Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (87)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/menics/menics.jpg)
menics spune:
din pacate eu nu am putut intra in WE pe net ca nu am prea avut timp...oricum a fost frumos, m-am relaxat, si in sfarsit mi s-a implinit visul de o viata : sa merg in delta , pe canale cu o barca. ieri am avut acesta experienta minunata...iar G a spus ca vom reveni in delta si in mai sa vedem nuferii...
altfel, am gatit, am fost la club, am fost la balet, doamne ce we am avut...
galli cum iese varza cu pui? ca eu nu am facut niciodata, eu fac azi bors de stevie, ca am ajuns si l"mosia" de la Poiana si am adunat stevie...
Manu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Fete, mi-am permis o scurta povestire, fiindca eu tin minte cand eram tinerica si nu aveam nici o tangenta cu natia..
se spunea ca pasca evreiasca e facuta din sange de crestin...
Come on..people...
luminita42 spune:
Buna fetele,
Lia ce frumos ca te-ai gandit si la noi, sa-ti dea D-zeu sanatate.
Sa speram la mai bine pentru noi toate
Simonia, poate esti gravida cu simptomele astea.Sper
Mayanul, abia astept sa vad nunta ortodoxa la olandezi!!!Dar ce faci scumpa il botezi pe M. ortodox? ca cica asa ar trebui daca vrei nunta ortodoxa.sau il primeste popa si asa?..
Si eu am treburi cam toata saptamana fetele, tre' sa produc ceva doar, ca sa nu ruginesc la capPlus treburile casei care au inceput sa ma calce pe nervi, :-(dar sa nu ma plang, ca nu-i frumos.
Amy, ce emotii si pe tine....greu tare. Mult, mult noroc!
Va las acum, pup fetele toate, in grup!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
Mona si eu zic ca ar trebui trimisa petitia... sa nu mai amanam...
Mai da' ce nedreptate ni s-a facut... Oamenii astia habar nu au cat ne ajutam noi una pe cealalta in momente de cumpana... Si ei spun ca "ce e asa de greu sa intram cu 3 randuri mai sus?"... pai noua nu ne e greu da' cu siguranta nu ne vor gasi si alte aspirante care vor sa-si spuna of-urile... noi cu siguranta vom intra in continuare chiar si aici dar va spun sincer ca daca erati "cu 3 randuri mai sus" si atunci cand am inceput sa postez, nu va gaseam... ca nu as fi intrat la discutii zilnice, prietenii sau cunoscuti sa va gasesc... si atunci ca si acum vroiam sa imi impart temerile cu persoane care ma inteleg, care stiu prin ce trec... cu ASPIRANTE...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
luminita42 spune:
Mona, ce frumos ai povestit despre traditia de acolo!
Mi-a placut.
Fetele, cu scrisorica/petitia si eu sunt de acord s-o trimitem deja, mai ramane de vazut cum!
Eu insa nu mi-as face iluzii ca vom rezolva ceva.
Dar sunt de acord sa incercam!!!
Mona40 spune:
Da Mami, cred ca ai dreptate...
E posibil ca anumite persoane sa nu vrea ca la subiectul nostur sa intre multe persoane...
Multe dintre noi sa-u alaturat la suboiect...pe parcurs...
Au scris si la alte subiecte de la aspirane ( aspirante fiind) si citind si la subiectul Senioare...mari si mici...incet incet s-au regasit aici..au gasit o vorba buna si calda...chiar daca nu intotdeauna profesionista rece si la obiect...
Nu cred ca asta se doreste pe acest forum...la urma urmei nu e un forum medica...ci unul de socializare pe o anumita tema...copii, parinti...familie...viata...
Anyway...Mirela...acolo unde esti...cu toata admiratia si respectul pentru aceasta minunata idee...te-am urmarit si pe la TV si in presa....te rog sa fii UMANA....nu cred ca ai ce sa pierzi...
Dar ai ce sa castigi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/samira33/samira33.jpg)
samira33 spune:
interesante lucruri ne-ai povestit mona
parca abia astept sa vina Pastele...sa improspatam casa...sa pregatim bunataturi...noi facem j-de mii de feluri de mancare...ca nu avem aceleasi gusturi...si nu am reusit sa ajungem la un numitor comun...asa ca gatim cam pentru fiecare in parte.
galliciana spune:
hello,hello!! tre sa sun avocatu din nou, la 14,30.....
si,probabil sa il vizitez dupa aceea....
incepe sa ma cam enerveze.....
in rest, nu stiu.....nu am nici un chef de nimic....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/samira33/samira33.jpg)
samira33 spune:
io nu m-am simtit bine...am avut niste ameteli groaznice...nu m-am putut da jos din pat...ma simteam in echilibru instabil.
oare sa fie de la utrogestan???eu cand il luam pe cale orala pateam asa...vaginal imi era bine cu el.
acu vad ca ma simt mai bine...ma duc sa fac si eu cate ceva...ca am stat ca besnitza pana acum.
galliciana spune:
sami,nu te obosi!
si ia macar o lingurita de zahar, si un calciu.
samirutu tau unde e sa te ajute? e la servici?
daca iti e rau, stai in pat!
hm....... ce tupeu...m-au sunat cei de la banca....
sa ma duc sa le completez un chestionar....
"dureaza 2 minute....e f important pt noi...."
ufffffff,traim in romanik, si asta CHIAR ca ne
ocupa tot timpul......Doamne.....