Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
babiela spune:
buna ziua burtici mai mari sau mai mici.
stiu ca nu intru des pe odisee, va citesc, cu scrisul stau mai prost, dar am si eu o intrebare. e grav daca mananc salata cu otet, o colega la serviciu m-a auzit ca mananc salate multe si m-a intrbat f mirata cu otet? si eu zic da cu otet, de ce? ce se intampla si ea a, nu nimic si n-a mai vrut sa zica indiferent cat am intrebat-o. eu am mancat si castraveti la otet, dar doar n-am baut otet, si va intreb voi ce stiti? care-i adevarul?
pup burticile si abia astept sapt 22 sa merg sa-mi vad bebeul, manca-la-r mama
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
hbro spune:
Fara otet si fara muraturi..printre altele..recomandarea medicului Dar daca nu te simti rau banuiesc ca nu e o problema...
HBRO
cu (17+) si o minunatie de (2 ani)
babiela spune:
nu mi-e rau de otet, as manca numai sarat, acru, nu-mi mai place deloc dulcele si nu-mi mai place laptele, eu care beam zilnic lapte
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
hbro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Ma scuzati ca v-am obosit cu mes meu lung.... Am schimbat prefixul!!!!!!!Sunt fericita!!! Eladea,dar ce bebe maare ai!!!FELICITARI!!!!!!!"Coitele" coboara mai tarziu stiu eu.Ce analize ti-a mai dat????? Cristina_serban ,sa-ti spun ceva legat de nume.Vezi nick-ul meu?Nu ma cheama Carla,ci Denisa,dar eu mi-am dorit fff mult o fetita pe care s-o cheme Carla si de aceea m-am inregistrat asa acum 2 ani cand faceam tratamente.Si uite acum o sa am si fetita(Carla) si si o putza pe care nu stim inca cum o sa-l cheme!!!!!Ce sa-mi doresc mai mult?!!!!!!!! Denisa 20+ fericita cu 2 minuni in burtica http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Denisa, te-ai lamurit cum e cu concediile si indemnizatiile? Si eu sunt in situatia ta dpdv al firmei si...al contabilei..daca afli ceva schimbam pareri?[
HBRO
beluistef spune:
Burtici eu va doresc de pe acum sa aveti parte de un w/end cat mai frumos, cu soare si plimbari cu burtica in aer liber.
Nu stiu daca intru in w/end, se preconizeaza a fi unul luuung, insa cu rabdare se fac toate.
V-am pupat , ma pregatesc sa plec acasa....deci se pare ca in sfarsit a venit .... primavara cea mult asteptata si la noi.
Elena, 24+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
hbro spune:
citat din mesajul lui babiela nu mi-e rau de otet, as manca numai sarat, acru, nu-mi mai place deloc dulcele si nu-mi mai place laptele, eu care beam zilnic lapte -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
nici cu sarea nu-i prea bine...
pentru pofta de acru ai incercat cu mere mai verzi?nu-s muraturi dar...
HBRO
carla_2008 spune:
Dragaica ,deci Magne b6 are 48 mg ,dar luand 8/zi=384mg,plus Magnerot 1/zi 50 mg magneziu orotat,plus 175 mg magneziu din vitaminele prenatale.Deci iau pe zi aprox 600 mg!Oricum ce nu se asimileaza se elimina,nu exista caz de supradozaj.
Denisa
20+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
hbro spune:
citat din mesajul lui beluistef Burtici eu va doresc de pe acum sa aveti parte de un w/end cat mai frumos, cu soare si plimbari cu burtica in aer liber. Nu stiu daca intru in w/end, se preconizeaza a fi unul luuung, insa cu rabdare se fac toate. V-am pupat , ma pregatesc sa plec acasa....deci se pare ca in sfarsit a venit .... primavara cea mult asteptata si la noi. *************************************************** Elena, 24+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
Weekend frumos si calduros si tie!
HBRO
carla_2008 spune:
Hbro iti scriu PM.
AdrianaBuc
Denisa
20+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui babiela nu mi-e rau de otet, as manca numai sarat, acru, nu-mi mai place deloc dulcele si nu-mi mai place laptele, eu care beam zilnic lapte -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
daca nu abuzezi eu zic ca poti manca orice... de ce nu incerci cu zeama de lamaie in loc de otet?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...