Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 37
alexandrina spune:
In randurile donatoarelor intra geanina cu 25 de produse ieftine pentru toate cazurile daca bine am inteles.
Bun venit!
Poftiti in raioanele de bebelusi, la 1-2 ani si la Diverse pentru a alege.
Ancutza_Bro ai castigat hainuta.
N-am actualizat licitatii.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi25 Nu ma ajuta numarul 24....gaza mea la aproape 4 ani poarta 25-26 in functie de model....si fratesu la 8 ani poarta 28-29. M-ar interesa si ceva papucei, de bagat piciorul sau cu scai, pentru camin. Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006) |
nu am de dat ,vroiam
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
gabi25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu am de dat ,vroiam |
La marimea 24 poate ma uit eu ce am.....doar in we si poate vin si eu cu ceva produse la bazar....bag o ferastra printre treburile gospodaresti si caut.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina 24??? Baga Anca ca si noi suntem descoperite la masura 24 Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 blog revival - chestii gargaricesti video bazar "If you are unware of your choices, then you have none" |
nu ca si eu vreau
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Off-topic dar apropiat...
Am primit un link cu www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/index.php" target="_blank">papucei Deichman unde am vazut papucei (edit: si) sub 40 de lei, mie mi s-au lipit de retina. Nu stiu unde au magazine aproape de voi, aproape de noi sunt la Cluj si ma cuget pe cine sa pun sa-mi trimita de-acolo...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Eseea spune:
Geanina, bine ai venit!!
Alexandrina, e Geanina sau Gianina ( cum scrie la produse, ca e important )? Geanina, te rog sa ne spui cum ai dat de noi, iar e important!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
gianina spune:
Alexandrina, multumesc!
ai inteles bine..produsele sunt pt. toate cazurile.
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)