LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*
Raspunsuri - Pagina 10
Gaza22 spune:
Gata va pup Noapte Buna! Oli stingi tu lumina?
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
Dodo-pui spune:
Buna tufete...la care o fi buna...
Ca doi frati buni...ei impart tot...astfel pentru prima data Isabella a facut 38,7(la ora 21.05)...am pazit-o toata noaptea,am pus aspiratorul pe la 1,30 caci nu mai putea respira...M-am uitat in gatuz putin rozaliu dar f inflamat...am vorbit cu pediatra....Acum doarme de la 4,30 nu mai are ,momentan,febra.
Multumim celor care s-au gandit la noi.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
m_monique spune:
ank si bb ioana e nascuta pe 3 aprilie. am zis ca o sarbatorim de Pasti in familie.
intentionam sa-i rupem turta pe 10 aprilie, cand chemam prieteni, nasi (vreo 14 adulti si 4 copii). dar trebuie sa vorbesc cu nasa daca poate pe 10 aprilie, pentru ca acum o saptamana i-a murit tatal. daca nasa va vrea sa amanam putin, ii voi respecta dorinta.
SprowistaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 SprowistaS bine ai revenit! chiar ma necajisem rau sa te pierdem din club. |
m-am tot invartit si sucit cum sa fac cum sa fac sa ajung la voi si cu voi de vb.
Leeloo21 spune:
neata fetelor!
ne vedem azi in herastrau? sau alt parc daca sunt mai multe doritoare..este zi super si merita sa ne intalnim!
si astept doritoare!!!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Leeloo din pacate noi nu putem sa venim caci avem zi de cumparaturi si de vizitat babusca.
In timpul saptamanii cu mare drag
Olga, mamica lui David iepurasul
mababei spune:
Neatza!
La multi ani, Vicenzo Stelian! Sa fii sanatos si sa ai parte de o viata minunata! Si roag-o pe mami sa mai treaca pe la noi! Malta !
Cu intarziere, la multi ani, Anca, la multi ani, Ank! Sa iubiti si sa fiti iubite si sa ramaneti mereu minunate asa cum sunteti acum!
Ank, e bestial Arald! Si ce par are, chiar ca zici ca-i fetita in unele poze. Tu ce mai faci? Te descurci si cu piticii si cu facultatea si cu casa? Imi amintesc ca intrai mai mult noaptea si ca uneori la ora acea tu ...gateai!
Dodo, sanatate multa puiutilor ! si pentru mamica obosita!
Olishka, sa va fie de bine dezmotarea!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
mababei spune:
Simona, bine ai revenit!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
olishka spune:
Dodo sanatate multa puiutilor tai. Dar de la ce fac febra? Rosu in gat?
Olga, mamica lui David iepurasul