Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Vai, Lumi, imi vine sa plang citind prin ce treci tu si stiind ca prin asta vom trece si noi. Totusi, eu nu stiu cum ar fi mai bine: sa o duc doar pana la 2 sau sa o las pana la 6:30. O sa vb astazi cu un prieten phsiholog sa vad ce zice si el.
Paula, o voi duce la just4kids, au si site. Este in zona Dristor/ Vitan. Imi este recomandata de medicul de familie, are si el fetita acolo. Am vizitat-o si ne place mult.
Babytza, imi pare rau ca aveti probleme. ma rog sa-i treaca repede! Sunt ok cei de la Medlife, noi am fost internate acolo acum 1 luna.
Sabina, imi pare rau si ca ai ai tai sunt bolnavi! sanatate multa!
300, inca nu stiu ce sa fac. cititem ca-i mai bine asa, pentru ca din octombrie va sta la program prelungit si sa nu treaca copilul prin 2 randuri de adaptari ...totusi, inca nu stiu, o mai rumeg

Despre plata indemnizatiei nu stie nimeni nimic?

Sa aveti o zi frumoasa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Uff Babytza, bine ca sunteti un pic mai bine azi....tot nu se vede nici o eruptie, nimic? Cu urocultura eu am avut o experienta tare aiurita...cand i-am facut lui Mark analizele de rutina, acum vreo 2 luni i-au iesit bacterii in urina dar nu si leucocite ceea ce i-a dar de inteles laborantei ca nu am recoltat corect...am repetat analiza de 4 ori in cel mai corect mod posibil dupa parerea mea si....acelasi rezultat...am ajuns la concluzia (impreuna cu laboranta si pediatra) sa nu ii dau totusi antibiotic avand in vedere ca nu avea nici un simptom de infectie urinara...In concluzie, ai grija si cu urocultura ca poti avea rezultate eronate...noua ne-a spus atunci sa nu tinem punguta mai mult de max 1 h si sa nu recoltam decat dintr-un singur pisu nu mai mult....(am citit ca ai lasat punguta in timpul somnului).....Multa sanatate va doresc!
Lumi - asta e primul contact cu colectivitatea...raceala....daca ii vei tine acasa acum...in 2 sapt o veti lua de la capat cu raceala....multa putere mamico!!
Noi ne pregatim sa iesim la plimbare...revenim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata spre pranz!
multumesc de ! azi ams avurat-o cu o ciocolata amaruie

copilul meu incepe sa-mi semene tot mai mult...matinal, frate! de cateva zile se trezeste la 7-7.30..deci nu mai pot sa fac nimic decat cu el dupa mine
aseara a redescoperit avionul Winnie si a invatat sa mearga pe el si in fatza, ca pana acum mergea doar cu spatele
deja are 2 trante pe ziua de azi, ca s-a impotmolit in marginea covorului si s-a rasturnat. n-a patit nimic, nu a plans
ieri a cazut de vreo 4 ori...prima data in baie...i-am zis ca e ud, sa nu intre si bineinteles ca a intetit fuga si s-a dat cu picioarele in sus. noroc ca a ridicat capul si nu s-a lovit!

Paula ma bucur ca sunteti mai bine! cred ca merge pt raguseala ceai caldut cu miere, ridiche neagra cu miere si mai mergea ou crud
mie Mihnea al tau mi se pare dolofan, R nu...cred ca da, e treaba de conformatie. R are picioarele groase, dar falcutele, nu mi se pare.

babytza, tot e bine daca s-a odihnit si daca a vrut sa mearga, inseamna ca nu-i mai e chiar asha rau

sanatate multa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mimihoo am fost foarte multumita de cei de la Medlife, de felul cum s-au purtat , in primul rand ca ne-au primit. Apoi cum au recoltat ( m-am bucurat ca a prins vena din prima si a mers usor si rapid )
Nu stiu cat costa la ei spitalizarea, insa acum chiar nu as fi putut sa imi permit. Imi spunea dr aseara la telefon ca e un loc liber, sa il internez sa ii faca perfuzabil....am zis pas. Plus ca nu era nevoie de perfuzabil, el fiind cooperant cu lingurita.
Astept maine sa vad cum se prezinta pielicica lui si daca nu erupe nimik, ma duc la dr noastra de familie sa hotaram daca bagam antibiotic sau ce facem.

Nici la mine nu a intrat indemnizatia inca

Xor am patit-o si eu asa cu urocultura. Ne-a iesit infectie cu E coli la un laborator , dar nu am avut incredere in rezultatul ala si am refacut la alte dou alaboratoare. Evident, a iesit negativ. Nu avea copilul nicio infectie. Bine ca nu am bagat antibiotic. Mai era si intr-o perioada in care nu manca. II faceam stomacelul pilaf de pomana.

Claudina la cat mai putine trante pana la sfarsitul zilei

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi cum mai sunt hunisorii??
Ada, voinicii taii sunt gata de gradi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata!

Ramo, suna bine ce zici tu acolo cu ou, lapte si rom Cred ca o sa incerc.

Claudinna Mihnea nu mai pare asa dolofan daca il vezi in realitate, insa de aceea spuneam de conformatie si kg

Mimihoo acolo vom incepe si noi gradinita din 12.04. Vor fi colegi care va sa zica. Ma intreb daca vor fi in aceeasi grupa

Noi suntem..altfel decat ieri, nu ma pot pronuntat daca mai bine sau mai rau, e ciudata rau viroza asta
Mihnea tuseste des (insa nu mai pare sa il doara, il deranjeaza doar ca nu stie sa scuipe ce expectoreaza), ii curge nasul rau si cam atat. In rest pare destul de vioi, nu a mai facut febra absolut deloc. Si a dormit chiar bine azi noapte, cu exceptia unei crize de tuse de la inceputul noptii
Eu in achimb am dormit prost, m-am trezit cu nasul si urechea stanga infundata si am doare capul. Inca mai tusesc, dar nu ma mai doare gatul la fel de tare..
Astept cu interes evolutia bolii

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

habar n-am.

Radu s-a trezit cu fatza la cearcef, plange din orice, urla, se da cu fundul de pamant... chestii pe care nu le face toata saptamana, cred ca vrea sa-l scoata pe ta-su din minti.

Teo e bine, i-am mai dat panadol asa de control la culcare, mai ales ca ieri a trotinat pe Aviatorilor vreo doua ore si cica "ma doare ceva pe sub piele pe-aici, mami"...! (facu baiatul febra musculara...)

Rucsacii nu i-am facut. Inca ma intreb cum n-o sa le incurce hainele. Chiar trebuie sa brodez pe fiecare izmana blazonul familiei>???
Inca ma gandesc ca nu ma primeste maine... am doar avizul de la medic si copro, si carnetele de vaccinari. Exudatele se printeaza abia maine.
Iar azi noapte am visat ca Radu ba cadea pe scari... ba soferul gradinitei fura copii...
Deci NU NU SUNT GATA DE GRADINITAAAAA

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Babytza, sanatate multa sper sa scapati fara antibiotic

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Ada, maine incepeti si voi?? Incepe sa imi fie din ce in ce mai groaza de prima zi de gradi Deja am cosmaruri, asa ca te inteleg si trebuie sa te imbarbatez si sa iti spun ca doar mintea noastra de mame dedicate copiilor ne face sa ne gandim la ce e mai rau
Lor o sa le fie bine la gradi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Paula sanatate multa

Ada bafta maine !!!! Sa stii ca si eu visam ca imi fura copilul

O sa vorbesc cu dr pediatru dupa ce il culc pe David. Cred ca incep antibioticul, nu mai astept pana maine. Deja incepe sa imi faca febra si ziua si nu e bine. Si nici urma de vreo buba. Sa vad ce imi zice si ea. Mi se pare ca si tusete sec, ca isi duce si manuta la urechea dreapta cam des....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput