Nu pot intra pe chat,profile,zona Zoster

Nu pot intra pe chat,profile,zona Zoster | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Imi reinnoiesc rugamintea, postata cu ceva timp in urma, sa ma ajute si pe mine cineva.... as vrea sa vad profilele colegilor de forum, sau sa intru cu ei pe chat, si nu pot... mi se raspunde" Eroare! Trebuie sa fii inreg....

V.

veni, vidi, Victorie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Initial creeata de Victoria

Imi reinnoiesc rugamintea, postata cu ceva timp in urma, sa ma ajute si pe mine cineva.... as vrea sa vad profilele colegilor de forum, sau sa intru cu ei pe chat, si nu pot... mi se raspunde" Eroare! Trebuie sa fii inreg....

V.

veni, vidi, Victorie!

Incearca un logout/login - daca nu merge, mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pai asta fac in fiecare zi, eu nu am putut intra pe chat/profile/zona Z DE CAND SUNT INSCRISA LA DC.... Si e ceva timp....

Multumesc anticipat,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Incearca sa stergi Cookies si paginile salvate in local (Tools->Internet options>Delete cookies,Delete files)

Mergi la inceput

Am sters, sa triti, si files, si niscai history, si nica...nada....tot " a fost o problema... tre sa fii inreg. " imi arata...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victoria

Am sters, sa triti, si files, si niscai history, si nica...nada....tot " a fost o problema... tre sa fii inreg. " imi arata...

V.

veni, vidi, Victorie!

Cum te conectezi la net???
La tools>internet options>privacy ce ai selectat? Io am medium, si merge.

Mergi la inceput

M-ai bagat in ceata... nu am vazut nici un privacy la Internet Options... mi-ash chema IT-ul, dar n-ash vrea sa vaza unde navighez io in momentele libere...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

victoria, stai linistita ca oricum vede! sotul meu e it si-mi povesteste multe despre site-urile pe care la viziteaza colegii/colegele la servici! poate it-ul tau stie sa rezolve problema! pupici.

Mergi la inceput

Ai dreptate, dar una e sa te prinda el, alta sa-l chemi tu sa-ti depaneze "Despre copii..."

problema tot nerezolvata e....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput