Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
noi am pus poze noi

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Ce dulcel e blondinu' ...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Va salut iarashi de la birou... sper sa aveti o duminica placuta si caldutza, numai buna pt plimbarit. Apropo, voi cremuiti bb-ii inainte de plimbare cu crema cu protectie uv? Citisem pe undeva ca trebuie... Eu inca nu mi-am cumparat dar intentzionez. Iarna pe ger sau vant eu le ungeam pe fete cu crema pt "vreme rea" de la Bubchen.

iar la birou?spor la treaba...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Poze de la plimbarea de ieri aici

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

La noi toata familia e racita, muci, dureri de cap (eu am si dureri musculare), copilul mare, sotul mai putin)... si ne e teama ca si ala micu inhata de la noi "prima lui raceala" (tot inauguram primele lui dati de una - alta, in fiecare zi "o prima data" la ceva)... e, nu vreau prima lui raceala la 2 lunite (pe care apropo, le facem azi!), mi-am pus masca pe fata si sper sa o fentam cumva, altceva nu stiu ce sa mai fac ca sa evit involnavirea lui evident eu sa ma fac mai repede bine... in afara de asta, vreo recomandare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Poze de la plimbarea de ieri aici

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

frumosilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna seara!
lorex am incercat fel de fel de tratamente, de la neurologi diferiti, am facut trat homeopat jumatate de an si nici o ameliorare, am facut eco peste ecografe, rmn chiar si totul e ok. migrenele de fel nu au cauza, nu se vindeca ci mergi cu ele toata viata din pacate.
fetele care dati LP la 2 luni si o sapt cat ar trebui sa mance bebe? 100 ml, mai mult mai putin? oricum am inteles ca depinde de fiecare copil. citesc din urma si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Fetele mele la 2 luni mancau cam 90-100 ml lp, cateodata si san cateva minute la aperitiv dar atunci se diminua si portzia de lp. Acum la 3 luni jumate mananca 120-130 ml, rar 160-170 ml. Dar alexutzzza zicea ca bb Yannis mananca mai mult, parca 170 ml la 1 luna. Dar cand intra ea iti zice ea mai bine. Poate fetele mananca mai putzin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

La noi toata familia e racita, muci, dureri de cap (eu am si dureri musculare), copilul mare, sotul mai putin)... si ne e teama ca si ala micu inhata de la noi "prima lui raceala" (tot inauguram primele lui dati de una - alta, in fiecare zi "o prima data" la ceva)... e, nu vreau prima lui raceala la 2 lunite (pe care apropo, le facem azi!), mi-am pus masca pe fata si sper sa o fentam cumva, altceva nu stiu ce sa mai fac ca sa evit involnavirea lui evident eu sa ma fac mai repede bine... in afara de asta, vreo recomandare?

la multe lunitze inainte!
ceai cu miere de albine,oscilococcinum,vit.C
insanatosire grabnica familiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

la multe lunitze inainte!
ceai cu miere de albine,oscilococcinum,vit.C
insanatosire grabnica familiei!

Mersi de sfaturi, uitasem de oscilo

Mergi la inceput

la multe lunitze inainte pt:
tudor
iustin
caius
david de lalitica

lalitica,sper sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput

cris.mario Ce bine ca ati scapat de uratzii aia...de colici.

ana_g Daca bb e neschimbat in comportament cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Se pare ca nb-ii mu cresc uniform nici pe lumea asta cum nu o faceau nici in burtica...

myky Nu conteaza ce scrie pe cutiile de lp... scrie asha ca trebuie sa-si vanda marfa. Asha mi-a zis si pediatra cum banuiam si eu.

Si eu am depus cerere pt 2 salarii medii pe unitate (pt ca am 2 fete) la angajator. Inca nu am primit banii dar se pare ca vor veni .

alicredo Bine ai revenit!

Mergi la inceput