**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 19
lucialu spune:
'Neata!
Ma pregatesc si eu sa-i dau fructele si sa ne roim.
Of mai Alinutza imi pare tare de ginerelu meu cu ochisori mari albastri.M-ai dat pe spate cu eruptia in lant, saracutu ce o fi in sufletelu' lui! N-aveti ce face decat sa asteptati sa treaca valu asta mare, bine ca erup deja, ca inseamna ca in cateva zile - cat mai putine!-o sa scapati.Va pupacim!
Giova e adevarat ce spui tu acolo de preturi.Dc va coafeaza, go for it!Dar dc ar fi sa aleg ceva de genu'(ti-am zis ca la noi nici o sansa sa stam atat de mult, cu lucru' lu' sos), as alege o localitate mai mica, gen Eforie, totusi Constanta e ft mare, iar vara e super aglomerata nu doar cu constanteni. Prea mult praf.Zic si eu.Plus ca nu e totusi atmosfera aia de vacanta.
Pooh sa-i fie de bine botezul micutului crestin!
Mqqm nu am nici o sansa cu a mea. Omuletul tau e ardelean, a mea zici ca-i bucuresteanca, pusa pe rezolvat o multime de treburi in viteza si cu coatele in actiuneNoi nici in parc nu putem sta, sta cat sta(putin) si o apuca urlatu'Dc nu am facut la km prin zone de case, linistite cat sa-mi doarma in cele 2 ore de plimbare macar 30 de minuteleMai asteptam. Sa va fie de bine filmu'!
Sara tine-te bine mamico!Sanatate puiului!
Alina, noi am stat la particulari, cu camera cu baie si bucatarie cu terasa, pe care o foloseam ocazional dc ne mai trebuia ceva de rontait sau la o cafea-ceai.Super oameni, super pret!Mai vreauDe-abia astept sa o vad pe ratusca mea in apa aia transparenta. N-am vazut BB care sa planga in apa, decat cand protestau la scosul din apa.ah si aerul ala de munte cu mare, pin si sare
pooh spune:
Monitza,...o saptamana se tine iaurtelul?Suuuuper....eu ma gandeam ca max. 2 zileLucilau,Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Rallu spune:
Si eu tot o saptamana il tin si e suuuper.
Iau lapte in fiecare miercuri de la o tanti cu o vacuta.
Am incredere pt. ca o cunosc (pe tanti...cu vacuta inca n-am avut placerea sa ma intalnesc).
Fac iaurtul in ziua respectiva si il tin pana miercurea urmatoare.
Am fost obligata sa-l fac in casa pt. ca pustiul meu nu mananca iaurt din comert. Naiba stie de ce, poate e prea acru.
Am insistat o data si mi-a vomitat.
Daca mananca din asta facut in casa, m-am conformat si de-asta ii dau.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
flosideea spune:
pooh felicitari micutului crestinat!asteptam pozici,muulte pozici!!
monitza eu cand ii dau sa suga transpira mult in caput,mai ales pe partea cu care sta pe mana mea.eu tot zic ca`i de la dinti pt ca transpira doar de cand ne chinuie dintosul sa iasa.si`i mai transmit si caldura mea...si gata.
micaalsa ce maricica e Teo!! o frumusete de fetita!
Rallu te invidiez.pai ce bine e ca adoarme singurel...si eu vreau!mie o singura data mi`a adormit singur,avea vreo 4 lunite si a dormit...5 min!.
lucialu parca`l descri pe Denis.eu nu pot sta pe banca cu el in carut,daca stau incepe si maraie,daca merg,e super cuminte.bine macar ca am inceput sa ne dam in leagan(acum 2 zile era cat pe ce sa adoarma`n el),in balansoar....noroc cu ele ca vai de picioarele mele.
haideti sa va zic cum suge Denis dimineata.eu intinsa`n pat,el in fund si ma ciupeste de tzitzi,cand vine laptele se napusteste si papa.pacat ca n`are cine sa ne faca poza.poate`n week`end.ieri i`am dat prima oara branzica,facuta de mine.un real...esec!niciodata nu mi`a refuzat nimic,ieri n`a vrut deloc branzica.mai incerc si azi,daca nu vrea,nu vrea.oricum,papa 1 iaurt pe zi asa ca...
ce bine ca si azi e cald.astept sa se trezeasca Denis sa iesim,mergem sa luam si nepoteii si plecam la plimbare.uitasem,azi s`a trezit la 6:30.imi vine sa plang!!diseara`l culc mai tarziu,poate am noroc.va pup,ma duc sa fac ceva rapid de papa si daca mai reusesc,mai intru!o zi cat mai frumoasa sa aveti!
Rallu spune:
Flisideea, tot de la voi am invatat cum sa-l fac sa doarma singurel.
S-a postat mai demult pe aici (sau s-a trimis pe mail-ul comun, nu mai stiu exact) o metoda de adormit copilul: "se pune copilul in pat, se pleaca, se revine, se alina, etc".
I-am citit-o sotului si el a zis ca nu se lasa pana nu-i iese.
L-am lasat sa faca ce vrea si uite asa l-a invatat el pe Robert sa adoarma singurel in patut.
Nu mi-a venit sa cred ca a reusit.
Eu n-as fi putut sa rezist sa nu-l iau imediat in brate dar sotul a fost foarte ferm.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
icmanu spune:
Buna fetele,
Saptamana trecuta va ziceam ca ne-a iesit primul dintisor jos. La doua zile a iesit si al doilea iar cei de sus intr-o zi doua ies si ei, ca deja se vad. Asa ca avem un bebe ffff marait.
Si colac peste pupaza a si racit, are nasul infundat si de doua zile a inceput sa tuseasca in special dimineata si e si cam ragusita. Am fost cu ea la medicul de familie si mi-a zis sa-i dau antibiotic trei zile. Am scapat o data de el(cand avea vreo sase luni, ca nu am vrut sa il dau) insa acum nu cred. Il dau sa ii treaca mai repede sa nu se mai chinuie.
Inrebare pt mamicile care au avut bebeii bolnaviori - Voi ce pastile le-ati dat??? Ce v-a prescris voua medicii???
Revin ca trebuie sa-i dau sa manance!
pup
http://www.slide.com/r/hjPYXWVU1j9pby9OrWX99Bf8nAlL9m2Z
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
Giova spune:
am impartasit copil, am facut piata si o plimbare prin parc. Mi-a si dormit vreo 2 ore, asa ca am pus o varza ala Cluj la cuptor.
Doamne frumos este afara....sa nu mai intri in casa.
a papat asa de bine piureul de dim.: mar+mango+iaurt+biscuite.
Nu mi-a venit sa cred cand il vedeam cum deschide guritza, si nu era bas dulce.
acum a papat tzitzi si iar ne-am decalat cu pranzul, dar daca a dormit mult...
de o sapt. Edi da din cap in semn ca nu, cand nu mai vrea papa. pana acum am zis ca mi se pare....dar de fiecare data cand nu vrea da din cap, tine gura inclestata si nu-i mai pot baga defel.
tare haios este! trebuie filmat!
Ieri vorbeam cu mama si-i ziceam ca lui Edi ii ies dintisorii de sus, nu cei de jos.
La care ea: pai asa ti-au iesit si tie, numai ca la 11 luni, de credeam ca nu-ti mai ies.
Asa deci...Edi e leit ma-sa. sper sa nu-mi mosteneasca dantura proasta.
Lu-ana bine ati revenit! te asteptam mai des pe la noi.
Hera da, nu mai avem bebelushi, acum sunt niste baietei in devenire. Felicitari pt. progresele si cumintenia strumfului.
Flosideea ce mortal e Denis, trebuie pozat. Edi suge culcat langa mine in pat, dar se mai joaca cateodata cu tzitzi...ma ciupeste, prinde sfarcul il studiaza...e mortal...
Lucialu ai si tu dreptate. eu m-as bucura sa gasesc un ap. pt. pitici. sa stea 2 luni la mare, un adevarat vis...la sananatea lor. si pe urma...cine stie daca mai mergem pe undeva...depinde cat produce sotul cat suntem noi plecati.
Rallu super ca papa iaurtel Robert si ca doarme singurel in patut. si Edi doarme langa mine in pat...asa de bine...dar nu vreau eu...abia astept sa creasca sa-l mut cu frate-su. poate asa scapam de vizitele nocturne ale spiridusului.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
blanca000 spune:
Astazi facem 8 lunite ..ce a mai trecut timpul..le-am sarbat prin prima impartasanie dupa botez. Nu a prea vrut ea dar 2 preoti au razbito...insa painica de dupa.. deliciu.
Mai mult pe afara suntem..acum am mancat, stam putin si plecam iarasi..
Si eu vreau retete noi pentru papa...
Noce
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
uliiasi spune:
Pupici la zmeurici!
LA MULTE LUNITE Eva Ilinca, Stefania Alexia si Olga Ioana! Sa fiti sanatoase si dintoase si dormicioase!
Azi e o zi minunata, acum suntem intr-o pauza de la plimbare, i-am dat lui David iaurtelul si imediat plecam la tura a doua. Nu-mi mai simt picioarele, dar ce conteaza.
Pup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
MONITZA86 spune:
Am revenit !!!!
Am gfost la impartasit gogoasa ne-a ajutat DD si am reusit,si de la 12 pana acum tot afara am fost.Am alaptat bebe in parc,apoi am dat iaurtel,o zi excelenta din toate privinetele.AM facutv pozici sper sa reusim sa bi le aratam si voua.
Hopa ,am vazut o mami din Arad,odata am facut o intrebare daca este cineva si uite.
Bun venit LUCILAU si noi tot in zona 300 pe mal ne plimbarim ca acolo s stam.POate ne dam intalnire intr-o zi.
GIova ce fain veniti la Arad,ce bine era daca ne intalneam.Da s-a deschis un mall ATRIUM CENTER,aproape de gara,inca nu am reusit sa-0l vizitez ca marti s-a deschis,dar speram k in curand ajungem si noi.
Rallu ar fi buna metoda asta si oentru mine dar oare reusesc sa ma abtin sa nu o iau in brate ,k pe baza sotului el e si mai grjuliuu cu fiica-sa.
la tufa nu ma mai lasa gogoasa mea tot in brate vrea.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara