LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza hai ca ma sperii si pe mine acum! Si eu stateam destul de linistita...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Astazi l-am dezmotat pe David Au venit nasii pe la noi si ne-au intrebat cand ii luam motul? Ca daca vrem inainte de 1 an sau chiar la petrecerea de 1 an. Eu si cu Cristi ne-am uitat unul la altul si am zis hai sa le facem dablaua (noi nu vroiam sa-i luam nici un mot si vroiam sa-l tund zilele astea) si am raspuns la unison ca "astazi". La inceput au crezut ca glumit, dar cand ne-au vazut ca umblam prin casa sa strangem obiecte pt tava s-au convins. Asa ca fara tam-tam am luat si motul David a ales fierul Haussman (eu ziceam ca este anemic si de aceea l-a ales, dar ei au zis ca se face doctor ), apoi a pus mana pe telefon, dar l-a lasat imediat jos (asa ca am zis ca nu se pune), apo s-a intins imediat catre icoana cu care a stat mult in mana, apoi s-au mai rugat nasii vreo 3 min sa mai ia ceva de pe tava (de ne plictisisem cu totii, inclusiv David) si pana la urma a ales parfumul si imediat a insfacat si banii. Am baut cate-o sampanie si cam asta a fost tot evenimentul La plecare ne-au mai zis inca o data ca suntem nebuni...

Aaaa...si vreau sa va zic ca nici macar nu am reusit sa-l schimb pe David, caci era tare marait si l-am dezmotat intr-un body f murdar (tocmai ce mancase un biscuite si se murdarise f tare).

Ma bucur ca am scapat si de asta

O sa va pun si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pisigri ai PM

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

OliHehee super tare si mie imi plac chestiile astea asa ad-hoc, nu ma pricep la interpretari dar deabia astept sa vad ce zice Ilinca de alegerile lui David. Hai ca mai bantui pe aici sa vad si eu poze. Te-ai uitat pe harta? acu sti cam pe unde vine parcul cu intalneala ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gaza hai ca ma sperii si pe mine acum! Si eu stateam destul de linistita...

Imi pare rau ca te-am speriat chiar ma gandeam daca sa va povestesc sau nu ca stiu ca pe mine m-a dat peste cap total. N-am vrut sa va zapacesc si pe voi daaar la cate griji am inceput sa-mi fac am zis ca mai bine va zic si voua.

Mergi la inceput

Maine pleaca mami meu la Sibiu si mi-e taaare urat, ca era asa de bine cu ea aici. Gata s-a terminat cu iesirile noastre in societate, ne facem copii cuminti, de casa si parinti responsabili

Mergi la inceput

Hai ca o data am si eu timp de povesti si vad ca buhai singura pe aici. Daca mai rezist imi mai fac ceva de lucru prin casa si vin sa va mai povestesc ceva, daca ma ia somnul atunci mai intru doar sa va zic noapte buna ca nu vreau sa umplu de nebuna un capitol.

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Dezmotarea#

Aici sunt cateva poze cu taierea motului.

Gaza multumesc pt harta Mi-am adus aminte...cred ca am fost prin zona cand am dat de carnet. Era un parc tare ingrijit, nu? Oricum fara GPS nu ma aventurez

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze facute astazi afara

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David11luni#5450858879109578002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna noaptea, mamici cu pitici!!!
ne mai tineti minte?

hai ca dupa ce am citit de vreo 10 ori zeci de pagini scrise de manutele voastre de nu mai apucam sa raspund deloc... am intrat iar asta seara si m-am repezit in cele 9 pagini din capitolul de fata si iute m-am bagat la raspuns ca nu mai tine....
se vede treaba ca acum la 33 de ani s-a schimbat ceva la mine....
asta pt ca tocmai am facut si eu 33 de ani (desi mie parca mi se par mult mai putini...) azi, adica ma rog, ieri, ca a trecut de miezul noptii...
si pt ca voi nu stiati, ca nu aveati de unde, a fost destul de frumos sa citesc "la multi ani, anca!" desi era adresata altei anca, frumoasa coincidenta!!!
apropo, LA MULTI ANI, ANCA NICOLAE! SA FII FERICITA SI IUBITA!

asa.... in primul rand, monnvas trece-ne si pe noi pe listuta caci venim si noi la intalneala, noi cam tot asa iesim pe la ora 13, deci vom fi deja afara, doar sa stabiliti unde sa ne vedem. luni va fi frumos afara, am vazut ca de marti se strica iar vremea, asa ca va fi ok.

olga, felicitari pt dezmotare, bravo!
noi suntem cam in pom la capitolul asta, dat fiindca 2 aprilie pica in vinerea mare, si cica nu ar fi prea ortodox sa benchetuim. nu suntem noi prea bisericosi, iar petrecerea va fi strict in familie, si mi se pare aiurea sa-l serbez dupa o saptamana, (eu am o chestie cu serbatul zilei de nastere IN ziua de nastere), nu stiu cum o sa facem, mai ales ca socrela mea s-a anuntat cu sosirea in tara pe 30 martie, asa ca parca nu as vrea sa prelungeasac prea mult sederea la noi....

voi fetelor, care sunteti cu bebeii nascuti pe 1-2-3 aprilie cum procedati?

despre noi ca de mult nu ne-ati mai citit, va spunem ca suntem bine, am tot trecut prin raceli, streptococi si alte belele, am cam slabit (doar copiii, io inca nu) si ne-am cam mofturit...

inca nu mergem, doar ne cocotam peste tot, ne taram caci de-a busilea nu ne place (exact ca si karina) si inca o mancam pe dna tzatza seara si dimineata...

parul inca ne este lung, avem doar 4 dinti si urlam mult, asta daca nu ne tine mami in brate si ne plimba....

cam astea ar fi cu noi, va pupam si va dorim la multi ani tuturor ghioceilor care se dezmoteaza in zilele astea!

am pus cateva poze mai recente cu noi sa nu ne uitati!

Mergi la inceput