Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
grigore_tina spune:
noapte buna.cred ca iar inchid eu conversatiile pe ziua de azi.[nani
mami de bebe stefan (15.11.09)
laura - andreea spune:
Seara buna si de la noi!
Ne-a cam iesit pe nas entuziasmul de azi-dimineata, a dormit in total pe ziua de azi vreo 3 ore cu indulgenta. Cred ca in curand ma apuc si eu de ros suzete, covrigi si altele asemenea
Vin si eu cu o intrebare intrebatoare:fetele cu biberoniada, cat beau bebeii vostri si la ce interval? A mea zambilica a baut cred ca un litru azi, masurat plus o tatza de control . Nu stiu cat o sa faca fata Milka mea(desi-i de rasa) in ritmul asta. Deja-i dau seara cate un biberon de 40, 80 ml LP.
Lili, este o fata harnica cu un blog interesant si zicea ca se gasesc oarece pui crescuti in libertate, ne-stresati etc si spunea si de unde l-a cumparat insa am uitat. Ma uit si-ti zic, inclusiv pretul.
Marti mergem si noi la vaccinul de patru luni, sa speram ca nu ne dam peste cap. Apropos de asta, pediatra mea zice ca bebelusul nu plange ca l-ar durea ci ca nu stie cam se se intampla si nu stie cum sa reactioneze. Deci, fara stres fetele care mai sunt la rand. Ea foloseste pt fiecare vaccin o alta jucarie si incearca sa-i distraga atentia si chiar reuseste. A mea a plans nitel ca nu stia de o tine asistenta de picioare
Gata, va urez noapte buna, vise placute si o saptamana cat mai buna.
peseu: am pus cateva pozici, mai adaug si maine sper.
poze
laura - andreea spune:
Tina, cred ca eu sunt maestra de ceremonii in seara asta
Stai sa ma zic ceva, daca tot trimit: mie Nuk-ul nu-mi place absolut deloc. Pe langa faptul ca sunt facute in China, calitatea lasa de dorit (si sterilizatorul si incalzitorul de biberon le am de la ei si sunt groaznice). Nu stiu cum arata in Ro insa aici sa nu le vad.
O rugaciune pentru bebe Dominic si bebe Mihnea sa se faca bine si doua floricele pentru mamicile greu incercate
poze
Jay spune:
`neatza fetele!
Citesc si ma ingrozesc cand vad ca bebelusii vostri dorm !!de ce Isabella mea trebuie sa fie atipica?? Ziua abia imi doarme in repize de 10 min, 30 min, 45 minute..iar noaptea..se trezeste la fiecare 3-4 ore...Si in astea 3-4 ore scanceste si trebuie sa ma trezesc sa merg sa ii bag suzeta in gurita, etc..si uite asas io-s ametita si obosita si mai toate alea...
Astazi am facut si noi 4 lunite si marti mergem si noi la vaccin. La cel de 2 luni nu a facut febra, sper sa nu-mi faca nici acum.
Ieri am cumparat si noi sippy can, lingurite `smechere` termosensibile desi ma gandesc ca nu exista sansa sa ii dua mancare fierbinhte niciodata, castronele cu ventuze de care vorbeati voi astazi...
Inca nu am inceput diversificarea, astept sa facem vaccinurile si dupa cateva zile.
Stephy,. inca nu am hotarat cum va fi, cred ca incep cu cerealele ptr bebeli..si dupa aia cu morovcel fiert 2-3 zile la rand, pe urma cartofior, etc.Am cateva scheme si retete pe luni. Trebuie sa am si timp sa ma uit pe ele.
Dankutza si Rony:), nu sunteti ultimele cu botzeul. Noi inca n-am stabilit data! Deeeeci ...uite aici campion la nebotezat! Astepram sa vina soacra si dupa aia facem, mai prin vara.
Eh...aveam multe de spus, acum am uitat deja :((
Of, memoria asta!
Unde este link cu poze de la intalneala? se indura cineva de mine sa trimita...ca sincer sincer nu am deloc timp sa caut in uurma.
Daca eram si eu in Romania, sigur ne intalneam!
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jay `neatza fetele! Citesc si ma ingrozesc cand vad ca bebelusii vostri dorm !!de ce Isabella mea trebuie sa fie atipica?? Ziua abia imi doarme in repize de 10 min, 30 min, 45 minute..iar noaptea..se trezeste la fiecare 3-4 ore...Si in astea 3-4 ore scanceste si trebuie sa ma trezesc sa merg sa ii bag suzeta in gurita, etc..si uite asas io-s ametita si obosita si mai toate alea... Credendo vides! Isabella Karina 21.11.2009 |
Fetita ta nu e atipicca....Rares al meu e aproximativ la fel ca si ea...noi nu dormim noaptea, pana la 3, iar ziua, la fel cum spui tu, de pe la 8 avem program de dormit cam jumate de ora, la interval de 3-4 ore! Deci, suntem colege de suferinta. Linkul de la marea intalneala a fetelor aici si aici
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
laviniablaga spune:
Neatza Natiune!!!!
Am revenit cu ua mea matinala...A reinceput sotul serviciu...asa ca e musai sa ma trezesc dimi....si sa va intampin cu cafelutza. Am vazut ca ati primit vesti ceva mai bune despre Ramo si Domi de la Ionelamaria...eu nu am mai avut vreme aseara sa intru sa va pove!
Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa!
laviniablaga spune:
LMA fulgusoilor nascuti pe 22
raluci_b spune:
neata
LMA sarbatoritilor
va poftesc la un covrig cu rosmarin
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
Rony spune:
ma bag si eu la intalneala! va rog nu ma uitati
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 'mna seara fetelor, cand ne intalnim in parc, iau si 'cadoul' cu mine si ne dam cu toatele. ideea e sa aveti incaltari sport, ca ele incalta peste - asa cum erau cele din copilaria noastra, de care amintiti - si evident, sunt ajustabile la marime. in alta ordine de idei, cand ne intalnim? Ionela, RamonaC - un gand bun catre puisorii bplnaviori monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
coquelicot spune:
Neaztaaa,
bag si eu un capison intarziat:
Asadar nimeni nu e interesat de dracul ala cu coarne numit Bisphenol A aka BPA?
Daca aruncati un ochi in ograda wikipedica va cam ia cu racori pe spate. Din ce am citit io, tot ce e polipropilen (adica inclusiv castronelele de la Ikea)sunt zane bune iar ce e policarbonat este zgaripturoiaca si balaur cu 7 capete la un loc (Lilinici o aluzie la matura ta). Cica si melamina e naspa....Asadar, sticla , ceramica raman in voga daca nu lasi copilu' sa experimenteze precum Pollock, ceea ce pentru mine e ca si cum ai manca cu lumina stinsa.Prefer sa il las sa se facu ca porcu'si casa sa fie ca o cocina dar sa isi bage el mainile in ... troaca BPA free.
LauraA,lili-musai sa ne spuneti de puiul ala nestresat si lasat sa haladuie liber prin curte. La magazinele bio kg de carne este intre 70 si 90 de ron.Parca e cam hard core sau puii astia si-au cumparat spatiu pe Luna si atunci se justifica pretul.
Laura ca de cand am pierdut mesajul ala tot vreau sa iti spun ca dupa mine domul din Cologne bate la fund toate domurile mai celebre, inclusiv p-ala din Milano.E spectaculos, inauntru si in afara.In Koln era teava aia maare, imensa, albastra, care se ducea in Rin (sper sa nu gresesc ), ca ne-am tot intrebat si eu si prietenii cu care am fost - unde se deverseaza: parea o teava de canalizare si noi am dedus ca se duce sub apa, unde e un canal colector.
Mooonis am murit. Vreau si euuuu. Ca maimuta sunt. Deja am facut tratative cu Razvanul personal sa isi doresca cu ardoare de ziua lui, care vine in curand, role d-astea de ultima generatie.Si cum el este gadget freak, poate merge. Auzi, da'tu stiai sa mergi pe role d-alea cu un singur rand de roti? Daca da, eu ma descurajez ca voi reusi. Pe mine ma inhiba total rollerii. Nu ma vad in stare sa merg pe asa ceva.
Jay - uite si aici niste poze de la intalneala. Morcovul pasat, ca prima leguma, nu a fost recomandat de pediatrii de acolo, nu?
Stephy- am ramas in gand cu ce spunea Stefitza ta, cum spuneai tu ca a refuzat rusinata sanul.Am mai citit si alte reactii ale fratilor mai mari... Cum percep ei toate etapele din viata lor, dragii de ei. Mai citeam pe un blog cum o mamica a fost spitalizata o perioada si taticul a vrut sa il ia pe pitic in patul parintilor, nopatea, pentru ca baietelul era afectat de lipsa mamei. Iar el a raspuns: ''nu, eu ma duc in patut, asta e locul lui mami...'. De parca nu vroia sa altereze imaginea si prezenta mamei si pastra locul intact pentru revenirea ei...Eu, cel putin, asa am interpretat..
Di- spor la smotru- pariu ca mai faci si trei slinguri intre timp si mai si scrii pe aici.
Despre noi: am bagat ieri caruciorul sport in functiune si eram stresata ca se va nelinisti ca nu ne vede, dar a adormit instant, insa a dormit putin, evident pozitia il incomoda... Oare e prea devreme?El sta cam ca in scoica, ca unghi de inclinare, dar i se tot hatana capul pentru ca al meu carut mirific nu are aparatoare pentru cap, sau ceva asemanator... El chiar nu mai incape in landou.
Fug ca s-a trezit
Pup
mami de bebe MATEI (10.11.2009)