Bazar (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

CD-urile au cod J62.
Asteptam o foto la bazargeneral @ gmail . com.
Multumim.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Ghetutele astea rosii vad ca fac furori. SAzi cind ies afara ma uit la magazin sa vad daca mai sunt si va anunt.

mamica lui Andrei

Aoleu, esti din Iasi? La ce magazin ai gasit ghetutele?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna,
Am vazut ca hainutele mele de iarna nu prea au avut succes asa ca am dat iama in cele de vara. Am trimis e-mail.
Deasemenea as vrea sa modific cateva preturi la produsele existente in felul urmator:
A 96 – 10 ron
C82 – 10 ron
C83 – 12 ron
K40 – 10 ron

Asa...
De ce rochitele frumoase de vara sunt numai la 9-12 luni? Ia scoatetile si pe cele de 18 luni.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am trimis poza cu copertele.

Cu banutii nu stiu cum se procedeaza, cred ca fiecare doritoare trebuie sa aleaga un copil si sa-i depuna in contul lui si apoi sa-mi trimita mie PM cu adresa la care sa le trimit DVD-urile. Asa se face, nu?

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Buna fetelor

Licitez:
N11-10 lei
J62-15 lei (1 set)

Cum se face licitatia pt seturile de CD-uri? Se incepe cu un set? Sau cum?

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

deci , avand in vedere ca e prima data cand folosesc bazarul , as vrea sa recapitulez:

Am castigat licitatiile:
C37 - 25 ron
C39 - 25 ron
pt Bogdan

si

k43 - 28 ron
c44 - 18 ron
C57 - 8 ron
pt Robi

mi-am notat conturile, sper sa ajung azi sa fac platile , apoi trimit confirmarile la bazargeneral@gmail.com

e ok?

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Am trimis poza cu copertele.

Cu banutii nu stiu cum se procedeaza, cred ca fiecare doritoare trebuie sa aleaga un copil si sa-i depuna in contul lui si apoi sa-mi trimita mie PM cu adresa la care sa le trimit DVD-urile. Asa se face, nu?

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Vad ca ai mai multe CD-uri cu diverse desene, se pot cumpara si alea?? Pe mine m-ar interessa cateva (Mica sirena, Alba ca zapada, 101 Dalmatieni). Multumesc!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Ledi multa sanatate. Sa treci cu bine peste aceasta grea incercare.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

d95 inca nu a fost platit de catre mine,dar apare la robi.
plata o fac pentru ema nu pentru robi maine.
f14 a fost platit dar nu a fost mutat la alex.
va rog sa actualizati.
mersi.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

boticelina, Ancutza_Bro ati prins ideea.

grigore_tina rectific.

Au venit produse noi de la andre_ea, eu nu pot acum sa le adaug...

Edit:
pun modificarile pentru andre_ea si ada_coman ca sa fim la zi... si apoi lipsesc.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput