Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

salutare!
nu am mai ajuns azi la doctor pt.am avut o noapte f linistita, am dormit f bine, cu o singura trezire. asa ca l-am sunat pe doc si i-am spus si a ramas sa ne vedem marti. l-am intrebat daca nu putem sa mai amanam, sa mai creasca bb si a spus ca nu are importanta mare greutatea ci maturitatea plamanilor, care in cazul ei este buna. cu toate ca imi doream sa nasc cat mai repede, acum cand stiu ca mai sunt doar cateva zile parca ma iau fiorii si as vrea sa mai aman.

cu numele, cred ca va ramane Oana Iulia. va pup si o duminica insorita.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nemary ma bucur ca esti bine. oare nu poate sa te lase dr sa se declanseze nasterea? de ce sa-ti provoace daca bebica mai vrea sa stea si chiar daca e colul deschis ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

am fost si noi afara, eu si cu anna. eva a fost cu ta-su in oraselul copiilor cu nasul si cu fetita si au ramas la ei la pranz si la somn. e cald si bine afara insa vantul ma dispera!!!! tot nisipul s-a pus pe fata mea ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

stancutza imi zici si mie te rog, ce iaurt bun ptr copilasi ai gasit tu la megaimage? stiu ca ziceai ca nu are lapte praf in el si ca are termen scurt de garantie. parca era strain, nu?

sar-mana!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Elle, nu stiu ce sa-ti zic. acum, cum o vrea bblina, daca nu vrea sa iasa, nu o sa iasa nici cu provocare, mi-a spus Miri aseara ca a patit-o.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Uau, Mary, m-au apucat emotiile! Dar ce graba are doctorul asta sa iti provoace nasterea? Mai ales ca deja se deschide colul, ar trebui sa lase sa se desfasoare totul natural. Cred ca nu vrea sa-l deranjezi la Paste Oricum, nastere usoara si o "surioara" sanatoasa si dodoloata!

LauriciD in legatura cu fumatul sa ma laud si eu: pe 18 martie am implinit 8 ani de cand m-am lasat de 'sportul" asta E drept ca si acum poftesc la tigara, probabil voi ramane vesnic dependenta (precum alcoolicii), dar sper sa rezist tentatiei!

Am fost la dr ca ma durea gatul de 2 sapt si mi-a gasit puncte de puroi pe amigdale Gatul am doare in continuare (cu tot cu urechi) desi de vineri sunt pe antibiotic

Va pupacesc si sper ca nu mai avem clopotei bolnaviori (in afara de Thea care are in continuare rosu in gat si tuseste noaptea; dr i-a dat aerius 1,5ml x2 / zi si 1/2 clorfeniramin seara)).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Servus fetelor...

Nu v-am mai vizitat de mult...
Vad ca o gramada de lucruri s-au intamplat... Unele dintre voi sunteti iar gravide, fetita stancutei a trecut printr-o operatie(?)... si bune si mai putin bune...

La noi ...
Noi suntem siguri din februarie, in sensul ca nu am mai avut pe nimeni sa ne ajute cu Andrea. Asa ca o ducem la gradi si nu vreau sa va spun ce bolnava sunt de atunci... si eu si ea... dar nu stiu pentru ce motiv eu mai al naibii decat ea. Mi-a facut temperatura... a vomitat... are muci de 2 luni imediat... si nu-i mai trece...
eu m-am trezit cu ceva streptococ... si maine merg la medic... dar si eu am avut muci de 2 luni incoace...

Andrea inca nu leaga o propozitie... dar se pare ca intelege amandoua limbile... daca ii ceri si in romaneste si in engleza sa-ti arate partile corpului ti le arata fara probleme... e foarte inceata la vorba... si nici nu are multe zile cand e vorbareata... asa cand si cand...

In rest alerg intre serviciu si gradinita, gradinita si casa... nu am timp de nimic niciodata... Nu am mai iesit pe nicaieri.. asa cel mult o intalnire cu prietenii poate o data pe luna... si in parc cand am fost mi-era rau de abia ma tineam pe picioare si ne-a batut vantul de am inghetat... asa ca ne-am intors repede acasa.

Am vrut sa slabesc vreo 10kg... si nu reusesc nici cum... pentru ca nu am timp. Mananc pe fuga, dorm putin, ma stresez din orice...

cam astea sunt de la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stancutza imi zici si mie te rog, ce iaurt bun ptr copilasi ai gasit tu la megaimage? stiu ca ziceai ca nu are lapte praf in el si ca are termen scurt de garantie. parca era strain, nu?

sar-mana!

Eva
Anna
papa bun

Elle, se numeste Yaourt Bulgaire, e la "bax" de 4 cutiute. Tot de acolo ii iau si "Petit suisse", branzica de vaca ff cremoasa, are alt gust decat a noastra, tot asa la bax de 6 mini-caserole. Sper sa gasesti, nu le gasesc nici eu tot timpul.

Apropo de iaurt, cunostinta unei prietene are un copilas cu intoleranta la lactoza. Insa din toate produsele lactate de pe piata, Danone poate bea si nu are probleme ...de ce oare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Stancutza ce ma bucur ca ati ajuns acasa si ca Sofia e asa vesela! Cu siguranta operatia e un succes si abia astept sa aflam rezultatele!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

LauraI, multa sanatate Theei, sper sa se faca bine cat mai repede.

Elle, branzica de la Mega de care zicea Diana si Daria o mananca cu foarte mare placere, este preferata ei. de iaurt nu am stiut dar o cautam, sigur ii va placea.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput