Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 4
_irina_ spune:
Sanatate multa puiutilor!
Lumi cand am avut mucisori curgatori noi am primit Biorinil.
alexa si mami spune:
Dia, gata businesu!
Multu pt pont. Clau tu nu ne pove unde ati fost si cum s-a simtit R in deplasare.
Paula-Laura spune:
Babytza si mie mi-a iesit neutroflie la ultimele analize(fara sa am nimic) si mi-au explicat ca e posibil sa fi avut o infectie in organism (care nu s-a manifestat)
Lumi noua pediatra ne-a recomandat ophtamesone pentru reducerea mucozitatilor, iar homeopata sinupret picaturi. Din istoricul lui Mihnea sinupret a avut rezultate mai bune. Asta iarna cand ii curgeau mucisorii rau de tot i-am dat 10 picaturi x 3/zi. Acum ne-a dat 5 picaturi x 3/zi (se pun in putina apa si se beau).
Claudinna ce baiat mare sicuminte ai tu! Nu mi se pare slab la 90 cm /13,5 kg. Mihnea are 88 cm si 13,2 kg (dimineata, imbracat) si nu mi se pare slab deloc. E adevarat ca depinde mult de conformatie, Mihnea cu falcutele lui nu o sa mi se para slab niciodata ![]()
Mihnea nu a mai facut febra, ii curge nasucul (insa nu grav) si tuseste in continuare.
Eu tot n-am voce si tusesc ![]()
Siti vreo metoda de recuperare a vocii? ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Am vorbit cu dr de la Medlife. Nu stie de la ce e infectia dar sa ii dau antibiotic. Nu ii dau inca. Mai astept sa vad daca nu e vreo eruptie, poate apare varicela ( ca a zis ca nu e exclus sa apara)
sau poate apare vreun simptom gen mucisori, in gat sau ceva, orice, sa stiu naibii ce e 
Merg oricum luni la medicul nostru pediatru si vedem ce spune.
Nu a mai facut febra de la pranz si dupa somnul de dupa amiaza s-a dat jos si a mers singurel. Cred ca asta va mai spusesem
Cred ca am vb cu toti cei pe care ii stiam doctori sau pediatrii si au fost de parere ca mai pot astepta cu antibiocul.
Multumesc mult pentru sfaturi si pentru exemple , ma ajuta mult 

Va doresc o noapte buna si sper ca noi sa nu facem febra mare 
Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
babytza urocultura treb sa stea 2 zile sau mai mult la temp propice si daca e infectie prolifereaza bacteriile alea acolo. Nu e rea-vointa la mijloc. La fel se procedeaza si la exudat sau orice analiza care detecteaza infectii.
Ophtamesone m-a usturat cand a ajuns in gat, eram cam inflamata. Cam neplacut.
pe mine azi m-a durut capul cu tot cu ochi iar acum sotul se plange de acelasi lucru. Sper ca la A sa nu se manifeste, e clar viroza.
300 spune:
sunt pe tel. Voiam sa mai zic ca in parc ieri era o fetita mucioasa si probabil de-acolo mi se trage. Oricum, toti crocobaurii trag la mine, asa mi se pare.
Multa sanatate fetelor, sper ca andy e deja acasa cu Andrei.
Mimihoo am citit eu gresit sau tu o sa-ti lasi fata direct la program lung?
300 spune:
paula ajuta sa faci ceai intr-o oala si sa stai cu prosopul in cap deasupra ei cam un sfert de ora. Poti folosi si ceva exfoliant daca tot te-ai apucat.
Mai merge asta- freci un galbenus cu zahar/miere si torni treptat o cana de lapte cald - fierbinte si putin rom. Se cheama chadeau iar eu folosesc oul intreg si-mi place si asa.
AlexaM spune:
Neatza fetelor!!!
si
pentru toata lumea.
Muuuulta sanatate tuturor!
Rox, sper ca n-a mai facut febra soricelul ...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Neata 
Alexa mersic de cafea
A facut febra azi noapte dar a scazut foarte repede , apoi nani pana dimineata. 
Babytza si puii
Valentina
David