Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Iuliapapusa cum mai e Luta? mananca mai bine?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Liliana,sa-ti traiasca baiatul si voi sa fiti sanatosi sa-l cresteti frumos.Am incercat cu pampersul sa-l schimb ,sa pun unul alb.Si e ok ,cred ca ala albastru-verzui denatureaza mult culoareaMama ce m-am speriat

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua la voi!!

Vreau så urez si eu La multe lunite dovlecutilor de azi, KAROLINA, RAZVAN, NICOLA, VICTOR, RADULESCU, ANDI SI MATTIA

Carinablanca da asta a fost ieri , acum ninge ca in povesti..Ee ne-am incarcat putin si mai ducem vreo 2 zile..dar så vedem cum o fi vremea de acum ca nu se mai poate..voi acolo va lafaiti la tricouri si sandalute si eu..

Vå pup si imi pare tare bine ca sunteti atat de fericite acum cu vremea asa frumoaså!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

si noi am fost afara (eu cu anna). eva s-a dus cu taica-so in oraselul copiilor cu nasul si fetita lui si a ramas sa doarma la nasi .. e frumos insa vantul asta ma omoara cu zile. aveam nisip pe fata cand am intrat in casa ..

monica ce bine ca te-ai odihnit si tu. lasa ca face bine la psihic o noapte baby-free .. testul l-ai facut?

iulika la voi cred ca vine craciunul ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de ieri:

Stefan si Andreea

La multe jumatati de an, Sofia!

si de azi

Karolina, Razvan, Victor, Radu si Mattia!

Si pupici speciali mamicilor

Ieri nu am putut intra din cauza vremii frumoase . Problema e ca noi nu dormim deloc la plimbare si problema si mai mare e ca nu dormim deloc nici dupa ce intram in casa. Asa ca ieri dupa-masa la 5 avea numai 30 de minute dormite toata ziua. A inceput show-ul de plangea de oboseala ca in primele luni. Ingrozitor. Si eu eram franta si de la entertainment, si de la incercatul de a-l adormi. Nu imi mai simteam picioarele, iar prin maini cum il tineam aveam impresia ca am zeci de cutite. M-am simtit aseara ca si cum as fi facut tae-bo toata ziua, fara sa pot sa ma asez cand sunt franta, ma simteam sfarsita si nu-mi dadea voie sa ma odihnesc... Ai mei si Relu nu cred ca si-au dat seama, ca si-au vazut de treburi, si mie mi se parea nu stiu cum sa merg sa le cer ajutorul, cand Alex era asa de rau. Parca imi era rusine. Cand e cuminte si jucaus nu am probleme din astea. Dar cand e rau am impresia ca e datoria mea... I-am zis aseara la Relu ca mi-am depasit toate limitele fizice, ca si cum as fi mers la maraton si as fi tras de mine, si daca eram cazuta pe jos. I-am zis ca daca nu mi-a cedat organismul fizic, atunci inseamna ca pot face orice. Fizic a fost cea mai grea zi de pana acum. Psihic eram ok, nu e asta problema. Si cred ca atunci e cel mai rau, cand cu psihicul nu stai bine. Stiu ca pe vremuri ma gandeam "hai ca se poate, ca nu-ti da Dumnezeu mai mult decat poti duce". Dar de cand cu tragedia lui Carmen, parca imi pun semne de intrebare si ma gandesc daca stim cand sa cerem o pauza...

Uite, parca am citit pe sarite ca si Selen are aceeasi problema cu dormitul afara. Credeam ca sunt caz ciudat. Mami se mira de numa, zice ca noi adormeam imediat cand ne punea in carucior. Pai asa cu iesitul asta afara noi toata vara vom face crize de plans de oboseala... si cat am asteptat soarele... Deci afara nu plange daca nu e obosit, e curios, se uita la toate. Eventual maraie sa il iei in brate, ca nu-i place in carucior. Dar cand se acumuleaza oboseala, asa, pe parcursul unei zile in care nu doarme, e vai si amar...

In rest mi se pare super minunat la casa ca il poti scoate cand vrei cat vrei. De asta m-am mutat cu ai mei si nu-mi pare rau deloc. Il scot afara si daca vad ca sufla vantul, mai aduc o haina, daca e cald, i-o schimb cu una mai subtire, toate sunt aproape. Ca sa nu mai zic ca nu luam direct in nas gazele de esapament, ca sunt 50 de metri pana la strada. Am mers o data cu el pana la kaufland si am simtit eu ca nu mai am aer. Nu suntem noi intr-o zona asa minunata ca Hepilica, ca e pamant putin intre multe case, blocuri, spital, etc. Dar tot e foarte bine. Hepi, astept cu drag sa infloreasca pomii si sper ca atunci sa ne fericesti cu poze de la voi din livada! Astept asta cu asa mare drag, cum astept pozele fetelor de la mare . Asa, cu un mic gol in stomac, ca atunci cand vizionez poze cu dulciuri

ma duc inapoi sa citesc cu atentie ce ati scris de vineri

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

raluk am vazut atatea poze incat nici nu stiu sa-ti mai spun care mi-a placut mai mult .. oricum, modelul este super! e tare dulce alexutul .. cum se relaxeaza cu mami la soare si chiar in fotoliul primit de mami cadou, cum pozeaza la bustul gol, achzitiile super din ungarica, pozele cu frumoasa anna .. cum pofteste el la fasolica .. ziua bunicii, tortul winter .. .. oricum, esti foarte organizata .. cum le-ai trimis tu pe mail cu listuta ..

andra noapte buna! sa pape cu pofta maine supica.

fetelor, anna ramane de caruta cu diversificarea .. daca o operez, cred ca aproape de 7 luni va gusta altceva in afara de .. ca iara m-au luat dubiile cu operatia ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Multumim foarte foarte mult

Cu diversificarea nu te stresa, ca e pereche Anna cu Alex . Noi vom fi si mai inapoiati. Sa inteleg ca ramanem numai noi doua cu alaptatul exclusiv dupa ce incep diversificarea Ralucile? Parca mai era Suede.

Doamne ajuta sa luati cea mai buna decizie si sa fie bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Noi azi am stat afara de la 12 pana la 5. AM fost in IOR si am cunoscut un dovlecel si o zmeurica. DOi frumosi. Fii-miu a cam pus ochii pe zmeurica (are niste ochi )MI-a tot bombanit despre ea cand am ajuns acasa si a povestit la toata familia ce fata frumoasa a cunoscut el astazi . Am luat masa in parc, am facut nani, am gonganit, ne-am dat in leagan si ne-a placut la nebunie . In schimb azi nu a mai zis deloc cuvantul magic, in schimb l-a strigat pe tasu. Zice asa un da-da , dta-dta, se intelege tata. Sper sa nu fi fost doar o intamplare cu mama de zilele trecute. Abia astept sa pun filmuletul cu ce am reusit atunci sa fac (pe cuvant ca nu mint, chiar a zis ) SUnt topita. SI eu ma asteptam sa lesin dar nu s-a intamplat. NU stiu de ce, ma asteptam si la nastere sa plang, sa ma impresionez, si la primul mama, sau la primul alaptat dar nu s-au intamplat. ORi am fost prea socata in momentele alea, ori sunt cam nesimtita .

ralukule, te tzuc si pe tine. Nici in jumper nu isi face Alexu de lucru singurel? Ma tot tin sa-ti spun ca au venit pastilutele alea daca vrei sa-mi dai adresa ta sa ti le trimit

Off, ca vroiam sa va mai zic una alta da roza asta e in floare. Azi mi-a revenit pofta de viata o data cu vremea asta frumoasa si iesirea asta in parc sunt asa happy de parca cine stie ce s-a intamplat...

Moni . M-ai facut curioasa cu cine te-ai intalnit in parc...

Iti trimit pe PM adresa. Gandeste-te cum sa facem cu banii. Ma bucur mult ca nu m-ai uitat

Si sunt tare fericita sa te vad fericita

Mergi la inceput

Lili am inteles cu lapticul

Anamaria daca tu ti-ai revenit rapid, e super ok. Eu stiu si care au fost nashpa dupa ceza, si care au fost vai si amar dupa naturala. Si care au fost bine dupa ceza, si care au zburat pe coridoare dupa naturala. Dar uite, nu mi-am pus niciodata problema, cum zice Lali, ca poate organismele noastre ar fi reactionat urat si la cezariana.

Iulia ma bucur ca Luta e mai bine si tin pumnii maine la analize!

Mada esti deosebita . A, si sa folosesti sanatoasa cadourile!

Carina de ce ai fost blue?

Iulika . Sper sa vina primavara adevarata si la voi!

Emy multumesc . Sunt superbe pozele de la Botez! Si voi sunteti asa minunati, o familie asa frumoasa! Si printesa cu ochii aia asa frumosi . Si zambetul tau de mamica fericita si implinita! Superb!

Raluci multumim. Am vazut pozele minunate din parc. Asa stau, ca o baba, ma uit cu atentie la detalii, cand vad poze asa, de la intalniri cu mamici . Din moment ce doar pe tine si pe Monis va cunosc, pe voi recunosc ca v-am admirat cel mai tare . Si pe puiutii din dotare!

Croco . Ia zi-ne si noua care smoothie. Eu sunt terminata ca de la site-ul cu Ligia Pop am putut sa ma abonez la newsletter si ma da gata cate un mail din ala cu retete cu poze . De-as avea timp... nu sa le fac, ca asta e rapid, dar mi se pare ca ai nevoie de timp sa planifici masa, sa te hotarasti ce faci si sa faci rost de ingrediente. O facem si pe asta! Poate le incep cand va putea sa le pape si Alex si il voi folosi drept motivare!

Imi place ca am mai citit-o si pe Monique . Imi va fi dor sa o citim mai des si sa o agasam cu intrebari despre crescutul copilului intr-o maniera asa frumoasa

Techila multumim de eforturile enorme depuse sa ajunga si la noi filmarea. Abia astept sa intru s-o ascult cu sonor ca deja mi-e dor de vocea ta!

Mada, Elle felicitari pentru curatenie! Noi anul asta facem pauza . Sper sa reusim sa aspiram macar cocolosii de praf de pe jos, ca ne termina "terminatorul" .

Ralu abia astept sa ne spui cum ti-a iesit bucatareala .

Sabina abia asteptam si noi sa inceapa la voi gradinitele atunci

Lullaby ma bucur tare de tot ca va e aproape trecuta iritatia! Abia le astept si pe celelalte fete care se lupta cu DA sa intre sa ne dea vesti bune! Si noi avem iritatii urate rosii si il mananca. Mi-ai dat de gandint cu kiwi si cu nucile. Eu zilnic mananc nuci sau migdale si kiwi. Si mi-ar fi cam greu sa renunt, trebuie sa gandesc o strategie, ca la mine cina e facuta din fructe si nuci sau migdale. Fara nuci nu ma satur cu fructe si mi-e greata de orice fel de mancare facuta seara... Offf, trebuie sa ma gandesc cum sa fac... O sa incerc intai uleiul neutralizat, cum zice si Andra , poate totusi e ceva din exterior... sper

Mergi la inceput

Santo te mai agasez cu o intrebare: tu la philips poti sa alegi cantitatea de apa folosita la pireut? Ca am vazut la beaba ca lichidul ramas la fiertul la aburi il poti pune treptat cat vrei si daca vrei in piure, sa il faci mai lichid. Pe youtube am gasit un singur film cu philipsul si doar intoarce device-ul, nu imi dau seama, face piureul cu toata apa?

Asta e singurul film gasit cu aventul: www.youtube.com/watch#!v=4_ZeGFke7WM&feature=related" target="_blank">philips avent

Am mai vazut pe site-urile noastre de vanzare babycookuri de la chicco, de la brevi, si de la www.babymoov.com/english/bebedelice-94.html" target="_blank">babymoov. Asta ultimul e fara BPA, daca intereseaza pe cineva. Adica asta:

Mie mi se pare mai greu de pus in bagaj decat beaba si avent.

Aici Beaba: www.youtube.com/watch#!v=4ZzJpq3_kA8&feature=related" target="_blank">babycook.

Edit: am editat linkurile, ca nu arata decat filmul cu bebedelice, astealalte erau doar niste patrate goale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Am avut un w/e frumos, dar tare obositor. Am avut musafiri azi pana mai devreme. Dimineata si aseara am facut smotru. Si inca nu arata casa asa cum mi-as dori. Imi place mult sa fac curat, ma relaxeaza, imi place sa miroasa totul a curat in casa....da' cum sa fac asa in reprize de somn ale Maiei, sau iesiri afara, iar intram, iar mai fac ceva..., apoi papam, apoi ne jucam, apoi caraim... greu. Mai trebuie sa spal geamurile da' asta in w/e viitor cand vor veni ai mei la mine. O parchez pe Maia cu tata afara, iar eu cu mama vom smotrui.

Ieri am iesit putin in oras al cumparaturi si pe la ai mei.

M-am dus la Megaimage, mi-am lut scaunelul cu care stateam pe vremea lui Ceausescu la coada la carne, si m-am asezat in fata raftului de lactate . Bine, voi fiind atat de mici, s-ar putea sa nu stiti cine-i Ceausescu asta, voi stiti doar de Iliescu...da' sunt rude.

Am gasit asadar la Megaimage, un iaurt de la Danone, CREMOSSO natural, care contine:

- lapte pasteurizat
- smantana
- proteine din lapte
- fermenti selectionati de iaurt

Nu scrie nimic de lapte praf, insa nu stiu ce-i cu smantana asta...n-am mai citit pe niciun alt iaurt sa contina smantana.
Aaa, si in plus fata de alte iaurturi, am vazut ca e mai gras, are 5,2% grasime.

Ce parere aveti? Ellenuta, liliac...voi ati folosit d-asta?

Raluk, tu care esti experta in lactate, ma poti ajuta cu ceva info... E bine daca contine smantana? Pot face oare, din el si lapte de la sursa, iaurt in casa? Sau avand smantana nu e ok pt bb?

Uka - draga, draga, draga - ne-am ratat de data asta. si daca intram in timp util si luam numarul tau, tot nu as fi putut sa ne vedem in w/e asta, iar Titan nici nu stiu pe unde e.... Abia astept sa ne povestesti.

Maine mergem la doc, avem vaccin. Si tot de la 6 luni, trebuie sa schimb formula de lapte, adica trecem de la Lactana 1 la Lactana 2. Am sunat-o pe doc sa o intreb cum facem trecerea si imi spune ca treptat. Azi, 30 ml, maine 60 ....si tot asa pana ajunge la cantitatea de L1 pe care o bea acum. Ciudat mi se pare ca mi-a spus ca ideal ar fi sa nu amestec L1 cu L2. Pai cum? Ii fac lapte in 2 bibe? Ii dau cei 30 ml de L2 si apoi ii scot bibe si ii dau alt bibe? Ce stresant trebuie sa fie pt Maia. O sa incerc...da' e ca naiba. O sa mai cer detalii maine la doc.

A mai schimbat pe aici cineva Lactanele de la Topfer?

Raluk - promit sa fac poze cand vor inflori pomii si liliacul si padurea... Abia astept.
sa stii ca te inteleg de cum povestesti tu acolo cat esti de obosita, chiar daca eu nu trec prin ceea ce treci tu. cred insa ca ai nevoie si de momentele tale de relaxare (fie ele si intre 2 mese, ca tot spuneai ca nu poti pleca nicaieri fara pitic), chiar daca asta presupune sa apelezi la cei din jurul tau. e apoape vital pentru tine sa iti reincarci bateriile. si la fel de folositor pentru alex.
sunt sigura ca tu stii asta. esti o mamica minunata.

Techila - esti mama mamelor povestilor, iar puii tai sunt incantatori. si ce cumintei stau ei la poveste... felicitari!

Moni_dicut - cu cine te-i intalnit in parc? Sau e secret ? Se simte din felul in care scrii ca vremea asta ti-a readus pofta de viata. La fel mi se intampla si mie.

Fragutza - cum e mami tortu'? E bun? Imi dai si mie ?

Lullaby - sa dea DD sa fie bine cu bubitele lui alex.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput