Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Banc:

Ion si Gheo se intalnesc in padure. Gheo ducea in brate un dihor viu. Ion: -Ma, Gheo, ce faci,ma, cu dihorul?
Gheo: -Apai, ma, la iarna, cand o fi frig, il pun la picioare sa-mi fie cald.
Ion: -Ma, da pute, ma!
Gheo: -No, las, ca se obisnuieste el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara

Am absentat motivat: plimbari,musafiri si...distractie! Dupa ce culc copilul,ies sa savurez o `pina colada`

Fetelor,daca mai vorbiti cu RamonaC,sa-i transmiteti multa sanatae pt Domi si cele mai frumoase ganduri din partea mea... Ma rog sa se faca papuselul bine cat mai repede si mami sa ne mai incante cu glumitele ei! Ii pup dulce pe amandoi

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Ne-am intors acasa, am un dormitor orbitor de alb! Acuma trebuie sa bag smotrul in casa, soacra-mea nu vine pana saptamana urmatoare si iaca asa eu sunt deja varza si inca n-am scapat.
Am fost si noi la gratare azi, ne-a cam suflat vantul in freza.

Lili . Castronelul cu ventuza am avut si eu, sunt niste modele unguresti pe aici dar nu am folosit deloc ventuza. Lipeam castronul de masuta lui si urmarea era ca isi infigea instant mainile in castron, la Timeea nici n-am mai incercat. preferam sa-l tin eu in mana. Lingurite am avut de toate, alea de silicon nu mi-au placut, cel putin ce aveam eu sunt groase si maroace, la ce gura imensa deschideau ai mei nu reuseam sa le strecor nicicum. Lingurite termosensibile gasesti de la Fackelman prin hipermarcheturi, sunt micute si finute bune ptr mofturosi, naspa ptr mancaciosi. Mai sunt niste lingurite de la Avent iarasi micute si finute, inguste numai bune de strecurat in gurite abia deschise. Gasesti cioculete separat care se potrivesc si la biberoanele Avent si le transformi in cana. Eu am cani dinalea cu manere (vreo 3 ) mai trebuie sa iau cioculete noi.

Ionela, multa sanatate si succes maine la doctor.

Sper maine sa auzim vesti f bune despre RamonaC si Domi!

Stephy, te imbratisez cu drag, si tu esti mamica incercata!

Lalu, Monica ati gasit material? Lalu te mai doare sanul? Ii mai dai lp?

Monis sa-ti stapanesti sanatoasa cadoul. Asa ceva trebuie sa-mi iau si eu dupa ce o motorizez si pe Teo pe la 3-4 ani cu bicicleta/role sa ma pot tine si eu dupa toti trei...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

'mna seara

fetelor, cand ne intalnim in parc, iau si 'cadoul' cu mine si ne dam cu toatele. ideea e sa aveti incaltari sport, ca ele incalta peste - asa cum erau cele din copilaria noastra, de care amintiti - si evident, sunt ajustabile la marime.

in alta ordine de idei, cand ne intalnim?

Ionela, RamonaC - un gand bun catre puisorii bplnaviori

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monis chiar am vrut sa scriu dar am uitat ca si eu am avut in copilaria mea role dinalea comuniste pe 4 roti care semanau bine cu smecheriile astea...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Monis chiar am vrut sa scriu dar am uitat ca si eu am avut in copilaria mea role dinalea comuniste pe 4 roti care semanau bine cu smecheriile astea...

Filmulete

da, seamana oarecum cu alea - m-am dat si eu prin generala - doar ca la astea marea gaselnita sunt suspensiile, care te fac sa treci smooth prin denivelari. de altfel, pe site-ul lor mai exista un model... "off-road" . http://www.youtube.com/watch?v=G_lG0JjVQMA . eu una as fi multumita sa resesc klumea si pe alee

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Fetele care n-ati inceput marea D, ati cumparat cele necesare - vesela si tacimuri? Eu m-am gindit ca am nevoie de lingurite d-alea termosensibile, un castronel cu miner sa pot sa-l tin si ventuza pe fund ca sa nu alunece si o canita d-aia cu cioc si urechi. Ceva ponturi de unde sa le iau? Am omis ceva din lista?

Nu am cumparat nimic inca. Intr-adevar si eu ma gandesc sa-i cumpar o farfurie cu ventuza pt ca stiu cum facea nepotul meu cand nu mai vroia sa manance. Parca aia de la Chicco au farfurii din astea. Este musai ca linguritele sa fie tremosensibile? Soar-mea a avut si nu pot spune ca le-a folosit mai mult decat pe altele. Oricum, stii temeperatura mancarii.
Canita cu cioc. Hm! Eu am biberoane Avent. La ele pot adauga manere si sa schimb tetina cu cioc. Deci, nu mai cumpar canute. Practic folosesc biberonul, dar ii adaug manere si pun ciocul.
Pe lista, as adauga muuuuulte bavete. Le pateaza cu mancarica si mie nu mi-ar place sa fie cu baveta murdara. Am vazut in Carrefour, seturi economice, 7 bavete, cate una pt fiecare zi. PArca costa 20 lei setul. Erau de la Bertoni.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Mai vroiam sa va zic ca am luat din Auchan puiul osenesc, cica pui crescut traditional (nu ferma,nu hormoni), sa vedem cum o fi...

Sa ne spui si noua daca e o diferenta intre puiul pe care il gasim in hipermarketuri, de obicei si puiul osenesc. Apropo, cat este kg? Auzisem ceva de 15 lei/kg. E adevarat?

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

lili eu am luat castronel cu capac care are si suport sa nu alunece din carrefour.e cu ursuletul winnie si m-a costat 12ron.
i-am luat ligurita de la primii pasi de silicon si canuta tot primii pasi.ambele cred ca au fost 10ron tot din carrefour.
canuta e recomandata cea de la nuk dar nu am gasit.am rugat-o pe cumnata-mea s imi cumpere.
in selgross am gasit set de 3 castronele cu capac termorezistente pentru pastrarea hranei.
sunt de la primii pasi si au costat 6ron 4buc.
iti mai trebuiesc bevetele.
daca faci mancarica cu mixerul vertical-pasator alege castronele cu fundul nu foarte rotund ca sa poti prepara direct in ele.
cred ca am scris tot.
sper sa te ajuta.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

cochilul doarme.a golit iar ambii sani.
ieri a dormit de la 23.00 la 05.00 fara sa se mai foiasaca.
mai nou ziua doarme 2 reprize a cate 2 ore.
sper ca si in noaptea asta sa doarma la fel.
fetele.
noi am fost la gratar.
pentru micutul dominic si pentru mihnea,bolnaviorii nostri.
sa se faca bine cat mai curand.
http://ro.fotoalbum.eu/grigore_tina

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput