Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi.
Va spun sincer ca ma uit cu groaza la telefon de frica sa nu sune si sa-mi spuna sa nu ma mai duc azi ca nu mai au ce sa-mi transfere.
Doamne ajuta sa fie bine.
Va pe toate si multumesc mult de tot sprijinul.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata gagici,
Imi bag si eu nasucul...
Amy, mult succes.
Ce s-a intamplat cu sorinake? Merg si eu sa caut....ufff imi pare rau...
Pupic si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi fete dragi!!!

mi-am incheiat seara penetrata...imi incep ziua la fel!!!

amy...azi toate gandurile noastre se indreapta catre tine si puiutii tai!!!Doamne-ajuta sa fie cu reusita!!!

eu azi bag program administrativ...am de strans si pus la locul lor toate hainutele spalate...mai vreau sa fac si putin ordine prin mansarda...sa spal si sa strang toata incaltamintea de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza!!!

Iata-ne si pe noi ajungi in sfarsit acasa... a fost tare frumos in aceasta plimbare-concediu-fiv din ungaria... acum am inceput serviciul... si e tare urat... sunt inca obosita asa ca dati-mi repede o cafelutza...

sorinake cuvintele sunt de prisos...

amy iti tin pumnii azi la 5... si scoate-ti odata gandurile negre din capsor... normal ca vei avea ce sa transferi

samira astazi bag si eu cirbitza acra ca si mie mi-a lipsit!

galli am incercat ieri sa te sun de pe drum si imi tot dadea eroare de conexiune... da' las' ca ne auzim noi...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fetelor...eu abia ieri am realizat ca mai avem 2 saptamani pana la Paste!!!

Dumnezeuleee!!!...si atat de multa treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sorinake nu am cuvinte
amy suntem alaturi de u, NE RUGAM LA BUNUL ptr tine

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

galli
ieri am aprins o lumanare ptr toate fetele de pe site

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata,

pentru sorinakee imposibil sa-mi gasesc cuvintele, poate doar ceea ce stii deja: noi suntem aici...

galli harnicuta, cum vine ea dimineata cu cafeluta aburinda
apropos, scuze am vazut tarziu apelul, eram bagata in gateli vineri...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Neatza fete dragi si multi pupici.

amy multa bafta azi. Stai linistita ca daca nu mai aveau ce sa transfere te sunau pina acum.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Amy,scumpo acum am citit postarea ta...
Ai sa vezi ca astazi la 5 ai sa-ti iei macat un puiut acasa...
Simt eu...
Fete, in legatura cu petitia....eu cred ca trebuie trimisa ..sa nu asteptam la nesfarsit...
Ca se toceste conflictul...
Sunt sigura ca daca este cineva logic acolo...inteltege ca desi suntem doar 35 de fete meritam atentie ca si cum am fi 100.
Mie mi se pare nedrept ca ne-au pus la "diverse" desi eu nu vad nimic deosebit ( in sensul negativ ) fata de alte subiecte de la aspirane...
Toate discuta despre toate...

in alta ordine de idei...da Samira vine pastele...La noi este saptamana viitoare...pe 29...asa ca pe 28 am taiat-o la Eilat..
O statiune sudica a Isr unde e cald bine si desertic...la marea rosie
Vom sta o saptamana.Mergem la Socrel...acasa...acolo locuieste el... Abia astept
Cu curatenia..m-am strofocat si eu sambata si mai am doar de aruncat apa pe jos si de srans cu T-ul....Dupa cum probabil stiti, la evrei Sarbatorile Pascale ( Passover) semnifica iesirea lor din robie din Egiptul antic...atunci cand s-a dat marea la o parte...cand a plouat cu lacuste...etc.( aprpopos, acum vreo 3 ani am vazut si eu cu ochii mei invazie de lacuste...a fost vreo 4-5 zile )
In concluzie...au zbughit-o baietii repede, repede...si nu au avut timp sa-si dospeasca painea...si de aceea au amestecat faina cu apa nedospita au pus-o la uscat in timp ce mergeau pe spate..
Asa s-a ajuns la Matzot...adica pasca evreiasca din faina si apa nedospite.
In concluzie, traditia impune ca fiecare gospodina sa curate casa...astfel incat de Pssover sa nu fie nici o firmitura de paine dospita in casa...iar toate vasele si tacamurile folosita in aceasta sapt sunt special fierte si "dezinfectate" sa nu aiba legatura cu paine ...
Majoritatea caselor au vesela care se foloseste doar in aceasta saptamana a anului.
Mai mult in aceasta sapt NU se manaca paine dospita deloc...
Sa nu credeti ca moare lumea de foame...
Exista faina speciala din care se fac prajituri si mancare traditiomala, asa ca una peste alta...se manaca mulllttt.
Apropos, interesant este ca in traditie...se sacrifica miel...suna cunoscut?
Oricum...la noi nu suntem fanatici...deci cine vine...poate gusta painita...
Am uitat sa va spun ca in aceasta ssapt...Toate brutariile din tara sunt Inchiseeee...si statul le plateste...pierderile...iar in supermarketuri...toate rafturile care au legatura cu produsele dospite...sunt acoperite ermetic..

So,....cine mai doreste, cine mai pofteste...

Mergi la inceput