Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 18
alex25 spune:
Asaaa, sa ma bag si eu in seama la subiectul cu dormitul si statul in carutz la plimbare: eu sincer sunt atat de dezamagita de nu mai pot...pana acum mandra mea doarmea afara si nu era mare problema cat ne plimbam si cum. DAR mai nou nu mai doarme mai mult de jumatate de ora, si dupa ce se trezeste incepe frichineala, apoi maraiala, apoi nervii si la sfarsit plansul. O iau in brate, ne mai plimbam nitel, apoi iar in scoica si iar frichineala. ASADAR nu am cum sa stau cu ea afara mai mult de 2 ore maxim pentru ca turbez si ne umplem de nervi. De mancat afara nici nu se pune problema, mai nou face figuri chiar si in casa, sunt cu nervii pe bigudiuri. In carutul sport inca mi se pare ca nu sta bine, ca imi vine sa mor aici. Buuun, si in urma plimbarilor cu maraieli e si obosita moarta toata ziua, iar seara plange si urla cum nu a facut-o niciodata in viata ei...din lipsa de soamne lungi, cum era ea invatata.
Ce ma sfatuiti, ca plang ne frustrare, recunosc.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
madalina84 spune:
LALI multumesc din suflet,foarte frumos ce-ai scris
MONICA multumesc si tie desi eu am fost o vacuta si nu mi-am facut timp sa intru de ziua ta desi toata seara m-am uitat pe mess dupa tine,se pare ca azi ai chef de plimbareala,bravo
ALEX ,ultumesc,sa sti ca nici Iri nu mai doarme afara,inainte cum scoatea nasu la aer cum somn de voie,acum nema,sta admira,rade cu lumea si abia abia doarme o juma de ora
Lali_mete spune:
Rabdare Alex.,rabdare,asta cred ca ne trebuie,pana se obisnuiesc picii cu timpul de afara,cu gradele mai multe.Mai nou nici al meu nu mai sta cuminte,batzaie,si se fatzaie,smiorcaie si in final plange de-a binelea de se uita toata lumea la noi.Cel putin asa a facut ultimele 3 zile.Si in casa iar maraiala,dat din ras in plans si invers. Incerc pe cat posibil sa nu ma supar,as fiu cat mai calma,sa il mangai sa ii zambesc,desi simt ca imi vine sa-l pasez la tac-su cand zbiara asa... Si iar ma gandesc atunci ca poate i se pare ciudat sa nu il mai imbrac asa gros,vede mult mai multa lume in parc.copiii se opresc si se uita la el in carucior,il ating,si el se uita curios la ei.Face multe chestii in contradictoriu.Acum rade,acum plange,acum e curios,acum se suceste. Uite ca nu ti-am dat nici o solutie,dar macar stii ca sunt si altii ca tine
Lali Lacra de
Paul-Iulian
alex25 spune:
Lali sa stii ca e mai bine cand stii ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca eu am intotdeauna impresia ca gresesc eu undeva si nu stiu unde.
Uite, spre ex astazi vreau sa incerc alta varianta. O sa o scot afara cam dupa ora 15 dupa ce papa si masa de legume (pana acum o scoteam intre 12 si 15 dupa masa de fructe)...si asta pentru ca ea deobicei dupa masa de fructe doarme in patutz cam o ora, o ora jumate'....si poate imi papa si mai bine legumele fiind odihnita si e si mai cuminte afara....sa vedem daca e de la lipsa de somn sau nu.
Tot fac si eu scenarii si incercari, poate poate.
Sa nu va mai zic ce nervi am eu pe carutul meu....Doamneee, nu imi vine sa cred ca am dat atatia bani pe ceva care vad ca nu ni se potriveste deloc. Ca sa stitit despre ce aberea, noi avem modelul www.kreisdesign.ro/rodeo-abc.html" target="_blank">ASTA. Landoul ne-a fost de un real ajutor asta iarna, scoica nu prea am folosit-o si nu stiu cat o mai pot utiliza, INSA partea sport mi se pare oribila. Are asa o forma de V (cam in genul scoicii) deci picioarele nu stau in jos ci cumva un pic ridicate....mandra mea nu sta comod, le prelinge in interior si incepe sa urle de inghesuiala.....oooooof, si nu stiu ce mama naibii sa fac. Adica mi se pare ok pentru un copil mai marisor, care isi tine capul bine si care are picioarele mai lungute ca sa stea ok.
Imi place de mor din poze cum stau in carutz Carina si imi mai place si noul model al lui Santo, dar se merita sa mai dau o poala de bani pe alt carutz....cu asta ce fac???
Ahhhhh, astazi sunt nervoasa rau, nu ma bagati in seama.
PS: ceva pareri nu strica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mamideandrei spune:
buna dimineata la fete! LA MULTI ANI, MADALINA, SA FII SANATOASA, FRUMOASA, SA TE BUCURI TOATA VIATA ALATURI DE BEBE IRI SI SA AI PARTE DOAR DE IMPLINIRI!
in rest, vad ca va bucurati de vremea frumosa de afara si asta e foarte bine! referitor la capitolul plimbarica cu bebe, al meu a marait vreo 2 sapt pana s-a invatat cu carutul, acum e doar ochi si urechi, gangureste de mama focului si rade tutoror din "regatul lui" caruciorul, care apropo e model sport, eu am avut varianta 3 in 1, cu landou, sport si scoica.dar la ritmul lui de crestere n-a incaput in landou decat 4 luni, in care a crescut in 18 cm
la bairam (motul nepoatei mele, petrecut la Constanta) a fost super ok, doar ca pe la 7 jum seara deja ceda nervos, toata distractia a inceput undeva pe la 3 jum.(cum am poze, uploadez, sunt super fain, iar bebeii s-au comportat exemplar)
intr-un final, pe la 10 am ajuns acasa, unde a papat bibe, si a dormit ca un prunc pana dimineata la 6 :30, ieri ne-am plimbacit prin parc, prin mall, i-am mai achizitionat cateva hainute, ca vorba voastra de fiecare data cand ies, parca nu pot ajunge acasa daca nu ii cumpar ceva si vai de mine, cum s-a incalzit afara si iesim cam des, am incurcat-o
POZE
monica_dicut spune:
Alex, draga mea, nu te mai stresa pentru ca la varsta asta ei nu mai dorm mai mult de juma de ora, si de acum in colo din ce in ce mai putin. Ei acum vor sa stea in fund, ridicati, sa cunoasca lumea, sa admire florile si copacii, sa cunoasca tot ce-i inconjoara. Ca se frichine si maraie... poate nu ii place pozitia, poate are pampersul plin, cine stie. Ridica-i mai mult carutul sa vada, pune-i o jucarie la carut care sa-i atraga atentia, nu ii pune multe fineturi sau paturi imprejur pentru ca ii deranjeaza, nu o imbraca foarte gros pentru ca e incomod, nu se poate misca in voie. Acum sincer si mie mi se pare cam aiurea carutul tau, eu ma minunez mereu cand vad astfel de carucioare prin parc pentru ca sincer iti spun mi se pare ca stau cam prost copialsii in ele. Hai, cand sunt mai mari si stau in ele ca in scaun mai e cum mai e, dar cand sunt micuti mi se par incomode. E parerea mea. Si cu toate astea e plin parcul de modele de genul. Acum daca vrei sa-l schimb nu te inhama tot la unul mare, gen 3 in 1. Ia un carut usor, sport, de maxim 7 kile, care sa se poata lasa in jos sa si doarma. GEn cele de la McLaren, le caut si iti pun link.
Hai te pup si capul sus
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Neatza, dragelor!
Madalina, la multi ani dragutule! Sa fii sanatoasa si fericita si ai parte numai de bine! Te pup cu muuuult muuuult drag!
La multi ani si dovleceilor de azi! Sa cresti mari si frumosi!
Revin!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
techila spune:
buna dimineata,
LA MUUUULTI ANI, MADALINA!!!! SA TRAIESTI 1000 DE ANI, SA-TI FIE PUIUL SANATOS SI TOT CE ITI DORESTI!!!
imi pare rau ca nu v-am vizitat in uichend....am ratat multi sarbatoriti....tare rau imi pare....dar le uraz azi sa traiasca sa fie sanatosi....am ratat pe domnisoara ana banana, pe domnisoara maia...pe multi
revin sa imi descarc nervii de uichend...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
alex25 spune:
Aloooo, duamna Techila pe Maia nu ai ratat-o ca e azi, asa ca baga mare cu urarile catre duamna bunaciunea hepilica.
Fragutza spune:
Am I good or what?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.