Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

eu ieri v-am lasat cu ochii in soare ca am avut musafiri,niste preieteni cu gemeni baietei de 3 luni!!Adorabili!!!!!!!!!!!
Si au stat de la 5 la 11!!!Maaaam dar cate de lucru cu ei!!!!!!Au papat de vreo 3 ori,masa dureza vreo 1 ora jumate,ca unul papa fff greu!!!Dar sunt adorabili.Pun poze pe picassa sa-i vedeti desi nu se vad fff bine.

Am pus poze cu burtica ca am promis!!Nu sunt ff dragute,dar o sa fac si mai profi,ca eram obosita aseara la 12 cand le-am facut.

Asa va iau pe rand:
Dragaica nu am apucat sa-ti raspund ieri.Deci de contractiile astea vorbeam si eu si va intrebam de atatea ori!!!!!Sunt normale cat de cat,sa nu fie dese,dar sunt deranjante.DA,mi se intarea burtica,cand toata ,cand o parte,DA ma si durea de multe ori,dar NU insuportabil,ca atunci ar fi grav.
Dr mi-a spus ca totul tine de cat de relaxat e uterul.Practic astea sunt exercitii ale uterului,si pt nastere si pt crestere in continuare.Deci remedii pt relaxare date mie sunt: Magne b6/8zi(pe care le iau de luni de zile),Magnerot iau de 1 sapt,stat cat mai mult la orizontala ,plus un paharel de vin rosu sau tuica din cand in cand.Sa nu uitam de hidratare:muuulta apa,pe care eu personal ma chinui s-o beau.
Multe gravi cu gemeni stau 90% din timp acasa,la pat pt ca sarcina e mai riscanta si mai grea,asa este.Ca dovada obosim mai repede,se contracta uterul mai des pt ca fiind 2 bebei,are un ritm mai rapid de crestere etc...Am stresat medicii,am fost la 2,chiar 3,pt ca vroiam si eu niste lamuriri,deoarece totusi sarcina nu e o boala si stiam ca nu trebie sa am tot felul de dureri.Si asa mi-au explcat cam toti.Dar e FFFFF important sa te menajez,cat mai putin efort!!!
Legat de "cooking" eu fac rar de papica de cand sunt gravi pt ca soacra-mea ne aduce zilnic si ma ajuta si maica-mea.Cu asta am noroc.

Victo am vazut un cap blondut ,maama-maaama ce ochi frumosi are!!!

Creatza bafta la eco!!!!

Katalina merci de lamuriri.

AdrianaBuc,ce burtica dulce am vazut!!!...Sa stii ca nu am povestit pana acum pe forum ,dar si sotul meu face din astea si chiar des!Mai tineti minte cand v-am spus de un accident al sotului si eu m-am ales cu contractii si perfuzii????Ei bine,s-a dus cu tampitii lui de prieteni cu ATV-urile pe dealuri,prin paduri,pe aici pe langa oras ,au baut palinca la greu,si asa a avut accidentul,fiind ametit bine.Nu am primit nici un tel toata ziua,m-am agitat cand am aflat din alta parte ca s-a lovit rau la cap,si cand a ajuns acasa nu mai aveam pe cine sa urlu,direct a adormit.AAAAA ,si a pierdut si verigheta in accident!!!Va dati seama????am plans 2 ore!si n-am vorbit cu el 2 zile.Vedeti cat de inconsient poate fii?????
Degeaba zice Carmen sa avem incredere in ei,in unii nu se poate si punct!!!Nu e vorba ca umbla dua altele,ci ca e iresponsabil ca un pusti de 15 ani cateodata,si tocmai el implineste 37 peste o sapt!!!
Offf fetelor,v-am plictisit!.......ma scuzati ca ma descarc aici..........

Denisa
20+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

elena, trebuie sa va fie foarte greu cu mutatul. Si cred ca e greu sa nu ai au loc al tau. Sunteti niste curajosi, tu si sotul tau.

andreea felicitari! Mama, dar ce mare e bebitu' tau. Testiculele pot cobora cica si pa 32 saptamani, asa ca nu cred sa fie vreo problema.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elena, cristina, paula...multumim si va dorim la fel si voua...bebei sanatosi si perfecti..de fapt toti sunt asa...

elena, mi-a zis tanti dr ca trebuie sa coboare pana prin luna 7...adica din abdomen in scrot...daca nu, va trebui operat dupa o periaoda de timp...cam la 1 an de zile...sper sa nu ajungem acolo...

adriana, am bagat si eu un ochi si am citit ca pana pe la 32 sapt trebuie sa coboare...sper asa sa se intample...

o zi frumoasa de primavara tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Salutare dragelor!

Bun venit noilor gravidute, sanatate, chef si sarcina la termen!

Felicitari tuturor gravidutelor care si-au aflat culoarea si au vesti bune de la eco!

Sheritra, felicitari pentru cele trei fete ale imparatesei!

Grety, ma bucur ca te-ai linistit si nu-i nimic si cred ca ar trebui sa-i ciufulesti pe astia de la laborator!

Mai citesc din urma ... am si ce!

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Buna fetelor!

Felicitari celor cu vesti bune! Si sfarsit de saptamana excelent pentru toata lumea!

Am primit rezultatul de la triplu test si va rog sa imi spuneti daca stiti vreun site cu valori normale pentru a le putea compara cu ce am eu.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

HBRO
cu (17+) si o minunatie de (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Ce ma bucur ca va vad fericite in noul capitol! Eladea, ai un bebe grasunel, sa fie sanatos si sa ai incredere ca vor cobori si testiculele.
Ca sa va inveselesc un pic, va trimit ceva ce am primit si eu pe mail. Cu scuzele de rigoare daca s-a mai postat..
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se
bucura cand te vede
Nevasta te invata despre necesitate: nu ma interseaza cate beri ai
baut, tu trebuia sa fii acasa
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curul gol
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni
Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat
Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul
Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine
Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de
nici nu mai stiu cum arata
Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?
Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine
Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu…
Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut
toate poftele
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o
aschie, acum esti gras ca un porc
Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te
gandesti bine la ce pierzi
Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta
Nevasta te invata despre necesitati: trebuie sa aduci mai multi bani in casa
Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi
cumperi ceva frumos

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Asa va iau pe rand:
Dragaica nu am apucat sa-ti raspund ieri.Deci de contractiile astea vorbeam si eu si va intrebam de atatea ori!!!!!Sunt normale cat de cat,sa nu fie dese,dar sunt deranjante.DA,mi se intarea burtica,cand toata ,cand o parte,DA ma si durea de multe ori,dar NU insuportabil,ca atunci ar fi grav.
Dr mi-a spus ca totul tine de cat de relaxat e uterul.Practic astea sunt exercitii ale uterului,si pt nastere si pt crestere in continuare.Deci remedii pt relaxare date mie sunt: Magne b6/8zi(pe care le iau de luni de zile),Magnerot iau de 1 sapt,stat cat mai mult la orizontala ,plus un paharel de vin rosu sau tuica din cand in cand.Sa nu uitam de hidratare:muuulta apa,pe care eu personal ma chinui s-o beau.
Multe gravi cu gemeni stau 90% din timp acasa,la pat pt ca sarcina e mai riscanta si mai grea,asa este.Ca dovada obosim mai repede,se contracta uterul mai des pt ca fiind 2 bebei,are un ritm mai rapid de crestere etc...Am stresat medicii,am fost la 2,chiar 3,pt ca vroiam si eu niste lamuriri,deoarece totusi sarcina nu e o boala si stiam ca nu trebie sa am tot felul de dureri.Si asa mi-au explcat cam toti.Dar e FFFFF important sa te menajez,cat mai putin efort!!!
Legat de "cooking" eu fac rar de papica de cand sunt gravi pt ca soacra-mea ne aduce zilnic si ma ajuta si maica-mea.Cu asta am noroc.

Denisa

Multumesc de raspuns, m-am mai calmat, ca ieri am tras o repriza de boceala de toata frumusetea, m-am descarcat, m-a pupacit un pic sotu si gata .
Imi zici si mie ce gramj are MagneB6, cred ca am sa iau si eu....., la ine vitaminele contin 50 mg.de magneziu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

carla_2008, dau un mare Al tau barbat e mai ceva ca al meu.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Carla offf mai rau decat copiii aia mici...pe care ii ierti ca nu stiu ce fac
cred ca cel mai bine e ca in perioada sarcinii sa nu te stresezi foarte tare mai ales ca tu astepti

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ma scuzati ca v-am obosit cu mes meu lung....

Am schimbat prefixul!!!!!!!Sunt fericita!!!

Eladea,dar ce bebe maare ai!!!FELICITARI!!!!!!!"Coitele" coboara mai tarziu stiu eu.Ce analize ti-a mai dat?????

Cristina_serban ,sa-ti spun ceva legat de nume.Vezi nick-ul meu?Nu ma cheama Carla,ci Denisa,dar eu mi-am dorit fff mult o fetita pe care s-o cheme Carla si de aceea m-am inregistrat asa acum 2 ani cand faceam tratamente.Si uite acum o sa am si fetita(Carla) si si o putza pe care nu stim inca cum o sa-l cheme!!!!!Ce sa-mi doresc mai mult?!!!!!!!!

Denisa

Mergi la inceput