Gravidute prin FIV(60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Castelana nastere usoara.

Fetelor, eu nu m-am asteptat sa nasc. Aveam o presimtire dar asa in trecere. Ma dusesem martea trecuta la control, stiam ca am contractii dureroase chiar din 7 in 7 minute. La control si la NST evident ca aveam contractii, Dr zice hai sa ne mai internam si sa schimbam si medicamentatia. Sa facem si control intai la burtica. Apoi a urmat bomba, fetita mea era deja angajata de nastere, colul foarte scurtat dar nu deschis. Trebuia sa fac cezariana ca pozitia nu ii facea bine fetitei. Si la ora 13 in sala de operatie, epidurala, la 13:43 este scos baiatul de 1624 g si la 13:44 fata de 2200 g. Eu ma asteptam sa fie invers, ca si fetita sa semene cu sotul, tot invers este.
Acum sunt la sectia prematuri, de fapt nu sunt chiar prematuri, pampersii de prematuri nici nu le sunt buni. Dar am nascut la 32 s si 3 z. Au scazut ei dupa nastere, ca e si normal, dar vad ca baiatul deja a inceput sa ia in gretutate. Am inceput sa le dau sa suga, abia ii astept acasa.

La voi cum a fost operatia de cezariana, ca pe mine ma ternima, Am o saptamana aproape si nu pot sta in sezut, de ridicat si de asezat pe scaun ma termina.
Va multumesc pentru felicitari. O seara buna.

mami de  Mina Anita si  Ara Ioan

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Carmelly felicitari inca o data, ce bebici mari pt 32 sapt! Super!
Cu operatia mai baga cate o inj cu Ketonal cand nu mai poti de durere, dupa ce dai sa suga la bbi. Eu m-am refacut f usor, dar depinde de fiec iorganism, presupun ca oricum la gemelara e mult mai greu. Sanatate!

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

buna,
am favut fiv 3 de curand.am si eu nevoie de voi si sper a ma ajutati.
fetelor, am si eu cateva intrebari:cum va-ti simtit in primele zile dupa ET , cat ati stat in pat si ce altceva ati mai facut pentru a avea cat mai multe sanse?

va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui draghiluiza

buna,
am favut fiv 3 de curand.am si eu nevoie de voi si sper a ma ajutati.
fetelor, am si eu cateva intrebari:cum va-ti simtit in primele zile dupa ET , cat ati stat in pat si ce altceva ati mai facut pentru a avea cat mai multe sanse?

va pup si va multumesc.

Draga mea, eu am facut 2 FIV-uri. Primul, cel nereusit (transfer de 2 embrio de 4 zile)) am stat in pat vreo 9-10 zile. In afara faptului ca am innebunit, nu s-a intamplat nimik. Fara simptome: sanii imi erau sensibili de cand incepusem tratamentul de stimulare, intepaturi la ovare, dureri de cap - cred de la atata stat la pat!

Al doilea FIV, cel reusit (transfer de 2 blasto z5), am stat la pat doar in ziua transferului, apoi ca si cum nu as fi facut FIV. Viata normala, cu servici, intalniri cu prietenii, fara carat greutati si fara efort fizic mare (sport)... Simptome: in z2 de la ET am avut un firicel roz de sange, apoi in zilele urmatoare niste intepaturi in partea de jos a abdomenului si sani sensibili pe lateral. In z7 de la ET, BetaHcG=107,78!
Deci, nu conteaza ce faci tu dupa transfer, e vorba de calitatea embrionilor si de endometrul tau, si de noroc!
Iti urez mult succes!

Irina, +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

multumesc pentru raspuns. eu la primele am fost somnoroasa,moale...
acum sunt mai vioaie si imi este teama sa nu mai am un beta "reusit".embrionii au fost de cal.I si endometrul bun, la fel si celelalte fiv-uri,dar sarcinile s-au oprit din evolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Carmmely, felicitari pentru inimioare!
Sa va traiasca si sa ia cat mai repede in greutate sa mergeti acasa ca acolo e cel mai bine.
Referitor la operatie, sa stii ca dupa ce iti vor scoate firele va fi muuuult mai bine.
Rcuperare rapida si puiutii sa fie mancaciosi si fara colici

Castelana draga mea, gata, se apropie clipa cea mare.
Doamne cum mai trece timpul...si ce mai cadou frumos o sa primesti tu de iepuras anul asta
Iti tin pumnii sa mearga totul perfect! NASTERE USOARAAAAA!!!

Sheritra, mmmm...inca doua printese la voi in casa. Ce zice sotul tau? S-a obisnuit cu ideea?

Noi suntem bine (6,300kg si 62 cm ), ieri am facut vaccinul de 2 luni si suntem in regula, nu am facut febra

Huski, mami de Radu Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

fetele m-am intors de la dr.
nici vorba sa se nasca, poate sa fie si mama lunii pline la noi.
col lung, tare, etc, copilul necoborat.
Noutatea este ca s-a intors cu capul in sus, sta cu capul sub sanul meu stang si pici pe piciorul meu drept, e mare peste 4,200 kg si nu crede dr ca se mai intoarce. Capul are diametrul aproape 11 cm, deci slabe sanse sa treaca de cervix...
s-au dus toate visele mele de nastere naturala...
am iesit aproape plangand, proasta de mine!
deci, sa concluzionez, daca nu se intampla nimicuta intre timp( sangerare, rupere de ape, copil ce nu misca, dureri insuportabile)
ne prezentam cu burta din dotare luni dimineata la nascare!!!
cesariana!

aste-as noutatile mele.
acum trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul de cesariana!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski
Castelana draga mea, gata, se apropie clipa cea mare.
Doamne cum mai trece timpul...si ce mai cadou frumos o sa primesti tu de iepuras anul asta
Iti tin pumnii sa mearga totul perfect! NASTERE USOARAAAAA!!!

Noi suntem bine (6,300kg si 62 cm ), ieri am facut vaccinul de 2 luni si suntem in regula, nu am facut febra

Huski, mami de Radu Theodor

felicitari!!!
ce mari ati crescut mai Huski mai, 6 kg, cred ca te rupe de spate, nu? Creste baiatul, creste!
Noi suntem bine, ce sa zic, pentru ca sta oblic nici presiune in col nu simp, doar ca-s greoaie tare cand ma misc, ridic, uneori mi se pare canu ma tin picioarele.
Dar in rest...pr-ansamblu sunt bine.
intr-un fel incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu se putea naste natural, nu trecea.
Abia astept a 2-a zi de paste, in prima zi mergem in vizita la niste romani si duminica seara deja ma interneaza, monitorizeaza si la prima ora luni "desfacem" oul nostru de paste.
Sotul meu e superrrrrrrr incantat, ca nasc asa, ca sa nu ma vada suferind, dragul de el, poate are dreptate.

te pup si sa aveti sarbatori frumoase cu iepurasul vostru voinicel!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

castelana nastere usoara si bebe sanatos...
iepurasul ti a adus cel mai frumos cadou
sper sa ma mut in curand in locul tau la odisee
gravidutele, sarcini usoare in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Castelana, las ca-i buna si cezariana, ramai nerupta ! O sa ai aceleasi emotii si trairi ca la naturala, lapte etc.
Oricum nu conteaza, bine ca e bebeul mare si latermen, restul sunt povesti pe forum, aici le spui aici raman.

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput