Gravidute prin FIV(60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Castelana, o sa fie bine. Daca e bebelusul asa mare nu e bine nici pentru tine nici pentru el o nastere laborioasa. Sunt sigura ca o sa te descurci de minune dupa ce il vezi la cat ti l-ai dorit nici durerea nimic nu o sa mai conteze. Asa ma consolez si eu daca o sa mi se zica ca nu am de ales.Si fetita mea este mare avem o saptamana avans am recuperat de luna trecuta. Am o grasunica, dar ma asteptam ca se vede ca mi-a crescut burtoiul bine. Eh, asta este, sa nu ai emotii ca sigur esti pe maini bune acolo in tarile calde!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Castelana, las ca-i buna si cezariana, ramai nerupta ! O sa ai aceleasi emotii si trairi ca la naturala, lapte etc.
Oricum nu conteaza, bine ca e bebeul mare si latermen, restul sunt povesti pe forum, aici le spui aici raman.

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

multumesc, ai dreptate, dar asa aveam eu dorinta de natural.
azi cred ca deja m-am obisnuit cu gandul.
Sotul meu e asa fericit ca zici ca deja am nascut, zice ca nu voia sa ma vada suferind.
ce trece timpul Shery, esti trecuta de jumatatea sarcinii, cum te simti?
sarcina usoara si fetite sanatoase!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

castelana nastere usoara si bebe sanatos...
iepurasul ti a adus cel mai frumos cadou
sper sa ma mut in curand in locul tau la odisee
gravidutele, sarcini usoare in continuare...

Draga mea, m-ai emotioanat, sper din tot sufletul sa ma urmeziiiiiiii!!
multumesc, iti doresc reusita cat de curand si sarcina usoara asa cum am avut eu.
sa fii sanatoasa in primul rand si sa nu renunti ca visul de a deveni mama!
te pup si sarbatori fericite!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Castelana, o sa fie bine. Daca e bebelusul asa mare nu e bine nici pentru tine nici pentru el o nastere laborioasa. Sunt sigura ca o sa te descurci de minune dupa ce il vezi la cat ti l-ai dorit nici durerea nimic nu o sa mai conteze. Asa ma consolez si eu daca o sa mi se zica ca nu am de ales.Si fetita mea este mare avem o saptamana avans am recuperat de luna trecuta. Am o grasunica, dar ma asteptam ca se vede ca mi-a crescut burtoiul bine. Eh, asta este, sa nu ai emotii ca sigur esti pe maini bune acolo in tarile calde!

27+

multumesc mult pentru incurajari, cu siguranta e mai bine pentru bebelusul meu, asta e prioritatea si asta a fost din momentul in care ne-am apucat "de lucru"
sunt multumita 100% ca am ajuns aici.
Multumesc lui Dumnezeu !
Acum ma simt ca o caraghioasa ca-mi permit sa ma lamentez si sa fac figuri cand am ajuns la capatul drumului dupa o sarcina usoara, fara complicatii sau probleme, bebelinul vine mare afara, cu putere de a trai etc, deja il vom da la scoala

sarcina usoara in continuare si sa ai grija de tine, de cum si cat te odihnesti, de ce mananci, ce tot.

te pup

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Castelana nastere usoara si un bb sanatos!!!!
Carmelly felicitari!!Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi!
Huski ai un bb grasunel
Sarcini usoare in continuare gravidute dragi!
Noi am fost ieri la eco morgologica trim I, e totul bine cu bb, se pare ca ar fi baiat dar nu cred inca, mai astept pana la urm eco.

Ayda13+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Felicitari, Carmelly!! Sa va bucurati de minunile mult asteptate!

Castelana, tinem pumnii..abia astept sa vad poze si cu baietelul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Castelana nastere usoara si bebe sanatos. vine iepurasul tare incarcat la voi anul asta.

Ayda felicitari pt bebe.

sarcini usoare fetelor si la termen.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

ayda_m merci mult si sarcina usoara si tie!

simona, merci, ce mai faci? cum te simti? ce face frumoasa Andreea?

