Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Cristina
BabyAngel
PifPif

denisa wow la 2 minute...acum cum esti? mi se pare foarte des , n.am idee daca pot fi de la sperietura dar nu cred ca e imposibil

cenia aici analiza pt streptococ e gratuita, intra in lista de analize gratis pt femeile gravide, fara asigurare, nimic nimic
mie mi.au facut.o de 2 ori, o data cand m.au internat si a doua oara mai recent , acum

lara frumoase numele alese de tine :)

andira cum pierzi si lichid amniotic pe langa dop?
cam asa am eu de cateva zile, flux alb si pe langa ceva incolor, dar destul de putin
stiu ca la ivan dopul a fost dop, nu gluma :) pt prima data am vazut asa ceva in viata mea si era imposibil sa fie altceva

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Intrebare: dobul gelatinos ce culoare are? Poate fi si transparent galbui?

Anca39+ cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - nu pierd lichid amniotic (desi si eu credeam asa la un mom dat), e doar dopul care se lichefiaza.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anke la mine a fost de marimea unui dop de pluta, alb-maro cu firisoare roz in el, destul de solid, nici urma de flux sau secretie

andira inseamna ca de data il pierd si eu dar altfel

am auzit ca poate fi de diverse forme, feluri, si nu e musai sa.l pierzi pe tot odata , cum a fost la mine la inceput

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Intru si eu sa va spun buna-dimineata, desi pentru mine mu prea este... Sunt foarte obosita...ca de obicei n-am dormit mai deloc, pipi din ora-n ora si burta beton. Ma dor ligamentele de nu stiu cum sa mai stau. As in cerca sa dorm din picioare daca s-ar putea. Acum bebe e infipt in apendicele meu si abia ma pot misca pe aici. Sper sa se mai schimbe pe parcursul zilei.
Sunt foarte bucuroasa ca a venit vremea buna si ieri am reusit de l-am smuls pe sot din treburile lui si am iesit pana in ikea. Evident ca am cumparat pentru bebe asternuturi, paturica, protectii pentru patut...mai ramane sa iau patutul si salteaua (nu stiu cum dar am reusit sa le cumpar exact pe dos).

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! S-aveti un week-end minunat!

Anca tin pumnii! Cred ca asa voi fi si eu inaintea zilei Z ba chiar sper sa pot dormi catusi de putin ca sa fiu odihnita.

Andira deci pe 3 aprilie s-ar putea sa iti vezi iepurica Chiar cadou de Pasti, cred ca dr vrea sa stea linistit de sarbatori.
Eu am o mare problema cu nasterea indusa, de cand mi-a zis dr ieri ca s-ar putea sa se intample asta pe 26, n-am liniste Si la cursurile de Lamaze ne spuneau ca e bine ca nasterea sa fie cat mai naturala, altfel se desfasoara lucrurile...cand e totul fortat, in cele mai multe cazuri e mai greu

Acum revin la intrebarea mea, se poate au ba sa se scurga lichidul amniotic daca ai colul inchis si nici dopul nu l-ai eliminat?

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit pe lume, Sara! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, happyjoy! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

CoriMami, copii nu au program la 2 saptamani de viata. In plus, eu au pusee de crestere cand mananca mult mai des, deci nu trebuie sa-ti faci griji. O hranesti cand si cat vrea, dar e bine sa aiba interval de macar 2 ore intre mese, sa poata digera laptele si sa nu apara dureri de burtica.
Cu pielea, mai bine vorbesti cu medicul, sa nu fie o dermatita de contact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

anke la mine a fost de marimea unui dop de pluta, alb-maro cu firisoare roz in el, destul de solid, nici urma de flux sau secretie

pai si la mine solid dar fara firisoare roz, numai alb galbui transparent, ca cat un dop de pluta. Scuzati detaliile.

Anca39+ cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+10 luni

Mergi la inceput

Lindal, rabdare! La noi numele va sosi odata cu nasterea!

Mergi la inceput