii dadea papusii si spunea "papa-papa". Si de aici vine principala mea frica in ceea ce priveste cresa, cum o sa se inteleaga cu cei ce acolo daca ea stie numai sa chiraie?

Mai voiam sa scriu ceva, dar am uitat. Ma duc sa imi beau cafeaua si poate imi amintesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Irina eu cred cu tarie ca 4 ore trec mai repede decat 8, chiar sh pt un copil.

Timpul de stat la gradi se poate prelungi treptat, fara sa-si dea ea seama ca exista o trecere.

Si Anda stagneaza la cap vorbire dar nu mi se pare nimic dubios, sunt mici. Ea a si descoperit un gangurit interesant si imita f bine tonul unei discutii. A descoperit sunete noi, cee ce o face sa poceasca si ce stia deja. Cred ca sunt motive serioase pt care intarzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Medical: mamelonul meu stang a devenit aspru ca hartia, foarte uscat. Ati patit?

anda cam refuza sanul asta, ori i-l dau noaptea in somn ori mai pompez. Totusi n-am mai fol pompa de aproape o saptamana. Candida? Numai la un san?

am mai avut o data asa plus blistere intarite din cauza frecarii nu mai stiu daca am dat cu ceva. Aia a fost sapt trecuta si chiar am dat vina pe pompa si pe A care parea ca-mi roade sanul in noaptea aia in gol. Idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

300 - nu stiu ce poate fi insa cred ca garmastanul te-ar ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Medical: mamelonul meu stang a devenit aspru ca hartia, foarte uscat. Ati patit?

anda cam refuza sanul asta, ori i-l dau noaptea in somn ori mai pompez. Totusi n-am mai fol pompa de aproape o saptamana. Candida? Numai la un san?

am mai avut o data asa plus blistere intarite din cauza frecarii nu mai stiu daca am dat cu ceva. Aia a fost sapt trecuta si chiar am dat vina pe pompa si pe A care parea ca-mi roade sanul in noaptea aia in gol. Idei?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Eu zic candida, ce ai avut saptamana trecuta are legatura cu ce ai acum, e doar o parere daca vrei scrie-i lui Rox la laptematern.ro, ea este consultant LLL in formare si pe mine cand am avut problema tot ia m-a consiliat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

vaii, cati cupii bolnavi!
babytza, noi am fost in spital la medlife si a fost super. despre costuri, noroc ca am stat doar 2 zile. 300 ron copil + 200 ron insotitor, de la a 3-a zi ete o reducere de 100 ron. dc mergi cu trimitere de la medic datata cu aceeasi zi a internarii investigatiile si tratamentul nu te costa. Ai camera ta, cu baie, clima, 2 paturi care se intind/ ridica la ambele capete, perne, paturi, telefon, televizor cu cablu, 3 mese pe zi pt copil si insotitor, foarte bune. Despre personal, ce sa zic, foarte amabil! se poarta cu copiii excelent. Totul este perfect, in asa fel incat sa nu-ti fac griji de altceva decat de boala copilului! a, copii nu au voie sa se plimbe prea mult pe hol tocmai ca sa nu ia boli de la altii.

Sanatate multa si sa nu trebuiasca sa va internati in spital oricare ar fi acesta!

Irina, multumesc! ne gandim sa facem la fel, o sa vb si cu directoarea de gradinita!

andy, imi pare tare rau prin ce treceti! sper sa-si revina cat de repede!
Eu dupa antibiotice ii dau fetei Viusid- imunostimulator si Ca sandoz cu vit. C 1000 (efervescent, 1/4 pe zi).

sa aveti o zi frumoasa! si sa intre indemnizatia!
Dc reusiti sa vb la Dir. de Munca dati un semn, ca eu nu reusesc sa dau de ei.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Scuzati ca intru asa dar nu am apucat sa citesc nimic insa am nevoie de ceva detalii despre Baile Felix (Babymom , Laura help)

MA INTERESEAZA O RECOMANDARE DE CAZARE???
LA CE HOTELURI SUNT BAZINELE CU APA TERMALA MAI FAINE???
CE STITI DE HOTEL PERLA???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello. 8.30, am aterizat la gradi, copiii au vazut o usa deschisa spre un covor cu sosele plin cu masinute de toate felurile si dusi au fost.
Am stat 10min in usa, de vorba cu directoare, nu s-au uitat macar odata dupa mine niciunul.
Apoi a inchis directoarea usa, am mai stat 10min, niciun sunet...mi-a zis sa plec, ca ma suna ele daca plange careva.
Am intrat alaturi la o spalatorie, am spalat masina interior, exterior, am pus motorina, am baut un burn... s-a facut 10.30 nu m-a sunat nimeni asa ca am sunat eu.
Cica toate bune, au mancat de dimineata tot, au baut din cani (!!!!!!) ceai (!!!!!)... se jucau in curte (i-a lasat impreuna ca sa nu planga Radu).
Am ajuns acasa ca lesinam de foame si mai faceam si pe mine... ma simt inutila, fara rost si stau ca pe ace si ma uit la telefon, parca mi-a plecat iubitul la vanatoare, sau la armata.
La 12fix m-au sunat ca nu au reusit sa il schimbe pe Teo, ca plange si zice ca vrea la mama.
Am intrebat daca il lasa in pace, mai plange? cica NU.
No bine, lasati-l asa.
Intre timp au mancat si fructe, si pe la 12.30 vine masa de pranz.
Super multa mancare, daca de la 9.30 la 1 mananca de 3 ori...
Peste vreo 20min plec sa-i iau, sa vedem ce mutre or face saracii cand m-or vedea.
Deci asa a fost ziua aia usoara...

Lumi? voi?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele...am avut o noapte super....sa culcat la 22.20 intre timp sa mai trezit de cateva ori dar, doar, sa ceara tzitzi ca o pierduse prin pat...dar in rest a fost ok sa tgrezit dimineatza la 9.15

ada a fost super reactia...dabea astept sa ne povestesti dupa ce o sa iei,cum o sa se manifeste

babytza sper din suflet sa treaca repede si sa nu trebuiasca sa ajungeti in spital

ange scumpica de ea. trebuie sa fie tare dulce cum se cearta ea cu mama ta .....iar ma mamei tale multa sanatate si sunt siguar ca nu este nimic grav...-ici multi sa fi tare

lumiiiiiii cum mai sunte-ti?? a-ti fost la cresa???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare

Ada pai esti suuuuper norocoasa!!!!! BRAVO!!! S-o tineti tot asa!!!!! Ioi ce usurare...

babytza va tin pumnii!!!

Mergi la inceput