Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

frate, nu-mi imaginam ca e asa de dificil sa incepi gradinita!
daca e pe asa, niciodata nu suntem pregatite! tr sa-mi fac si eu planul de acum pentru peste un an jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ada - iti tin pumnii sa fie bine maine.....Teo va avea grija de Radu si iti va povesti exact cum e la gradi....educatoarele nu vor putea sa aiba nici un secret fata de tine
Claudinna - asa e....cel putin eu simt ca nu voi fi niciodata pe deplin pregatita sa imi las copilul atatea ore fara mine....la gradi sau in alta parte....Am vazut ca R cam cade....eu am senzatia ca Mark nu e foarte sigur pe picioarele lui...alearga incalecat si mereu am senzatia ca daca nu il tin un pic, cade....asta e una dintre spaimele mele...cine va sta la gradi mereu cu mana pe el??
Babytza - cate zile de febra aveti deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Claudinna, poti incepe pregatirea Eu de felul meu nu sunt absolut deloc panicoasa, ai totusi gradinita a inceput sa ma sperie

Xor sunt sigura ca va invata sa nu se mai impiedice daca isi da seama ca nu sta cineva dupa el. Cred ca acum se bazeaza foarte mult pe tine si de aceea se impiedica mai des Ca doar are o mie de chestii la care sa se concentreze in afara de mentinerea echilibrului

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

salutare!

Uof, multe imbratisari mamicilor si puiutilor bolnaviori, sa scapati cat mai repede si sa va bucurati de primavara!

Eu sunt chiauna de somn, iar au inceput trezirile din ora in ora noaptea, un premolar asteapta sa iasa de mai bine de o luna , e normal sa dureze atit de mult? Gruia nu are lipsa de Ca, chiar e la limita superioara aproape, deci asta nu intarzie iesirea dintilor.
In continuare e ff constipat, desi ii bag para dimineata in piure, la pranz ciorbica, seara iaurt, de 3 zile ii dau lassbaby dimineata si seara si nimic , face fff tare, pot sa iau kk cu servetelul din pampers si sa il arunc, nici nu se vede ca a fost, iar ieri a facut cu sange .. nu stiu ce sa ii mai fac ... cred ca ma duc la Stanciu sa imi recomande ceva investigatii, pediatra noastra spune ca din cauza ca nu are rabdare sa stea pe olita, intr-o pozitie normala pentru eliminare ... dar cu olita o sa dureze o vesnicie, nu sta decat 3 secunde si se ridica, asta fara sa apuc sa-l dezbrac macar

Mimihoo, mie mi-au intrat banii la timp, insa se mai plangea cineva parca de intarziere.

Cine imi poate recomanda un medic de familie bun in sectorul 3? Doctorita noastra a plecat in 2008 pentru un an in State, cu o bursa, si inca nu s-a intors si nici nu cred ca mai revine, am nevoie pentru mama si pentru noi pentru diverse trimiteri. Multumesc frumos!

Ada, mult curaj maine, o sa fie bine, o sa vezi! E normal sa iti faci atatea griji, dar dupa prima zi totul poate sa para mult mai simplu .. zic eu , care cred ca nu voi avea copilul niciodata la gradi, ca nu-l vor primi din start, avand in vedere ca ii lipseste un vaccin ..

Babytza
, eu as pune pariu ca e roseola, mai asteapta putin cu antibioticul .. Multa sanatate!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

noi am scapat de febra...dar am dat-o in muci..si crize urite de personalitate..fata asta chiar ma pune pe ginduri..offff

sanatate multa bolnaviorilor!!!!

ce sa zic...si Stefan e racit,infundat,mucios, cred ca l-a tras curentul undeva la gradi(ca are un ochisor un pic rosu de vineri)..
afara a venit primavara ..dar noi stam in casa..ca nu mai scapam de raceli..viroze..si alte cele

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nici la mine nu au intrat banii. Nici indemnizatia, nici alocatiile, nik.
Deja intru in imposibilitate de plata facturi luni... si nici la gradi n-am platit.

va multumesc de incurajari!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia sanatate multa puilor

Xor marti noapte a facut 38, apoi de miercuri numai in 39,5- 39,7 o tinem noaptea. Ziua nu sarea de 37,5- 38 maxim. Insa ieri a facut si ziua si cred ca ajunsese la 40 pana am plecat spre spital. Azi iar incepuse sa creasca...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Babytza - consider ca sunt deja cam multe zile de febra ca sa mai astepti vreo eruptie...asta stiu ca apare la 3 zile...voi deja aveti 5....eu as incepe antibioticul....
Paula - sper sa fie asa....n-as suporta sa-l gasesc lovit...
Nerantula - am mai spus...nepoata mea se confrunta cu constipatie cronica si scaun cu sange...a facut o multime de investigatii si i s-a spus ca "are bila lenesa"....poti incerca si tu siropul laxativ de la Hipocrate (cu pere, prune si smochine) poate va avea efect la Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

hy,
intru si eu ca sa ingrosam randul bolnaviorilor.
Si Elena a inceput de miercuri cu febra mare (39,4) descoperita absolut intamplator. Nu avea nici un fel de alt simptom, nu era fierbinte deloc. doar extremitatile reci. Bagat termometrul, doar asa de control si surpriza mare 39,4.
Ziua nu facea temperatura. vioaie, cu chiuiturile in dotare.
Joi seara din nou 39. Vineri prezentat la medic. Rosu in gat. viroza.
antibiotic.
si acum o terorizez non stop cu termometrul, ca efectiv nu-mi dau seama daca are febra sau nu.

In rest, maraita la greu (asta dinainte de boala)- bate=brate, crize de nervisori cu tipete si trantit, dat peste mana.....imi pierd rabdarea,.....nu stiu cum sa abordez situatia asta

scuze de lamentari....
va pup si doresc insanatosire grabnica tuturor puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

aaaa, mai aveam ceva de intrebat.
din simple motive financiare as vrea sa schimb laptele. acum suntem pe aptamil si 9coincidenta sau nu) ne-a mers foarte bine cu el.
Ce ma sfatuiti? Sa strang din buci si sa continui cu el? Daca il schimb, care sa fie alesul?

Mergi la inceput