Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lullaby ma bucur ca au trecut bubitele! tin pumnii sa nu mai apara.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Buna dimineata!

Nu am rezistat sa nu intru sa va povestesc. Nu mai stiu ce am citit din urma si ce nu, sunt asa aiurita in ultima vreme, nu mai reusesc sa recuperez somnul pierdut. Asa, sa va povestesc, spuneam eu nu imi place sa ma laud ca apoi se intampla contrariul, sper ca acum sa nu fie cazul. Aproape ca au trecut bubitele la bebeloi si culmea e ca nici nu am inceput sa folosim faimoasa trixera, la atingere aproape ca nici nu se mai simt, iar pielea arata mult mai bine. Sunt asa happy. Va multumim pentru gandurile bune, se pare ca au avut efect. Stiu ca e posibil sa reapara, dar e bine ca au trecut acum, nu stiu exact de la ce, dar voi incerca sa fac cam ceea ce am facut si pana acum, mai usor cu ciocolata, alune, nuci, kiwi si altele.

Iuliapapusa sanatate lutei!

Mada ma bucur ca vei primi cadoul dorit, meriti tot ce e mai bun. Pup pe Iri si pe mami . Eu v-as fi votat sigur.

Ellenuta grea decizie, sper sa se rezolve in cel mai usor mod posibil pentru printesa. Tin pumnii sa se rezolve si probleme de la firma.

Ioanna nu esti singura si eu am verificat si nu au intrat.

Monis la multi ani!

mami fericita de Alex

Neatza!!

Felicitari pt pielicica frumoasa!! Cred si eu ca te bucuri. Si la noi vad ca momentan e o faza in care au trecut zonele uscate, dar nush cat timp. Si eu am redevenit atenta la ce pap, se pare ca e f important. La fel si praful din jurul bebelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

La noi cred ca functioneaza uleiul asta de floarea soarelui. Asa se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Eva va multumeste pentru complimente! E taaare mandra

Lullaby ma bucur ca a scapat puitul de bubite!

O zi frumoasa!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Inca nu au trecut de tot, dar se vede ca e mult mai bine. Multumim mamici dragi.

Elle

Andraiulia pup pe mami si pe scumpa Sophie si sper sa nu mai apara iritatie niciodata!

Emy sa-ti traiasca printesa dulce! (am tot vrut sa te felicit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Nela, imi pare atat de rau ca treceti printr-o perioada dificila. Sper sa scapati repede de virusul cel rau
Sa-ti traiasca Ana! Sa iti aduca numai bucurii! Multa sanatate!

Hepi m-a impresionat cum ai povestit de asteptarea Maiei.

Dana ce bine m-am recunosct in descrierea ta cand doarme Alex, de obicei stau langa el cand doarme si-l vad cum tresare, mitielul, la orice zgomot si apoi arunc cate o privire aspra catre cel care a facut zgomot.

Raluk ce frumoasa povestea si legatura dintre tine si mamica frantuzoiaca, ziua de 16 aprilie va fi una de sarbatoarea mare ca avem numai sarbatoriti de marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi. EU mai adineauri m-am trezit (nu va panicati Zgatia e la ai mei ) Aseara mi-am petrecut ziua si am stat pana mai tarziu plus trebaluiala de rigoare nah
Acum vreau sa ma imbrac si sa merg sa-mi duc amorul in parc

Lullaby, ce ma bucur ca au trecut bubitele, stiu ce inseamna si ce usurare simti in suflet (emoticon care-si sterge naduful). EU inca mai am uneori stres asa cand ii mai apare cate un punctulet pe fata dar promit eu ca o data trecute nu mai apar. La noi nah, sunt sa zic 2 luni de cand au trecut si nu au reaparut. Bafta

Emy, ai o printesica minunata, dar frumoasa foc . SA va traiasca, si voi sunteti frumosi.

selen, si mie place de mine asa . Parca eram unu d'ala scapat din puscarie, asa ma simt de vineri incoace . Parca am evadat dar Doamne cat de bine este. Spor la trebaluiri prin oras si pe frumoasa Alba ca Zapada fata frumoasa si cuminte.

LA multe lunite sarbatoritilor de astazi si un mai dulce parlamentarului meu drag RAdulesco si mamicii din dotare

LA multi ani monis pentru ieri, sa fi sanatoasa si fericita !

Sigur am uitat sa zic ceva ce vroiam

VA doresc o duminica mirobolanta cu puii

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

7 lunite!!!!!!

Karolina de Clodute
Razvan de Mary_07
Nicola de ramonagabri
Victor Cristian de greiere

5 lunite!!!!!!

Radu Mihai de liliac
Andi Matei de mihaela-amalia
Mattia Gabriel de danangie

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii mamicilor voastre!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Vad ca a fost tare slaba miscare pe aici! Eu n-am mai intrat ieri ca nu am avut net si ca ne-am plimbat 2 ture a cate 2 ore ca a fost soare si frumos. Probabil asta au facut si celelalte mamici. Si mandra mea a dormit aproape intruna. SI piticotii vostri dorm la plimbari?

Iulika , ma bucur ca si la voi s-a facut vreme mai buna si poti sa-l plimbi pe Brucu mai multe ore fara sa va fie prea frig.

Emy, am vazut pozele cele frumoase de la botez si pot sa spun ca Eva este superba!!!!!!!

Techila, am deschis craiasa zapezii si vreau sa o urmaresc cand se trezeste mandra mea.

Greiere, Liliac , ce frumos povestiti voi acolo de copilasii mai mari. Mi-e drag sa citesc.

Sabina, .

Lullaby, ma buur ca sunteti mai bine cu DA.

Monica, ce imi place sa te citesc asa de vesela!!!!!!!

Eu astept mandra sa se trezeasca si sa pape si apoi iesim la plimbarici. la toata lumea.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna ziua si de la noi!

Am fost la plimbare 2 ore.foarte frumos afara si copii multi de tot!
La multi ani sarbatoritilor de azi.Sa traiti puilor si sa fiti sanatosi,papaciosi si cumitei!

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput