Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 38
alexandrina spune:
gianina scuze pentru ca te-am botezat. Nu dau miel ca mi-e mila de ei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina Off-topic dar apropiat... Am primit un link cu www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/index.php" target="_blank">papucei Deichman unde am vazut papucei (edit: si) sub 40 de lei, mie mi s-au lipit de retina. Nu stiu unde au magazine aproape de voi, aproape de noi sunt la Cluj si ma cuget pe cine sa pun sa-mi trimita de-acolo... "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
alexandrina, la mine Deichmann este langa Carrefour, Promenada Mall. Are si Daria luati de la Deichmann.
Fetelor, vad ca incaltamintea este la mare cautare. Eu va rog sa treceti si cat are, in cm, talpita goala a copiilor, mie imi este mai usor asa, uneori nu se potrivesc marimile.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Eseea spune:
Alexandrina, eu sunt atehnica total, vad ca in dreapta pe album sunt licitate diverse produse, se poate identifica autorul licitatiilor, ca sa-i trimitem pm sa vina aici?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Eseea Alexandrina, eu sunt atehnica total, vad ca in dreapta pe album sunt licitate diverse produse, se poate identifica autorul licitatiilor, ca sa-i trimitem pm sa vina aici? |
Da, va rog trimiteti lui cami33, ca s-a semnat ultima data.
Vad ca daca raspund acolo, n-are efect.
Nu mai pun licitatii de-acolo daca nu apare persoana aici la subiect.
Au aparut si papuceii printesesti de la boticelina
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Boticelina cati cm au pantofiori?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Eseea spune:
i-am trimis pm lui cami33.
de blue_rain stie cineva ceva? ca are produse finalizate si de la mine.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Eseea spune:
fetelor, va rog intrati si aici, tocmai ne-a intrebat ceva cineva
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150349
Noi, 2 minuni:
boticelina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Boticelina cati cm au pantofiori? |
17 cm pe exterior si 16 cm in interior.
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
olishka spune:
citat din mesajul lui Cornelia Multumesc Olishka, Valenita si Irlandeza! Coletele au ajuns la destinatie. Olishka, diseara ii probez blugii lui Vladimir . Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Sper sa-i vina. poate pui si o poza
Am fost astazi la posta si am pus pachetul pt mistral.
Olga, mamica lui David iepurasul
gabi25 spune:
Am sa masor si eu talpa printesei cand ajungem acasa de la camin. Si pentru orice eventualitate masar si talpa lui Rares poate va aparea si pentru el ceva oferte.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)