Elenada, da asa e, iepurasul vine incarcat anul asta, e unul cu greutate. Se intampla ca Pastele sa fie unul special pentru mine, mi-am amintit ca inainte sa ne casatorim sotul meu mi-a dat de un paste un mielusel cu outele legate la gat si o cutiuta cu inelul, a fost fantastic. Acum intr-o zi mi-am amintit gasind mieluselul si mi-am zis: ce coincidenta, de pasti la mine vin surprizele.
Pup mama de frumosi, mama ce o admir ( ca toate celelalte) cum se descurca asa bine! Sanatate!

Eu ma simt bine, chiar dorm noaptea ( mai bine ca saptamanile trecute), doar ca ma misc tare greu!
Ieri am si iesit singura cu masina, am mancat cu sotul apoi m-am intalnit cu o amica ce nascuse prin cesariana in ocrombrie, cand am ajuns acasa eram chia fresh, nici-o oboseala, bebelusul meu activ, deci inca tot merge bine.
Eu sper sa rezist pana luni, daca nu, nici-un stres ca de acum a venit doctorul meu si nu mai avem probleme.
Ieri imi povestea amica mea cum decurge la spital si am rememorat toata scana de la colectarea ovulelor din 13 iulie 2009, fetelor, aproape ca-mi dateau lacrimile, nici n-o mai auzeam.
cate emotie am avut atunci si cat am plans pana la intrarea in sala, ma rugam si rugam sa fie cu noroc, cu bebei, cu bebe.
Uite ca a fost sa fie si iata-ma aici dupa 9 luni in pregatiri sa intru iar in sala acum sa "colectam" baietelul nostru drag si scump.

va multumesc si voua, mult de tot, m-ati ajutat enorm, moral pentru mine forumul asta a fost ca o gura de aer, am putut sa citesc experiente similare, sa ma bucur cu voi, fiind singurele ce v-am spus tot adevarul despre procedura, tot.
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bucuria asta imensa de a deveni mama!!!!!

Multumesc si fetelor de la FIV, mult incercate carora le doresc transfer rapid aici la odisee.

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draghiluiza

buna,
am favut fiv 3 de curand.am si eu nevoie de voi si sper a ma ajutati.
fetelor, am si eu cateva intrebari:cum va-ti simtit in primele zile dupa ET , cat ati stat in pat si ce altceva ati mai facut pentru a avea cat mai multe sanse?

va pup si va multumesc.

acum am vazut mesajul tau.
Eu am respectat cu strictete tot ce mi s-a recomandat: repaos mai mult, nu fittnes, doar plimbari usoare, atentie la plimbarile cu masina si cu "hopurile" sau gripile, nu stat mult in pozitie verticala (in pici)
am baut multe lichide, am stat mai mult sa ma uit la fime, m-am odihnit, progesteronul oricum te ameteste suficient de tare ca sa poti sta linistita, asa a fost in cazul meu.
Alimentatie de calitate: carne slaba de pui, de vita, peste, multe fructe si legume, incerci combinatii care nu baloneaza (esti suficient de umflata de la tratament). Incerci sa eviti constipatia!
igiena: nu exagerezi cu spalatul local, nu inauntru, si apa din belsug!!! sa se duca orice urma de parfum, se crede ca mirosurile/esentele tari pot deranja produsul de conceptie.
In rest multa liniste si pace cu tine, incredere si Doamne Ajuta!
Bafta si sa fie cu ochi!!!!

sunt mamici care nu au respectat nimic din asta, ba chiar au muncit de a doua zi si au avut copii sanatosi, deci fiecare face ce si cum doreste!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetele, maine plec la mama si voi sta si dupa Paste o saptamana...sper sa ma relaxez ca in ultima perioada m-a cam ajuns oboseala...singura toata ziua cu Andreea si cu burtica...dar crestem noi.
Va pup si va dorescPaste Fericit alaturi de toti cei dragi, cu lumina in suflet.
Sarcini usoare fetelor si nastere usoara Castelana..

Ayda13+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput