Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 9
valenita spune:
Licitez si pentru E157
Sanatate multa, Ledi, sa te faci bine cat mai repede, David are nevoie de tine!
alexandrina spune:
Actualizez.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ellinia spune:
Multa sanatate Leditia!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
alexandrina spune:
S-au incheiat licitatii in favoarea Ancutza_Bro
Am confirmat pentru dandusa
Am actualizat si pentru Adee.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
boticelina spune:
Buna ziua fete inimoase. Pentru ca vine Pastele, vreau sa ofer si eu pentru fiecare copil care are nevoie de ajutor cate un set de 3 DVD-uri cu Clubul lui Mickey Mouse dublate in limba romana (39 episoade in total).
Cred ca licitatia poate sa inceapa de la 10 sau 15 lei pe set.
Mai jos este lista episoadelor de pe fiecare DVD
DVD 1
1 Dansul cu stil al lui Goofy; 2 Goofy Bebelus; 3 Goofy constructorul; 4 Ajutoarele lui Mickey; 5 Picknick-ul lui Minnie; 6 Antrenamentul lui Goofy; 7 Palaria lui Goofy; 8 Animalele de companie ale lui Daisy; 9 Problema ciudata a lui Mickey; 10 Adunarea lui Mickey; 11 Concertul lui Mickey; 12 Pachetul lui Donald
DVD 2
13 Baia de spuma a lui Pluto; 14 Carnavalul lui Clarabelle; 15 Aventura in jungla; 16 Misiunea lui Mickey; 17 Daisy agent secret; 18 Mickey la camping; 19 Expozitia lui Mickey; 20 Misterul lui Minnie; 21 Domnul Goofy cel glumet; 22 Pluto sare in ajutor; 23 Mickey si Ziua Multumirii; 24 Surpriza lui Mickey; 25 Cometa lui Mickey;
DVD 3
26 Curcubeul lui Minnie; 27 Muuu-sicalul lui Clarabelle; 28 Mickey si mesajul de pe Marte; 29 Donald, Capitan spatial; 30 Echipa prieteniei; 31 Paturica lui Pete; 32 Mickey si Oul Fermecat; 33 Goofy se prosteste; 34 Mickey si trenuletul Choo Choo; 35 Prietenul de joaca al lui Pluto; 36 Minney si albinutele; 37 Goofy si maimuta; 38 Super-dorinta lui Goofy; 39 Ratustele lui Donald
Deci sunt in total 6 seturi x 3 DVD-uri per set. Anuntati-ma daca sunteti de acord sa le adaugam la bazar. Pot trimite si o poza cu copertele DVD-urilor daca-mi dati o adresa de mail.
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
ancadragoman spune:
Vreau si eu un set
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
grigore_tina spune:
crissandrada am primit azi coletul de la tine.
mersi.
mami de bebe stefan (15.11.09)