**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Alina am vazut pe google despre homeopatele alea, e nu am aici. O fi musetelul cel care calmeaza, sau crek toate impreuna... o sa mai intreb, merci
Intrebare: la voi se recomanda vitamine prenatale mamicilor care alapteaza? Eu nu am mai lat de luni bune, doar omega 3 mai iau, si pe aia o mai uit...
Giova citisem si eu de belladona... zici ca nu prea are efect?
Uof! Eu ii mai dau sa roada cate un morcov rece, castraveti... dar noaptea e mai greu! Chiar citisem pe un blog ca bbeii carora le ies dintii mai greu ar avea dintii mai pternici... bineinteles cum ii ingrijesti e primordial, dar anyway. Tu zici ca ti-au iesit la 11 luni si tot ai avut probleme cu ei?
Lucilau la noi e The Godfather live! ca e lupta intre clanurile din Golf, ca idee nu are nimeni nimik cu amarastenii dar daca se ciocnesc aia pe undeva si te-ai nimerit pe-acolo... asta e, Dzeu cu mila. La noi in oras nu a fost asa ceva niciodata, e linistit, ca nu e oras de granita, dar statul da, e de granita si pare-se ca al nostru guvernator e intr-un clan... e cla rau treaba, los Corleones misuna pe-aici.
Clara singurica? Cum te descurci? Moama, eu n-as sta singura nici sa ma oblige, as fi zburat fugutza la mama sau nush nde... cat sta sotul in Bulgaria?

Pups!

Mergi la inceput
Mergi la inceput