Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

mamici de delfinasi unde gasesc si eu linkul la tabelul pe saptamani a greutatii bebelului.am cautat pe emai-ul comun dar nu e.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu m-am intors de la acupunctura, mi-a schimbat tratamentul, am sa merg mai des ca sa tin sub control contractiile, am sa ma duc sa mai iau niste magneziu.
A ras doctorita de burta mea ca e mare iar eu tocmai ii spuneam sotului ca nu-mi mai creste burta
Mi-a spus sa-mi cumpar perna de corp, acum mi-a pus o pernuta sub burta cat am stat cu acele si m-am simtit tare bine asa ca maine ma duc sa-mi cumpar perna.
Dupa ce vorbesc cu femeia asta a calez total, o fi si de la ace da ea e fenomenala.
Va pupic pe toate .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Seara buna delfinariu,
Si eu am fost azi la dr-ul Badescu, medicul ce-mi urmareste sarcina aici la Bucuresti. Maine merg la Victoria sa ma vada medicul cu care voi naste, iar marti la dr. Dinu pt morfofetala. O multime de vizite intr-un interval asa scurt de timp...recuperez, n-am mai fost de 2 luni pe la medici :P
Dr. Badescu mi-a confirmat ca pot alapta in continuare si m-a intrebat de ce as vrea sa rapesc placerea copilului daca inca ii mai place lapticul :) (pitzigoiul are doar 13 luni si jumatate si 8,5 kg -categoria pana).
Am primit o recomandare pentru analize, dar abia pt saptamana 26 cand iar voi fi plecata. Proabil ca voi renunta la ele pt ca se pot face doar atunci si nu mai repede cum speram eu. (toleranta glucoza si altele) La primul bebe n-am facut atat de multe investigatii si a fost foarte bine totul. Am primit si scrisoare medicala cum ca pot calatori cu avionul pana la 30 de saptamani.
Ca si Fe cica ar trebui deja sa incep sa iau...am uitat insa sa intreb pana cand. Poate ma ilumineaza celalalt medic.
Am scapat fara nici un control: n-as fi vrut eco pt ca maine sigur fac la Victoria si mai e si cel de marti. Nu vreau sa stresez prea mult micul bebe.
Maine poate aflam de e surubel sau pasa.
E randul meu sa sting lumina. Va urez un weekend minunat!
Pupici pe burtici. XOXOX

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Delfinariule... mi/ati dat contoarul peste cap, minuta mea nu am gasit/o... si nici rezumatul macar? si uite cat este ceasul. Pana acum am stat sa recuperez... nu stiu ce o sa ma fac cu voi....

BunBebe... asta este fata mea, sunt mandra de tine, curajoasa lu mama

Alinuta/bulinuta... de fiecare data si de la mine.

Vedeti cat este ceasul???!!! dar n/am putut sa adorm pana nu am stiut ca sunteti bine.
Ma bag si eu in scutece... ca am avut o zi tare agitata. dar s/a terminat cu bine... si s/a lasat spre seara cu niste nebuniiii... tare dragalas e... eee, uneori/nu mereu (daca il laud ii cresc cornitele) dar in seara asta a fost demential, m/a dragalit, alintat, rasfatat...si m/a facut sa rad cu lacrimi.

Va burticilor! Hai ca iar dau eu stingerea si trebuie sa spun povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!

Am adormit de pe la 19:30, cred,(am dormit ca o buturuga) Dansez pt tine doar in reluare daca prind. Oricum, tot in patut stau, asa ca sunt cu ochii pe voi. Sa aveti un w e placut, spor la treaba si plimbari placute!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

se pare ca tot eu am inceput dimineata cu gimnastica ui bebe din burta

Citat:
citat din mesajul lui angharad

Seara buna delfinariu,
Si eu am fost azi la dr-ul Badescu, medicul ce-mi urmareste sarcina aici la Bucuresti. Maine merg la Victoria sa ma vada medicul cu care voi naste, iar marti la dr. Dinu pt morfofetala. O multime de vizite intr-un interval asa scurt de timp...recuperez, n-am mai fost de 2 luni pe la medici :P
....... Am primit si scrisoare medicala cum ca pot calatori cu avionul pana la 30 de saptamani.

ce "colectie" de medici ai!!!
vad ca cineva intentioneaza sa zboare pana mai tarziu, deci nu sunt singura care pleaca in sapt.27-29

fug repede sa fac bagajul, pe la 9 plecam la munte
daca mai am timp, revin, daca nu va urez un weekend placut

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata

se pare ca tot eu am inceput dimineata cu gimnastica ui bebe din burta

ce "colectie" de medici ai!!!
vad ca cineva intentioneaza sa zboare pana mai tarziu, deci nu sunt singura care pleaca in sapt.27-29

fug repede sa fac bagajul, pe la 9 plecam la munte
daca mai am timp, revin, daca nu va urez un weekend placut

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Distractie placuta! Sa vii odihnita si cu multe amintiri frumoase!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna dimineata, definariu!

bumblee, mamica curajoasa si foarte bine ca te-ai bagat la somn asa devreme caci aveai nevoie de odihna.

ooana, sa ai distractie placuta la munte!

Am venit si eu cu vesti de la eco.....bebe e bine, e sanatos si e . Taicasu deja isi imagineaza cum o sa mearga cu el la meciuri pe stadion si cum o sa se lupte cu el prin casa, ma punea aseara sa-i pun imnul echipei de fotbal preferate sa se invete copilul cu el de acum (e nebun!!!), iar eu imi imaginez cum o sa-i triez gagicile ha, ha.....oare am sa fiu o soacra rea?

In rest...eu sunt la fel ca ieri , nasu curge, ochii curg, stranutul curge, dar oricum, si asa, am sa ies la o plimbare, sper sa nu ma ia mai rau....

Aaaa......era sa uit, apropo, sa stiti ca avem o putulica ,,generoasa,, exact asa s-a exprimat dr!

Sa aveti un weekend placut, sa va bucurati de vremea frumoasa si de comorile din burtici!!!

19+ cu un invingator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna dimineata, definariu!

bumblee, mamica curajoasa si foarte bine ca te-ai bagat la somn asa devreme caci aveai nevoie de odihna.

ooana, sa ai distractie placuta la munte!

Am venit si eu cu vesti de la eco.....bebe e bine, e sanatos si e . Taicasu deja isi imagineaza cum o sa mearga cu el la meciuri pe stadion si cum o sa se lupte cu el prin casa, ma punea aseara sa-i pun imnul echipei de fotbal preferate sa se invete copilul cu el de acum (e nebun!!!), iar eu imi imaginez cum o sa-i triez gagicile ha, ha.....oare am sa fiu o soacra rea?

In rest...eu sunt la fel ca ieri , nasu curge, ochii curg, stranutul curge, dar oricum, si asa, am sa ies la o plimbare, sper sa nu ma ia mai rau....

Aaaa......era sa uit, apropo, sa stiti ca avem o putulica ,,generoasa,, exact asa s-a exprimat dr!

Sa aveti un weekend placut, sa va bucurati de vremea frumoasa si de comorile din burtici!!!

19+ cu un invingator

Felicitari pentru puta generoasa! Sa fie sanatos si sa va inteegeti bine (cu meciuri, nurori)

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Adriana am vazut acuma pasa , superrrrrr

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput