Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 21
dandusa spune:
Olishka,
multumesc mult.sant exact pe gustul meu,doar ca acum am vazut marimea.eram sigura ca-s 39
uitasem evident...iti trimit adresa pe pm si am v-am admirat in poze,santeti o fam tare frumosa.David scump foc,iar voi doi...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Ancutza_Bro spune:
supralicitez B137 : 8 ron
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa uitasem evident...iti trimit adresa pe pm si am v-am admirat in poze,santeti o fam tare frumosa.David scump foc,iar voi doi... diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Subscriu! Si eu asnoapte pe la 2 nu ma mai saturam de vazut poze. David e un scump,voi sunteti 2 frumosi, faceti niste vacantze minunate si pozele de la nunta uau!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Am trimis pe mail dovada platii pt. Bogdan.
Pt. Ionela o sa achit cand se incheie si licitatia la gecuta de la Selene!
Lora, mami de Iustina si 16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
AnnaBaby spune:
Cristina_Or si Ancadragoman am primit coletele de la voi, multumesc.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Alex@Sara spune:
Am trimis si eu dovada platii ,pe mail.
Selene,nu ne stim personal,eu si Kya,dar am luat niste sandalute de la ea si s-a intalnit cu soferul de la birou si i le-a dat.Sta la 5 min de unde avem noi biroul,si cum noi ne-am mutat acum acasica,o sa mai dam cate o raita pe acolo si i-am fi putut duce hainitele sau ce avea de primit.Asta sa te scutim pe tine de taxa de transport.Azi inca nu era ajuns coletul sper ca maine sa vina,ca ter nerabdatoare sunt.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
grigore_tina spune:
am trimis acum chitanta pe mail dar am uitat sa specific ca e plata pentru d95 in contul emei 10ron.
mami de bebe stefan (15.11.09)
mihaser spune:
Salut!
Maine pun salopeta ptr Corina. E ok?
Puisorul pls daca ai timp sa ne trimiti si noua tricoul.
mikaeela spune:
Confirm plata facuta de corinasmile in contul Ionelei ptr produsul A 56
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA
irlandeza spune:
Am si eu o dilema.
Am licitat de la Kya aceasta blanita, pe care am castigat-o si achitat-o in 20.02.2010, doar ca inca nu am primit-o, mi-a spus tatal meu azi cand am intrebat daca o are acasa. Ce se intampla ? Nu m-a anuntat nimeni ca v-a fi trimisa cu intarziere, sau altceva.....N-as vrea sa fie cumva ratacita pe undeva.....Daca poti sa-mi raspunzi Kya......Eu mai intru abia sambata probabil, ca plecam cateva zile de acasa.
Edit: Pe 7 martie am primit mesaj de la Kya, cum ca o pune "maine" la posta. Sper ca nu s-a pierdut.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008