**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Hai k am incurcat numele lu-ana tre sa dau un miel,ti-am zis Lucialu.Scuzeeee sunt ametita

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Noi am ramas acasa.Suntem ciufi rau:numai tzitzi vrem, fructele cu cereale le-a mancat doar pe jumatate, iar legumele ciu-ciu.Mai, si asa bune mi-au iesitMai o las si incercam iar.Uof!Acum nici ca mai ies ca se pune de ploaie.(pe bune, ce am luat la borcanel pana acum sunt iac!nu-mi vine mie sa mananc).I-am facaut azi cartof dulce cu dovlacel, un pic de cartof, usturoiAm pus si un pic de ulei de masline.Mi-am luat gandul de la sfecla ca am verificat carticica si netul si zice ca mai tarziu poc sa-i dau.Nici nu stiam ...cartoful dulce e ca dovleacu'-portocaliuI-am pus si un pic de tot de brocoli(chit ca si ala cica mai tarziu se da, de ce?care-i diferenta intre el si conopida?)
Flosideea imi pare rau si de tine, noh macar ma consolez ca nu sunt singura.La descrierea pupei mai trebuia sa adaog "si blocata in trafic", ca are niste nervisori cand o apuca si un stil de a-i arataSi a mea navaleste ca tatarii la tzitzi si cand papa se aude cum se mulge vaca, are niste pozitii cu picioarele cocotata pe mine, puse unul peste altul si miscarete rau.Cand lasa tzitzi face un gest din ala teatral de dat capu' pe spate si se aude ca o sticla destupata
Rallu esti o norocoasa.Te invidiez, am citit si eu ce spui, dar nu ma lasa inima, iar al meu sigur e mai rau ca mine.Nu-mi trimiti si mie pe sotul tau?Sa o invete pe pupa sa doarma in pat, loghish, da' nu promit ca ti-l returnez intact, ca daca urla pupa...Dc ne mai da DD un BB are patut nouCand o vezi pe a mea fata mica-mica in mijlocul dictai patului, sincer ieri am avut o revelatie privind-o cum doarme:clar alt pat nu o sa vreaEu pup mijlocu' doar dc papa ea tzitzi si sta pe o parte, altfel stau ca biscuitul, biscuieste spatele meu cand in aer cand lipit de peretele rece.
Icmanu bun revenit si sanatate bebelacului posesor de dintisori nou-nouti!
BlancaEvitei!cresc ca ciupercutele zmeurelele noastre.
Giova si pe mine ma mananca de un Arad. Ah!Stii ca avem carefurela bega, nu? Numa ca e mic, doar alimente si cateva altele, e in locul lui Traiano.Fata de Arad e jenebil,dar nah!
Motana cum e la voi?Inca pocnesc aia?
va pupam!Il astept pe omu meu ca pe painea calda.
ah!era sa uit:doveleacul de placinta il dati ca fruct sau faceti papa din el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eva are febra..sunt ..incerc sa stau calma. Are 38.3. Am facut sosete cu otet si apa iar tati sta cu ea. Se uita saracul la mine cu nist eochi rugatori de ma sfasie s aii dam ceva. Eu ii explic ca trebuie sa asteptam, sa lucreze corpul putin..insa stau ca pe ace.
Dintii astia..are gingia de sus tot un balon de umflata ce e..au spart dintii in colt asa insa mai e..uffff...e greu...

Pregatesc insa Nurofenul daca nu ii scade..2 ml, da? Si tin supozitoarele cu Paracetamol la indemana.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salutare fetele!
Am intrat un pic cat sunt solo acasa.Ii trimit in fiecare seara la socrela macar sa stau si eu calma o ora doua.
Fata inca tuseste dar febra nu are asa ca ii dau de 3 ori pe zi Ambroxol.Efferalgan numai daca face un pic febra.Ii iau mereu temperatura.
Am iesit afara un pic.Am luat-o pe nepotica de la camin si am stat afara cu amandoua.Soacra facea mancare.Dupa ce a venit situl le-am plasat pe fete si am tulit-o acasa.
Offf au venit!
Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Blanca, mie pediatra mi-a spus sa-i dau nurofen si pt dureri de dinti(de la eruptie, nah). Cred ca e 2,5 doza, pana la primul semn.Chiar calmeaza.
Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ok..i-am luat temp 38.4..am facut baie calduta, i-am dat cu calgel (sper de la dinti sa fie), apoi 2,5 nurofen, tzitzica si a adormit..acum am pipaito parca nu mai frige. Uff greu mai e cand ii vezi suferind...

Daca nu trece, ce fac? Alternez cu Panadol?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Intru si eu tarziu sa urez la multe lunite fericite si sanatoase Eva, Olguta si Stefania!

Blanca, sa va fie de bine impartasania! Lasa grijile cu febra, trece pana dimineata.

Am fost si noi azi la biserica. Doamne, ce frumos a fost! Dupa aceea am fost in parc, toti 3 in maneca scurta, eu in picioarele goale in sfarsit! Zi de sarbatoare cu adevarat.

Lucialu, eu i-am dat sfecla si brocoli de la 6 luni. Din ce am citit eu pe atunci nu erau interzise, ba chiar brocoli este cel mai bun pentru inceputul autodiversificarii.

Mqqm, cu bebe la film? Uau! Esti capitanul nostru! Ma gandeam si eu cand ma relaxam in scaunul de cinema daca as avea voie cu copilul inauntru si daca el nu s-ar speria de zgomote. El cam plange la zgomote mari.

Piesa de caragiale experienta noastra la oftalmoloaga Nascutzy? Partea nefericita e ca astea sunt indicatiile pe care le primesc majoritatea bebelusilor cu canal lacrimal infundat: antibiotic si operatie. Deja cand ma aud mamici in parc ca ii curge ochisorul si nu l-am operat pana acum, starnesc mirari. Dar am citit eu la mamici canadience ca trece de la sine

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

buna fetelor

giova sunt la viena la un congres legat de problemele de infertilitate.

am luat hainute la pitici nu multe ca nu ne permite bugetul dar sunt multumita de ce am luat
Ana are doua rochite cu chilotei asortati si o pereche de pantofiori asortati cu rochitele si palariuta asoratata la una din rochite. abia astept sa o imbrac in ele
matei are o camasa smechera o pereche de blugi un tricou cu guler si o pereche de pantaloni subtiri smecheri si aia ca si el.
sambata ii imbrac si le fac poze
abia astept.
cred ca maine seara cand ajuing ei o sa doarma sai cine stie poate ma asteapta ca ai dimineata la 5 erau trezi si m-au condus.
mie asa dor de ei

fetele din bucuresti ne vedem in weekend?

pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Mqqm ,multumim

Pooh, Monitza, multumim si voua

Corina, o mananci de dulcica ce e

Giova, da e greu,din ce in ce mai greu cu el ,e un nebunatic,nu are astampar , acum a inceput sa tuseasca mai mult ,si expectoreaza ...bine ca e si ragusit ,cred ca si de la atata urlat.
daa,avem numai baietei in gasca...ca verisoara e la Bucuresti si are gasca ei , defapt avem o fetita dar e micuta are o lunita o asteptam pe traseu cat de curand.

Micalsa , ce fete frumoase ai doi ingerasi blonduti cu ochii albastri

Blanca, eu am alternat panadolsau supozitor cu paraceetamol si nurofen la 3 ore, ca imi facea 38.8 /38.9 ,poate e si o viroza mica ,daca face asa febra. noi ne-am chinuit 2 nopti sa fiti bine

in rest noi incontinuare facem figuri, ne trezim la 3 si nu mai adormim decat pe la 4-5 , de dimi a plans la greu, pe la 11 a adormit si s-a trezit abia la 2,deci si programelul ala amarat s-a dus naibii. in schimb a mancat bine si fructele si orezul, ne-am plimbat in parc si am dat o tura si pe la restaurantul preferat , nu era lume multa,am vizitat bucataria...e cel mai fericit afara,nu conteaza cine il ia in brate,nu plange la nimeni .

Acum ca a inceput sa tuseasca nu cred ca il mai scot maine...voi ce ziceti ???
ma duc sa fac laptele ca sigur se trezeste flamand ca deehh daca am decalat mesele suntem in urma cu o masa

pupam tufa de frumosi si frumoase zmeurele

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Urez si eu la zmeurici sarbatorite la multi ani!
Nici eu nu am mai scris de cateva zile,am intrat numai la ore deastea,ziua tot pe afara.Eu am reusit sa racesc,imi curge nasul,iar Alex azi a inceput sa tuseasca,asa m-am suparat,el nu a racit pana acum,sper sa treaca repede.Acum doua zile am ajuns si la medic cu el,din cauza salivarii excesive cred eu,s-a iritat in barba si pe gat cam urat.Mi-a dat doctora Biazol,parca s-a mai uscat dar tot rosu este,of,of.
Pup tufa,sa auzim de bine.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput