Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele problema:
la picioare lui bubu ii tai unghiile rar cred caodata pe luna pt ca nu cresc, le tai cat pot de rotund, insa tot face colturi care vad ca fac infectie, tot dau cu ser f si betadina, trece si iar apare, am obs ca se face mai ales dupa ce sta pe burta la joaca si probabul cand da din picioare.... se intapla buba acolo

nu stiu ce sa-i fac la unghiile astea

Pai ideea e tocmai sa nu i le tai rotund, pt ca atunci directia de crestere a colturilor e catre carnita si asa ajunge cu unghii incarnate cind o sa aiba pantofiori. Taie-le cit mai patratos si va fi ok

mami de Mariuca

Nu mai sunt f sigura unde am citit, insa spunea ca unghiutele de la maini trebuiesc taiate cat mai rotund, iar cele de la picioruse drept. Parca in Capraru totusi.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

acum vin si eu.ieri am avut o durere de cap groaznica si nu v-am vizitat aseara.recuperez si scriu.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ecografie de sold am facut si noi acum vreo 2 saptamani. este un singur loc in Iasi unde se face si costa 120 lei. nu se poate gratuit, n-au contract cu CAS-ul.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

apropos de pantofiori (vazut siteul, Ancutza), ca de-acum tre sa ne cumparam si noi, cum stim ce marime poarta bebe la papucei?

Mergi la inceput

vreau si eu adresa magazinului online va rog.
frumoasa ieseala bucurestencelor.
mersi diana pentru raspuns.

Mergi la inceput

pentru fetele cu probleme de la servetelele umede.
eu am folosit pampers cu aloe si gama sensitive dar si jhonson cred ca nu am scris bine.
de la ambele mi se pare ca se irita.
mai nou,pentru cand plecam pe undeva folosim servetele cu ulei de la sanosan si nu avem nimic.
sunt mai scumpe- 60buc parca la aproape 20 ron in carrefour.
in rest ne spalam cu apa si sapun sanosan(nivea ii usuca un pic pielea iar jhonson nu ii prieste).

Mergi la inceput

sanatate puilor bolnavi.
la multi ani monis!
noi poze cu strumfi

http://ro.fotoalbum.eu/grigore_tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Raluci o grasanca disperata vrea si ea un Pm.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

ai PM

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele problema:
la picioare lui bubu ii tai unghiile rar cred caodata pe luna pt ca nu cresc, le tai cat pot de rotund, insa tot face colturi care vad ca fac infectie, tot dau cu ser f si betadina, trece si iar apare, am obs ca se face mai ales dupa ce sta pe burta la joaca si probabul cand da din picioare.... se intapla buba acolo

nu stiu ce sa-i fac la unghiile astea

Pai ideea e tocmai sa nu i le tai rotund, pt ca atunci directia de crestere a colturilor e catre carnita si asa ajunge cu unghii incarnate cind o sa aiba pantofiori. Taie-le cit mai patratos si va fi ok

sarumana, asa ne gandisem si noi sa nu i le mai taiem deloc acum sa le lasam sa creasca si le taiem drept, ralu ai fost pe faza da

mda nasoala faza cu cutzu, multumesc de sustinere sunteti za best

pus bubu in tzarc jos in living, fericire mare

tina dar tu stergi mereu? sau doar la kk ? ijncerca ceva bio, vazut poze

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

apropos de pantofiori (vazut siteul, Ancutza), ca de-acum tre sa ne cumparam si noi, cum stim ce marime poarta bebe la papucei?

habar nu am ...eu am trimis mail de comanda de pe site-ul ala si am explicat ca Sabyna are 4 luni jumate si am intrebat daca o sa-i vina

faza e ca eu am o pereche de cizmulite marimea 19 care ii vin acum binisor si i-am luat tot marimea 19 niste balerini care sunt odata si jumatate cat cizmulitele, deci marimile nu se prea potrivesc...

cred ca o sa-i masor talpa cu centimetru

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput