"mamici si burtici din brasov" (3)
Raspunsuri - Pagina 11
enik83 spune:
fetelor..mi-am pozat burtica de 19 s...toata lumea zice ca ce mica-i ca nu se vede..mie nu mi se pare asa..
probabil de sus privita..o vad mai mare
19 fix cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
Neata !
Eu nu am somn in weekendul asta, dar vad ca sunt fete si mai harnice decat mine . Adevarul este ca daca soarele e sus pe cer si straluceste nici nu mai imi pasa ca m-am trezit de la 7 .
Daca tot sunt asa de matinala, voi recupera discutiile voastre de ieri , mai tarziu am de facut 2 prajituri pentru Floricel al meu , ca avem maine musafiri .
Sa nu uitati sa schimbati maine cand va treziti ora ... imi place primavara cand trecem la ora de vara si nu se mai intuneca la 7 seara !
Enik : noi am facut cateva cumparaturi aseara si dand peste raionul cu articole pentru copii , am mai inhatat ceva
. Dar cel mai mult mi-a placut ca al meu sot s-a lecuit de superstitiile lui ( dupa el toate cumparaturile dupa ce se naste bebele
) si a ales si el o bluzita ... asa, ca ii plac lui ursuletii de pe ea
. Asa ca aseara am admirat din nou micile hainute ( cele mai simpatice imi sunt sosetelele ) .
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
r_ocsy spune:
Neata din nou !!!
Eu ca de obicei, insistenta ... poate mai primesc si eu vreun raspuns
... si cam fara somn dimineata ( nici macar vremea mohorata de afara nu m-a putut face sa stau mai mult in patut ; ce voi mai regreta eu vremurile astea cand voi vrea sa dorm dar nu o sa ma lase pitica ).
Camelia : la multi ani cu ocazia serbarii zilei de nume
!
Va doresc o zi de Florii minunata , facand abstractie de vremea de afara !
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Alina_feier spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Alina felicitari ! Noi sexul bebelinei l-am aflat doar la 22 de saptamani, pana atunci ne-a tinut in suspans R_ocsy 31 + Ana SofiaAMR 8 saptamani ! |
Buna dimineata fetelor.
Pana la urma asa am zis si noi sanatos sa fie asta e cel mai important.
Sper doar sa nu ma tina asa de mult in suspans
Alina
12+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
Alina_feier spune:
Fetelor am si eu o intrebare......voi ce crema folositi pt burtica,sani si coapse....ca a inceput si la mine sa se vada burtica si cred ca ar fi cazul sa incep sa ma creia o pauzasc si eu sa imi pregatesc pielea.
Pupici.
Alina
12+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
tigruta spune:
Neata burtici si mamici..va servesc cu o cafeluta..n-am mai reusit sa intram de cateva zile, dar vad ca nu ati fost foarte harnicute..
Cu intarziere ii doresc Cameliei LA MULTI ANI dar si pt sotul tau Rocsy si tuturor fetelor de aici cu nume de floare
..
Eu ma dau cu crema pe tot corpul de la bun inceput..important este sa fie foarte hidratanta..pana la urma va conta mai mult materialul genetic
..sa speram ca nu ne alegem cu vergeturi..
Elena
27+
Luca
r_ocsy spune:
Neata !
Astazi toata ziua as dormi dupa tura de musafiri de ieri, plimbarile obisnuite la toilet si dupa episodul de aciditate de azi noapte care mi s-a tras tocmai de la ciocolata mea preferata, tabletele cele mici cu crema mentolata daca le stiti ( vad ca trebuie sa o scot ).
Tigruta : multumesc pentru urare 
Alina : Tigruta are mare dreptate cand spune ca mai mult conteaza materialul genetic cand vine vorba de vergeturi ; eu folosesc laptele de corp de la nivea si pentru burtica o crema cu vitamina A de la Mebra; este fabricata la noi in Brasov, foarte ieftina si o gasiti la farmacie dar si la naturisti . Mi-a adus-o cumnata mea , incercata de alta cumnata de-a ei in sarcina si foarte multumita. Pana la urma am ramas la ea; intra mai greu in piele dar mie imi place pentru ca burtica creste si ma mananca foarte tare , si atunci cand o aplic insist mai mult .
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
enik83 spune:
buna gagici..
rocsi ai dreptate..si eu am vb cu sora-mea si-am intrebat-o ce crema o folosit..si a zis la fel..nici o crema speciala..doar hidratanta..si in rest cum ni dat sa fim..ca daca esti predispusa poti sa te dai cu o cutie zilnic si tot faci vergeturi..
19 cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 buna gagici.. rocsi ai dreptate..si eu am vb cu sora-mea si-am intrebat-o ce crema o folosit..si a zis la fel..nici o crema speciala..doar hidratanta..si in rest cum ni dat sa fim..ca daca esti predispusa poti sa te dai cu o cutie zilnic si tot faci vergeturi.. 19 cu o minune de ![]() poze |
Asta am remarcat-o si la fetele cu aceeasi varsta de sarcina ca si mine; multe folosesc produse scumpe care nu le ajuta la nimic ... poate doar atenueaza vergeturile .
R_ocsy
31 +
Ana SofiaAMR 8 saptamani !